Berapa umur ryan?

Ryan ToysReview dilahirkan pada 6 Oktober 2010. Ryan ToysReview ialah 11 tahun.

Adakah mereka ibu bapa sebenar Ryan?

Untuk menjadi jelas, Ryan tidak dinamakan dalam kertas kerja, bagaimanapun, ibu bapanya. Akaun tersebut, Ryan ToysReview, dikendalikan oleh ibu bapanya, Shion Guan dan isterinya, Kieu-Loan (35), yang membantu bintang YouTube itu mencapai 21 juta pelanggan. ... Ryan bernilai $22 juta dan dinobatkan sebagai penerima pendapatan tertinggi YouTube oleh majalah Forbes pada 2018.

Berapakah umur Ryan daripada Ryan 2021?

Ryan's World ialah saluran YouTube yang dihoskan oleh berumur 9 tahun Ryan Kaji (nama keluarga sebenar: Guan) – seorang kanak-kanak yang sukakan mainan dari Texas. Kerjaya YouTube Ryan bermula pada 2015 pada usia 3 tahun, apabila ibu bapanya merakamkan dia membuka dan mengulas mainan baharu setiap hari hanya untuk keseronokan.

Apakah nama sebenar Ryan?

Ryan Kaji, nama sebenarnya Ryan Guan, ialah bintang saluran YouTube Ryan's World. Saluran itu dimulakan oleh ibu bapanya dan dipanggil Ryan ToysReview sehingga organisasi advokasi pengguna Truth in Advertising memfailkan aduan menuduhnya tidak menyatakan dengan jelas video mana yang telah ditaja.

Berapa lama ibu Ryan masuk penjara?

Dia kemudiannya dijatuhkan hukuman 60 hari penjara, di mana dia berkhidmat selama 30 hari. Hari ini, ibu ini berada di jalan lurus dan sempit dan gemar menjalankan empayar keluarganya dari beberapa rumah bernilai jutaan dolar milik keluarga, serta studio rakaman mereka sendiri di Texas.

Bintang 'Ryan's World' Kagum Melihat Dirinya Di Mana-mana

Di mana Ryan Kaji tinggal sekarang 2021?

Kami mengurus lebih 7 saluran YouTube dan menghasilkan lebih 25 video seminggu. Ini adalah sepenuh masa, jawatan dalaman dalam kawasan Houston, TX.

Siapa ayah sebenar Ryan?

Ryan's World (dahulunya Ryan ToysReview) ialah saluran YouTube kanak-kanak untuk kanak-kanak berumur 2-6 tahun yang menampilkan Ryan Kaji, bersama ibunya (Loann Kaji), bapa (Shion Kaji), dan saudara kembar (Emma dan Kate). Saluran ini biasanya mengeluarkan video baharu setiap hari.

Adakah Ryan dari dunia Ryan pergi ke sekolah?

Ryan Kaji yang berumur tujuh tahun adalah seorang kanak-kanak Amerika biasa yang pergi ke sekolah awam, mempunyai pelajaran bola sepak, gimnastik dan berenang pada waktu malam, dan menikmati menghabiskan masa bersama ibu bapa dan adik kembarnya. Oh…dan dia ialah bintang YouTube mega yang dikenali sebagai Ryan ToysReview—dengan 19.7 juta pelanggan pada masa akhbar.

Berapa umur adik kembar Ryan?

Ada cakap adik kembar Ryan, Emma berumur 2 tahun dan Kate, mungkin akan mencuba video mereka tidak lama lagi. Ibu bapa Ryan berkata belum ada rancangan yang kukuh - tetapi ambil perhatian bahawa gadis-gadis itu "sangat berminat" dengan apa yang Ryan lakukan dan mereka terbuka kepada idea itu.

Di manakah Ryan dari dunia Ryan tinggal?

Ryan dan keluarganya tinggal di Texas. Ryan's World dilancarkan pada 2015 sebagai saluran nyahpeti mainan yang dipanggil Ryan Toys Review dan secara konsisten menduduki tempat antara saluran paling popular di YouTube.

Bagaimanakah ibu bapa Ryan bertemu?

Ia telah melalui kawan bersama di sana, pada September 2009, dia bertemu Shion Guan, hampir empat tahun lebih muda daripadanya dan belajar kejuruteraan awam selepas berpindah ke Texas dari Jepun. ... Pada 27 September 2011, anak lelaki mereka Ryan Haruto Nguyen dilahirkan.

Apa yang ayah Ryan Kaji lakukan untuk hidup?

Apakah yang dilakukan oleh Loann Kaji sebelum Ryan ToysReview? Selepas Ryan dilahirkan dan Kaji dan Guan berkahwin, mereka menetap di Texas. Guan bekerja sebagai a jurutera struktur, dan Kaji bekerja sebagai guru kimia di sekolah menengah tempatan.

Mengapa dunia Ryan begitu popular?

