Saluran manakah hbo max pada directv?

Pelanggan DIRECTV boleh menambah HBO Max serta-merta dengan menala ke saluran 501 dan mengikut arahan.

Bagaimanakah cara saya menonton HBO Max di DirecTV?

Log masuk ke HBO Max daripada telefon pintar atau tablet

 1. Buka apl HBO Max.
 2. Pilih LOG MASUK DENGAN TV ATAU PENYEDIA MUDAH ALIH.
 3. Pilih DIRECTV.
 4. Masukkan ID pengguna dan kata laluan directv.com anda.
 5. Pilih Log masuk.
 6. Jika ini kali pertama anda melog masuk, buat profil HBO Max anda.
 7. Pilih profil pemerhati untuk memulakan penstriman.

Adakah HBO Max disertakan dengan DirecTV?

Pilih AT&T TV dan rancangan DirecTV adalah menawarkan satu tahun HBO Max secara percuma apabila anda mendaftar buat kali pertama. ... Pelan AT&T TV dan DirecTV Choice dan Ulitmate mendapat satu tahun HBO Max secara percuma, tetapi rancangan Premier mendapat langganan secara percuma selagi anda membayar untuk pelan tersebut.

Adakah HBO Max saluran TV?

HBO Max ialah a platform penstriman yang berdiri sendiri yang menggabungkan semua HBO bersama-sama dengan lebih banyak lagi kegemaran TV, filem blockbuster dan Max Originals baharu untuk semua orang dalam keluarga. Rakan Strim, Kartun Looney Tunes, Wonder Woman, koleksi Studio Ghibli dan banyak lagi.

Mengapa saya tidak boleh menonton HBO Max di TV saya?

Pastikan anda mempunyai versi terkini HBO Max. Untuk melakukan ini, pada Android TV anda alihkan pilihan ke jubin HBO Max, kemudian tekan dan tahan butang pilih. ... Pastikan anda mempunyai kemas kini perisian terkini pada Android TV anda. Untuk melakukan ini, pergi ke Tetapan > Sistem > Perihal > Kemas kini sistem > Semak kemas kini.

Cara Mengakses HBO Max dengan DIRECTV

Adakah HBO Max percuma dengan Amazon Prime?

Pemergian HBO Max sebagai Saluran Video Perdana bermakna mereka yang mendaftar melalui Amazon Prime telah kehilangan perkhidmatan sepenuhnya. ... 26, pelanggan baru dan kembali (maaf kepada anda yang telah mendaftar untuk perkhidmatan ini) akan layak menerima yuran enam bulan $7.49 sebulan untuk Versi bebas iklan HBO Max.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan HBO Max pada TV Pintar Samsung saya?

Buka Hab Pintar, pilih Apl dan cari HBO Max. Kemudian, pilih dan muat turun HBO Max. Setelah dimuat turun, buka HBO Max dan log masuk atau mulakan langganan anda. Tidak semua model TV Samsung disokong.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan HBO Max pada TV saya?

Hantar daripada apl Google Home (Android)

Buka apl Google Home pada telefon atau tablet anda. Ketik peranti yang ingin anda hantar. Ketik Hantar skrin saya > Hantar skrin. Setelah skrin anda dipaparkan pada TV anda, buka HBO Max dan mulakan penstriman.

Bagaimanakah cara saya membatalkan HBO Max pada directv?

Pilih daripada HBO Max, SHOWTIME, Sports Pack, NFL AHAD TIKET dan banyak lagi.

...

Ini caranya:

 1. Log masuk ke myAT&T dan pilih DIRECTV Saya.
 2. Pilih Urus pakej.
 3. Tatal ke Alat tambah saya, cari pilihan premium yang anda mahu alih keluar dan pilih Urus.
 4. Pilih Alih keluar untuk mengalih keluarnya atau Simpan jika anda mengubah fikiran anda.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan HBO Max percuma?

Jika anda melanggan HBO melalui Amazon Appstore, Apple, Google Play, Roku Channel Store, Samsung TV, WarnerMedia, Consolidated Communications, Liberty, North State, Optimum, Service Electric Cablevision, Verizon Fios atau Ziply Fiber, kemudian anda mempunyai akses kepada HBO Max Ad-Free sekarang, di tiada kos tambahan!

Adakah HBO Max percuma dengan ayat AT&T U?

Lihat jika anda mempunyai akses kepada HBO Max

Mempunyai salah satu daripada pakej atau rancangan ini? Anda mendapat akses kepada HBO MaxTM tanpa caj tambahan.

Berapakah kos HBO Max pada directv?

3 bulan pertama HBO Max disertakan. Diperbaharui secara automatik selepas 3 bulan pada kadar lazim (pada masa ini $14.99/bln.) melainkan anda menukar atau membatalkan. Minta anda untuk memilih tawaran.

Bolehkah saya membatalkan HBO Max pada bila-bila masa?

Langganan HBO Max anda akan diperbaharui secara automatik sehingga anda membatalkannya. Batalkan 1-2 hari sebelum kitaran pengebilan anda yang seterusnya bermula (ini berbeza mengikut pembekal). Apabila anda membatalkan langganan anda, anda boleh meneruskan penstriman sehingga akhir tempoh pengebilan anda. Memadamkan apl HBO Max tidak membatalkan langganan anda.

