Apakah episod alaric mati?

Alaric meninggal dunia di tangan Damons Yang Berangkat, apabila Damon cuba menyembunyikan mayat Klaus, Alaric meminta Jeremy mendedahkan lokasi Klaus, dan cuba membunuh Damon.

Adakah Alaric mati Musim 3?

Alaric. Satu lagi mangsa yang kerap! Terima kasih kepada cincin Gilbert, Alaric berulang kali mati dan datang hidup kembali semasa manusia, yang menyebabkan dia berubah menjadi alter ego pembunuhnya pada musim 3. ... Pada musim 3, diri manusianya telah berubah menjadi pontianak asal selepas kematiannya, walaupun versi Alaric yang lebih gelap ini menemui ajalnya juga ...

Bagaimanakah Alaric mati dalam Musim 4?

Rebekah, marah dan sepi, memutuskan untuk membunuh Alaric dengan membunuh Elena dan menyebabkan mereka menghalau jambatan. Alaric mati dalam pelukan Damon selepas Elena lemas, tetapi kelihatan kepada Jeremy sebagai hantu untuk mengucapkan selamat tinggal.

Apa yang berlaku kepada Alaric dalam Musim 3 Episod 20?

Tetapi Ric sebenar tersembunyi di sisi gelapnya—dan walaupun Elena bersumpah dia tidak akan membantu Esther, ahli sihir itu menggunakan sihir untuk melepaskan darah doppelganger mistiknya dan memberikannya kepada Ric untuk diminum. Selepas dia selesai, ahli sihir itu menikamnya; apabila dia bangun, dia akan menjadi dirinya yang lama untuk seketika sebelum berubah menjadi pembunuh berdarah dingin.

Musim apakah Alaric meninggal dunia?

Apabila The Vampire Diaries Musim 6 ditayangkan pada hari Khamis, Alaric secara rasmi akan menjadi siri tetap semula selepas meninggal dunia pada penghujung Musim 3.

kematian elena dan alaric 3x22.wmv

Adakah Alaric seorang lelaki yang baik?

Namun, dia sudah pasti jahat, dan pembunuh yang kejam untuk boot. Alaric asal membenci semua pontianak dan berusaha untuk membunuh mereka semua. Dia mengejar Klaus Mikaelson, malah berjaya mempertaruhkannya.

Siapa yang menjadikan Alaric menjadi pontianak?

Menjelang penghujung musim 3, Alaric telah bertukar menjadi Vampire Asli yang Dipertingkatkan oleh Ester dan memberi makan kepada Bonnie untuk melengkapkan peralihannya, juga mengambil White Oak Stake daripada Bonnie.

Kenapa Bonnie menghalang jantung Jeremy?

Mengambil kesempatan daripada cincin ajaib Jeremy, Bonnie memutuskan untuk menghentikan jantungnya supaya cincinnya akan membawanya kembali. Semasa kumpulan itu bersatu semula di luar sekolah menengah untuk menentang Alaric dan menyelamatkan Elena, Klaus melepaskan rahsia besar yang telah membuatkan peminat Vampire Diaries ingin tahu selama berminggu-minggu.

Bolehkah Alaric dibunuh?

Alric tidak benar-benar abadi. Dia boleh dibunuh bukan dengan kayu oak putih. Nyawanya tidak lagi terikat dengan Elena kerana Elena secara teknikalnya sudah mati. Dia masih boleh dibunuh jika dia memasuki asrama Mystic Falls sama seperti vampire lain, malah Orang Asal yang lain.

Adakah manusia Alaric dalam warisan?

Alaric ialah seorang Manusia, Pemburu Vampire, bekas guru sejarah di Mystic Falls High School dan bekas Original Enhanced, bukan dengan menjadi salah seorang pontianak pertama seperti Keluarga Mikaelson, tetapi sebaliknya diubah melalui versi mantra yang digunakan pada keluarga Mikaelson.

Adakah Caroline mati?

Dia menjadi kawan baik dengan Stefan Salvatore selepas dia menjadi vampire dan dia menjadi mentornya. ... Kemudian, selepas kesihatan Caroline bertambah baik, Caroline telah mati disekap di hospital oleh Katherine Pierce, yang menyedari bahawa Damon telah menyembuhkan Caroline, oleh itu dengan sengaja mengubahnya menjadi pontianak.

Dengan siapa Caroline berakhir?

Menjelang penghujung The Vampire Diaries, Caroline ialah Vampire terakhir yang tinggal kerana Damon dan Elena menjadi manusia semula dan Stefan dan Enzo telah mati. Caroline dan Elena Gilbert menjadi keluarga pada penghujung siri kerana kedua-duanya berkahwin dengan saudara Salvatore. Caroline berkahwin dengan Stefan dan Elena berkahwin dengan Damon.

