Di mana bunker stesen tv?

Terdapat sebuah pondok di sebelah timur Stesen TV yang terdapat di tengah-tengah Verdansk. Untuk masuk ke dalam pondok ini (bunker), pemain perlu memasukkan kod 27495810 untuk membuka pintunya dan mendapatkan barang rampasan ke dalam.

Apakah kod untuk bangsal mengikut stesen TV?

Untuk membuka pintu Call of Duty: Warzone baharu, pemain perlu melawati kuadran F4 pada peta. Terdapat sebuah pondok di sini, tidak jauh dari Stesen TV, yang mempunyai pintu berkunci. Dengan berinteraksi dengan pad kekunci di sebelah pintu, pemain boleh memasukkan kod berikut: 27495810.

Di manakah terletaknya kubu tempat barang rongsokan Utara?

Antara Kuari dan Kayu di atas terowong kereta api, bunker boleh didapati. Di sebelah barat peta berdekatan dengan North Junkyard Bunker, pemain akan dapat melihat bunker tunggal sahaja yang boleh diakses dengan menggunakan kad akses merah.

Dimanakah lokasi Bunker 1?

Bunker 01: Trek lumba Kart

Barat laut bunker sebelumnya, anda akan temui Bunker 01. Ia terletak utara trek go-kart selepas anda turun beberapa langkah. Cari struktur yang lebih kecil yang mengandungi bunker ini, sedikit ke barat daya Boneyard.

Apakah kod untuk bunker tahap 10?

Untuk mengakses Bunker 10 di Warzone anda perlu: Pergi ke F8 pada peta Warzone. Bunker ini terletak di selatan Taman dan hanya di sebelah timur Memorial Perang. Masukkan kod 60274513.

Kod Gudang Stesen TV Rahsia Warzone! | Kemas Kini Warzone | Telur Paskah | Call of Duty Modern Warfare

Adakah bunker masih berfungsi di Warzone?

Bunker Warzone kembali untuk Musim 6, dengan lokasi bunker baharu tersebar di seluruh peta, menggabungkan labirin bawah tanah baharu yang tersembunyi dari tahun 1940-an, penuh dengan senjata, rampasan dan banyak lagi.

Adakah bunker masih dalam Warzone Musim 5?

Perlu diingat bahawa pada masa penulisan, beberapa hari sebelum Warzone musim 5 akan tiba, kedua-dua kubu Rumah Sarap Utara dan Tanah Ladang tidak boleh diakses pada masa ini.

Apakah kod untuk Bunker 11?

Pergi ke Bunker 11, yang terletak di bahagian atas peta (barat laut Pangkalan Tentera) dan berinteraksi dengan pad kekunci, anda kemudian akan dapat mengakses kubu itu. Kodnya ialah 346. Sebaik sahaja di dalam anda akan dapat merebut banyak rampasan, serta pelan tindakan MP7 Mud Drauber baharu.

Bolehkah anda mengakses kubu dalam rompakan?

Dalam Bunker 11 pemain boleh menemui banyak rampasan, pelan tindakan Mud Dauber MP7, dan nuke tersembunyi, yang mungkin memainkan telur Paskah yang lebih besar. Kami mengesyorkan anda membuka kubu dalam mod Perompakan, kerana anda akan banyak berlari mengelilingi peta, dan pembiakan semula akan memudahkan membuka kunci telur Paskah ini.

Apakah kod untuk semua bunker?

Semua kod bunker Warzone: Setiap lokasi dan gabungan

 • Penjara - 72948531.
 • Tanah ladang - 49285163.
 • Tempat Sarap Selatan - 97264138.
 • Tempat Sarap Utara - 87624851.
 • Park (nuke) - 60274513.
 • Stesen TV - 27495810.

Bagaimanakah anda membuka kunci stesen TV bunker?

Kod bunker pondok Stesen TV Warzone

Pergi ke dalam pondok kecil, cari pad kekunci, dan masukkan ke dalam kod 27495810 untuk masuk ke dalam dan merebut barang rampasan dan meneroka bilik kecil yang terdapat di dalamnya.

Apakah kod bunker boneyard?

