Bagaimanakah kris busching jatuh?

Penduduk New York Kristofer Busching, 32, jatuh lebih 80 kaki ke atasnya kematian akibat pembentukan slickrock di Mee Canyon. ... Kris mati akibat terkena impak. Anjingnya mengalami kecederaan tetapi terselamat. Dari atas ngarai Mark, yang tidak dapat mendekati mereka, menyalakan api isyarat untuk meminta bantuan.

Apa yang berlaku Kris busching?

Dua ekor anjing telah ditinggalkan untuk menghiburkan satu sama lain berikutan kemalangan mendaki yang tragis di Colorado. Sepasang anjing, yang dipanggil Tonka dan Little P, telah menemui ketenangan selepas pemiliknya Kris Busching secara tragis tergelincir dan jatuh hingga mati dalam kejadian yang turut menyebabkan kedua-dua anak anjing itu cedera.

Di manakah Kris mendaki?

BONES AND CO. "Dua bulan lalu kami menerima dua budak lelaki yang secara tragis kehilangan ayah mereka, Kris Busching, dalam kemalangan mendaki di Colorado. TONKA dan LITTLE P adalah keajaiban. Mereka bukan sahaja terselamat daripada kejatuhan yang mengerikan, mereka berdua pulih daripada beberapa pembedahan.

SIAPA yang mengambil Tonka dan Little P?

dan Menyelamatkan Landasan. TONKA dan LITTLE P sertai program menyelamat #OneLuckyPup kami dalam keadaan yang menyayat hati. Tidak lama selepas itu SARJ (NKA SAM sebagai penghormatan kepada anjing yang membawa kami kepadanya) telah diterima pakai, ibunya, Crysti, mengetahui sepupunya meninggal dunia semasa kemalangan mendaki di Colorado.

Adakah Tonka meninggal dunia?

Dua ekor anjing sedang menenangkan satu sama lain selepas pemiliknya mati dalam kemalangan mendaki. Tonka dan Little P sedang mendaki di Colorado bersama pemilik mereka Kris Busching, 33, dan rakannya Mark apabila kumpulan itu mendapati diri mereka sesat. ... Mark kemudian membawa anjing-anjing itu ke keluarga Kris yang musnah di Long Island, New York, di mana En.

One Come Back- Kisah Kris Busching