Bagaimanakah Damon mati?

Selepas Joseph menyuntik Damon dengan vervain, Damon membunuhnya, tetapi Dr Whitmore memasuki bilik itu tidak lama selepas itu dan menyuntik Damon dengan satu lagi dos vervain. Apabila dia bangun dia diikat pada meja dan Dr. Whitmore memotong sebelah matanya, untuk mencuba dan mengkaji kebolehan penyembuhan vampire.

Berapa kali Alaric Saltzman meninggal dunia?

3 Alaric Saltzman – 8 kali

Selepas itu, ia menjadi rutin. Seekor serigala jadian menikamnya, Damon memenggal lehernya, seekor kacukan memukulnya dengan kereta, dan kemudian dia menikam dirinya sendiri. Kemudian, Klaus patah lehernya, dia dipertaruhkan lagi dan, akhirnya, dia mati kerana daya hidupnya dikaitkan dengan Elena.

Apa yang berlaku kepada cincin Alaric dalam musim 3?

Cincin Alaric telah dicairkan dan diikat dengan Pancang Oak Putih oleh Esther untuk menjadikan pancang itu tidak dapat dihancurkan. Dalam Ashes to Ashes, bentuk terikatnya akhirnya dimusnahkan bersama pancang oleh Dahlia.

Mengapa Bonnie menyelamatkan Klaus?

Bonnie berkata dia menyelamatkan Klaus untuk menyelamatkan rakan-rakannya dan ibunya. Jadi akhirnya kepada pengakhiran "epik". Memandangkan dia percaya Klaus sudah mati, Rebekah memberitahu Stefan bahawa perjanjian itu telah dibatalkan; dia penat berlari. Rebekah mahu membunuh Elena jadi Alaric mati, jadi dia berdiri di hadapan kereta Matt semasa dia memandu Elena pulang ke bandar.

Adakah Alaric lebih kuat daripada Klaus?

Mantra Esther menetapkan itu Alaric akan lebih kuat daripada semua anak-anaknya (termasuk Klaus), jadi tidak mengapa jika Klaus berkuasa penuh, Alaric akan sentiasa lebih berkuasa. Malangnya mantra itu hanya menjadikannya lebih kuat daripada kebanyakan anak-anaknya.

Bagaimanakah Alaric di Mystic Falls jika dia seorang vampire?

Alaric ialah seorang manusia, pemburu vampire, bekas guru sejarah di Mystic Falls High School dan bekas Original Enhanced, bukan dengan menjadi salah seorang pontianak pertama seperti Keluarga Mikaelson, tetapi sebaliknya dihidupkan melalui versi yang diubah bagi mantera yang digunakan keluarga Mikaelson.

Siapa yang menjadikan Elena menjadi pontianak?

Walaupun Bonnie cuba membantu Elena, peralihannya tidak dapat dielakkan, dan akhirnya, Stefan membunuh seorang pengawal untuk mendapatkan darah Elena sebelum terlambat. Walaupun Elena tidak pernah menginginkannya, dia menjadi vampire dengan bantuan Stefan dan Rebekah.

Adakah abang Elena berpaling?

Dia kembali ke Mystic Falls selepas Elena dan Damon pergi mendapatkannya sebaik sahaja Klaus mengetahui di mana dia berada. Dia berpaling menjadi pemburu pontianak dan menjadi ahli The Five. Selepas membantu Shane membebaskan Silas, dia telah dipaksa oleh Katherine Pierce untuk menaikkan yang abadi, yang kemudiannya mengalirkan darahnya dan memenggal lehernya.

Apakah episod cium pertama Bonnie dan Jeremy?

Hubungan antara Bonnie Bennett dan Jeremy Gilbert bermula pada pertengahan musim 2 dan akhirnya memuncak pada ciuman pertama mereka di episod empat belas, "Serigala Menangis".

Adakah Alaric benar-benar Klaus?

Alaric/Klaus membawa Elena dan Bonnie pergi dan mendedahkan perkara itu kepada mereka dia ialah Klaus.

Siapa pontianak asli tertua?

Mikael adalah yang tertua dalam Keluarga Asal dan dianggap sebagai pontianak terkuat dan paling berkuasa yang wujud, dengan mudah dapat mengalahkan Elijah.

Adakah Alaric kekal jahat?

Rekap 'The Vampire Diaries': Alaric Secara Rasmi Jahat & Klaus Akhirnya Mati (Buat Sekarang) ... Alaric menahan Caroline sebagai tebusan di dalam bilik darjahnya, menyeksanya sehingga Elena (Nina Dobrev), yang mengetahui dia masih hidup akibat panggilan telefon yang tidak menyenangkan, datang menemuinya.