South Boneyard Bunker terletak di sebelah barat hujung selatan Boneyard, melepasi jalan raya. Kod untuk South Boneyard Bunker ialah 97264138. North Boneyard Bunker terletak di sebelah barat hujung utara Boneyard, juga melepasi jalan. Kod untuk North Boneyard Bunker ialah 87624851.

Adakah anda masih boleh melakukan Bunker 11?

Bunker 11 ialah salah satu bunker paling berprestij yang boleh anda temui dalam Call of Duty: Warzone. ... Dengan kemas kini Warzone 1.28 baharu, pad kekunci untuk Bunker 11 telah mula berfungsi semula. Ini bermakna bahawa pemain kini boleh berinteraksi dengan pad kekunci dan masuk ke Bunker 11.

Mengapa Bunker 11 tidak dibuka?

Bunker 11 Tidak Boleh Dibuka Dengan Kod

Tidak seperti bunker lain yang memerlukan kod akses untuk dibuka, Military Base Bunker 11 memerlukan permainan mini pemburu telefon khas untuk diselesaikan sebelum ia boleh dibuka. Tiada kod tunggal yang akan terus membuka Pangkalan Tentera Bunker 11!

Di manakah telefon untuk Bunker 11?

Bagaimana untuk mencari telefon Bunker 11

 • 0 – dalam bangunan kontena perkapalan di Pangkalan Tentera.
 • 1 – di bank di Pusat Bandar.
 • 2 – dalam kelompok bangunan antara Stesen TV dan Pangkalan Tentera.
 • 3 – di bangunan bata besar di hujung utara Kuari.
 • 4 – di balai polis di utara Lumber Yard.
 • 5 – di Stesen TV.

Adakah terdapat kubu di zon perang Musim 4?

Kami belum tahu lagi Warzone Bunkers, jika ada, akan dibuka dalam Warzone Musim 4. ... Satu lagi jangkaan ialah Warzone Bunker baharu di Superstore dan Kilang Pesawat akan dibuka, atau akan tersedia melalui akses dengan Kod Warzone Bunker.

Di manakah bunker di Warzone 2021?

Semua Lokasi Bunker Warzone

01: Utara trek go-kart, ke arah wilayah Barat Daya Boneyard. 02: Ikut jalan Utara dari bunker sebelumnya. 03: Di sebelah bunker 02, turun melalui pintu perangkap. 04: Bahagian Tenggara Empangan.

Apakah bunker terbaik untuk dibeli dalam GTA 5?

Secara umumnya, kebanyakan pemain nampaknya bersetuju bahawa 'Raton Canyon', 'Chumash' dan 'Route 68' adalah tiga pilihan bunker terbaik. Ini juga pendapat pakar dalam talian GTA di GTA Boom.

Adakah kubu Warzone ditutup?

Sehingga berita ini ditulis, terdapat 13 kubu yang masih boleh dilihat di seluruh Verdansk '84. Warzone Musim 3 menyahaktifkan kebanyakan bunker ini, dengan Peristiwa Nuke Warzone mendorong kita kembali ke tahun 1980-an. Bunker Warzone masih ditutup, tetapi kami menjangkakan bahawa ia akan dibuka pada satu ketika dalam masa terdekat!

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan kod Warzone bunker?

Bunker Penjara di Warzone boleh ditemui hanya di timur laut penjara itu sendiri. Pintu itu dipotong di sisi tebing, berhampiran garisan antara kuadran H8 dan I8 pada peta. Pergi ke pad kekunci di sebelah pintu dan masukkan kod 72948531 untuk masuk ke dalam dan menikmati harta rampasan yang ditawarkannya.

Bolehkah anda mendapatkan nuke di Warzone?

Acara nuklear Warzone telah lama datang, dan bersedia untuk membawa perubahan terbesar kepada permainan battle royale sejak dilancarkan pada Mac 2020. ... Halaman ini menggariskan masa mula acara nuklear Warzone dan semua yang kita ketahui tentang Warzone Musim 3 setakat ini.

Adakah terdapat bunker di tepi Boneyard?

Disana ada dua kubu yang terletak di sekitar Boneyard dan kedua-duanya mempunyai kod yang berbeza. Bunker North Boneyard terletak di bahagian B5 pada peta. ... Pintu akan terbuka secara automatik selepas anda memasukkan kod dan anda akan dapat meneroka serta merompak apa yang ada di dalamnya.