Video di mana dia membuka telur gergasi yang dipenuhi dengan jenis mainan yang tidak diketahui daripada jenama seperti Transformers dan Minions adalah antara beliau yang paling popular —video beliau membuka telur bertemakan Kereta mendapat lebih satu bilion tontonan dan beliau berjaya menakluki ruang telur mainan yang mengejutkan sehingga peruncit utama menjual telur berjenama Ryan's World ...

Apakah kewarganegaraan ibu bapa Ryan?

Ryan dilahirkan oleh Sean Kaji dan Loann Kaji, dan dia adalah abang kepada Emma dan Kate yang merupakan kembar. Ryan berasal dari etnik campuran seorang ibu Vietnam dan seorang bapa Jepun. Memandangkan dia dilahirkan oleh ibu bapa berbangsa campuran, Ryan adalah daripada etnik campuran ibu Vietnam dan bapa Jepun.

Adakah ibu bapa Ryan bekerja?

Apa yang kita benar-benar tahu tentang mereka adalah itu bapanya seorang jurutera struktur, dan ibunya dilaporkan telah berhenti kerja sebagai guru kimia sekolah menengah untuk menjalankan saluran itu sepenuh masa. (Sebenarnya, kebanyakan perkara yang kita tahu datang daripada dua artikel tahun lepas, satu di Verge dan satu lagi di TubeFilter.)

Adakah ibu bapa Ryan eksploitasi?

Menjadi ibu bapa, seperti yang dibuktikan oleh mana-mana ibu bapa lain adalah bermanfaat, tetapi kerja keras. Kajian Mainan Ryan mungkin bermula dengan niat yang baik, tetapi anggaran meletakkan pendapatan saluran itu sekitar $22 juta (Dolar AS) setahun. ...

Berapakah nilai ibu bapa Ryan?

Keluarga Kaji telah memperoleh lebih daripada $100 juta melalui saluran YouTube dan produk berjenama mereka, menurut Celebrity Net Worth. Dan empayar media mereka dianggarkan bernilai sekurang-kurangnya $500 juta.

Siapakah gadis dalam dunia Ryan?

The Verge telah menyifatkan saluran itu sebagai himpunan vlog peribadi, unboxing, telatah zaman kanak-kanak yang tidak bersalah dan kepenggunaan yang tidak henti-henti, selalunya menyerlahkan. Video beliau sering memaparkan ibunya (Loann Kaji), bapa (Shion Kaji), dan adik kembar (Emma Kaji dan Kate Kaji).

Bagaimana dunia Ryan membuat wang?

Empayar video Ryan Kaji memanfaatkannya hasil daripada barangan, bukan iklan.

Ryan pergi sekolah mana?

Ryan berterima kasih kepadanya kerana menyelamatkannya daripada kemusnahan diri, dan dia dan keluarga Cohen bertolak dari rumah Newport mereka, yang rosak tidak dapat dibaiki, ke rumah lama Sandy dan Kirsten di Berkeley, California, manakala Seth bertolak ke RISD. Dalam sekejap, Ryan hadir UC Berkeley, di mana Sandy kini seorang profesor undang-undang.

Berapakah umur ibu Ryan daripada Ryan's Toy Review?

Pinjaman Guan, 35, ibu yang membantu memulakan Ryan ToysReview dipenjarakan sebelum dia menjadi jutawan, menurut Daily Mail. Kini anak lelakinya Ryan Kaji yang berusia 7 tahun adalah Youtuber dengan bayaran tertinggi yang membawa masuk anggaran $22 juta setahun. Loan Guan dilahirkan pada April 1984 di Houston, Texas kepada pendatang Vietnam.

Bolehkah kanak-kanak berumur 11 tahun mempunyai saluran YouTube?

YouTube tidak membenarkan kanak-kanak di bawah umur 13 tahun untuk membuat saluran atau akaun mereka sendiri, dan kanak-kanak berumur antara 13 dan 17 hanya dibenarkan membukanya dengan kebenaran ibu bapa.

Apa yang salah dengan dunia Ryan?

Pada penghujung 2019, TINA menuduh Kajis melanggar undang-undang FTC, mengatakan bahawa video tajaan mereka telah memperdayakan berjuta-juta kanak-kanak kecil, yang tidak dapat membezakan antara pengiklanan dan kandungan organik. Aduan TINA ialah kritikan paling berprofil tinggi terhadap Ryan's World tetapi ia bukan sahaja.

Siapa Youtuber terkaya?

15 jutawan YouTuber teratas setakat 2021 ini

  • Dunia Ryan (dahulunya Ryan ToysReview). Nilai bersih: $80 juta. ...
  • Kawan Sempurna. Nilai bersih: $50 juta. ...
  • PewDiePie: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Nilai bersih: $40 juta. ...
  • Daniel Middleton – DanTDM. ...
  • Penanda: Mark Edward Fischbach. ...
  • Evan Fong. ...
  • MrBeast. ...
  • David Dobrik.