Bagaimanakah saya boleh menghubungi HBO Max?

Nombor telefon untuk perkhidmatan pelanggan HBO Max ialah (855) 942-6669.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan DirecTV untuk menurunkan bil saya?

Langkah-langkah untuk Menurunkan Bil DirecTV Anda

 1. Dapatkan bil anda untuk 3 bulan terakhir.
 2. Semak bil anda untuk perkhidmatan yang tidak digunakan.
 3. Analisis bahagian terbesar bil anda yang ingin anda turunkan.
 4. Hubungi jabatan kesetiaan DirecTV di (800) 531-5000.
 5. Tanya wakil cara untuk menjimatkan bil anda dengan tahap perkhidmatan yang sama.

Adakah HBO Max akan berada di TV Pintar LG?

LG membuat beberapa TV terbaik yang boleh anda beli, tetapi TV pintar webOS akhirnya telah membetulkan kecacatan yang agak ketara — lebih setahun selepas pelancaran HBO Max, anda akhirnya boleh mendapatkan perkhidmatan penstriman pada TV pintar LG webOS anda.

Mengapa HBO Max tidak akan dimuatkan pada TV Samsung saya?

Jika TV Samsung anda tidak akan memainkan video HBO Max, mungkin sama ada HBO Max perlu dikemas kini. Untuk melakukan ini, buka Hab Pintar pada TV Samsung anda dan pilih 'Apl' > klik pada ikon 'Tetapan' > 'Kemas kini' > 'HBO Max' > kemudian pilih 'Kemas kini' untuk menyelesaikan proses dan menyelesaikan isu main video.

Bagaimanakah saya boleh memuat turun HBO Max pada TV Samsung yang lebih lama?

Cara Muat Turun HBO Max pada TV Pintar Samsung

 1. Tekan sama ada butang "Rumah" atau "Hab Pintar" pada Alat Jauh.
 2. Navigasi ke "Apps.
 3. Log masuk dengan akaun Samsung anda terus buat satu.
 4. Taip HBO Max pada ikon carian di penjuru kanan sebelah atas skrin.
 5. Klik pada pilihan pemasangan dalam halaman utama HBO Max.

Mengapa HBO Max tidak akan memuat turun pada TV Pintar Samsung saya?

Menurut salah satu laporan, mula semula sejuk boleh membantu menyelesaikan isu tersebut. Untuk melakukan itu, tekan butang kuasa pada alat kawalan jauh dan tahan selama 10 saat. Selepas itu, TV anda akan but semula secara automatik. Ini akan membolehkan anda memasang apl.

Berapakah harga HBO Max sebulan di Amazon Prime?

HBO Max, yang menghadapi penurunan pelanggan yang ketara selepas menamatkan perkongsiannya dengan Amazon Prime, telah mengurangkan separuh harga langganan bulanannya. Tawaran itu akan mengambil masa $14.99 sebulan bayaran kepada $7.49 untuk tempoh enam bulan dan bagus untuk pelanggan baharu dan pelanggan yang kembali. Ia boleh didapati sehingga Sept.

Berapakah harga HBO Max dengan Amazon Prime?

Orang yang mengakses HBO melalui Saluran Video Perdana, serta pelanggan HBO Max yang baharu dan kembali, kini boleh menikmati pelan bulanan tanpa iklan HBO Max untuk $7.49 sebulan sehingga enam bulan (pada ketika itu harga akan meningkat kepada kadar biasa $14.99/bln).

Bolehkah anda menonton HBO secara langsung di HBO Max?

Terima kasih! Tiada saluran langsung pada Max tetapi ia akan tersedia untuk distrim pada masa yang sama ia disiarkan di HBO. Sesetengah rancangan disediakan pada apl HBO Max / HBO pada masa yang sama semasa ia disiarkan di HBO linear.

Bolehkah anda melanggan HBO Max sebulan?

Apabila anda melanggan HBO Max, anda boleh segera menstrim siri HBO, Max Originals eksklusif dan filem hit semuanya di satu tempat. Bergantung pada pembekal anda, anda boleh memilih daripada dua pelan langganan: Dengan Iklan - $9.99/bulan atau $99.99/tahun (16% penjimatan) Bebas Iklan - $14.99/bulan atau $149.99/tahun (16% penjimatan)

Bolehkah saya mendapatkan HBO Max selama sebulan?

Perkhidmatan ini baru-baru ini melancarkan pelan yang disokong iklan yang lebih murah yang membolehkan anda menonton HBO Max hanya $9.99 sebulan. ... Tawaran ini memberi anda penstriman tanpa had tanpa iklan untuk semua rancangan TV, dokumentari, Max Originals dan filem keluaran baharu HBO (seperti Warner Bros. slate).

Bolehkah saya mendapatkan HBO Max hanya untuk satu bulan?

HBO Maks berharga $14.99 sebulan sebagai perkhidmatan kendiri semua-dalam-satu, dan anda boleh menikmati percubaan tujuh hari percuma sebelum anda membuat komitmen. ... Jika pembekal anda tidak termasuk dalam senarai yang disenaraikan, anda mungkin mendapati berbaloi untuk membatalkan pelan sedia ada anda dan melanggan terus HBO Max melalui tapak web perkhidmatan tersebut.