Di fortnite di manakah pejabat jennifer Walters?

Jika anda tertanya-tanya di mana pejabat Jennifer Walters di Fortnite, anda bukan satu-satunya orang. Anda akan menemui pejabat Jennifer Walter Fortnite di Barisan Runcit. Ia terletak di sebelah barat lokasi yang dinamakan popular di mana semua rumah berada.

Di manakah sebenarnya pejabat Jennifer Walters di Fortnite?

Pejabat Jennifer Walters terletak di sebelah barat Barisan Runcit. Anda akan mengenalinya daripada papan tanda di luar yang berbunyi "Pejabat Undang-undang Jennifer Walters PLLC."

Di manakah cabaran Jennifer Walters?

Cari pejabat Jennifer, yang terletak di sebelah barat POI. Ada papan tanda di luar. Masuk ke dalam dan itu cabaran pertama anda selesai!

Adakah Jennifer Walters dalam Fortnite?

Jennifer Walters ialah Pakaian Siri Marvel dalam Fortnite: Battle Royale, yang boleh dibuka kuncinya di Tahap 22 daripada Bab 2: Pas Pertempuran Musim 4. Dia adalah sebahagian daripada Set She-Hulk.

Mengapa Jennifer Walters berwarna hijau Fortnite?

Untuk mendapatkan gaya hijau Jennifer Walters rahsia di Fortnite, anda mesti melengkapkan salah satu daripada empat blings semasa memakai pakaian Jennifer Walters. Bling belakang ini disenaraikan di bawah. Sebaik sahaja anda melengkapkan mana-mana bahagian belakang ini dengan gaya yang betul, kulit Jennifer Walters akan bertukar menjadi hijau.

Lawati pejabat Jennifer Walters sebagai Lokasi Jennifer - Fortnite (Cabaran Kebangkitan)

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan Jennifer Walter merah?

Untuk mendapatkan kulit Jennifer Walters Crimson, anda perlu buka kunci Jennifer dan selesaikan Cabaran Kebangkitan, yang akan membuka kunci ganjaran selanjutnya. Untuk mendapatkan cabaran ini, anda perlu membeli Battle Pass dalam Fortnite Bab 2 Musim 4. Anda mesti menyelesaikan 10 daripada cabaran ini dari minggu 1 atau 2 untuk membuka kuncinya.

Bagaimanakah anda menyedarkan Jennifer Walters di Fortnite?

  1. Langkah 1: Beli pas pertempuran musim 4. Anda tidak boleh mengakses Cabaran Kebangkitan mana-mana watak tanpanya. ...
  2. Cabaran 1: Lawati pejabat Jennifer Walter sebagai Jennifer Walters. ...
  3. Cabaran 2: Hapuskan pengikut Doktor Doom sebagai Jennifer Walters. ...
  4. Cabaran 3: Emote selepas memecahkan pasu sebagai Jennifer Walters.

Apakah cabaran Jennifer Walters?

Cabaran Kebangkitan Jennifer Walters ialah satu set cabaran yang tersedia untuk Bab 2: Pertempuran Musim 4 Pemilik pas. Melengkapkan cabaran ini akan memberi ganjaran kepada anda dengan Gamma Overload Built-In Emote yang akan mengubah Jennifer Walters menjadi Gaya She-Hulknya.

Di manakah dia Fortnite kuasa Hulk?

The She-Hulk's Fists ialah senjata Mythic yang ditambahkan dalam Patch 14.4. Ia boleh diperolehi daripada Dron Bekalan Stark Industries & boleh didapati dalam Marvel Knockout. Apabila dilengkapi di tangan anda, anda bergerak lebih pantas dan menjana semula 2 HP/saat kecuali jika anda berada dalam ribut.

Bagaimanakah anda beremosi selepas memecahkan pasu sebagai Jennifer Walters?

Hancurkan mana-mana pasu di dalam bilik di tingkat bawah, kemudian tekan butang emote anda. Jennifer kemudiannya akan berubah menjadi She-Hulk, dan anda boleh menikmati mesin pertarungan hijau yang ramping ini dalam permainan anda sejak itu, selagi anda mempunyai Cabaran Kebangkitan yang lain untuknya selesai.

Apakah cabaran terakhir Jennifer Walters?

Emote sebagai Jennifer Walters selepas itu memecahkan pasu

Untuk cabaran terakhir, anda perlu menyiram diri anda dalam sinaran gamma dengan memecahkan pasu. Terdapat tiga tempat berbeza di sudut jauh peta di mana anda boleh menemui pasu, yang ditandakan dengan simbol amaran radioaktif.

Bagaimana saya boleh mendapatkan kulit She-Hulk?

Untuk membuka kunci kulit She-Hulk, pemain perlu melakukannya beli pas pertempuran musim ini. Setelah pas pertempuran telah dibeli, pemain boleh membuka kunci kulit She-Hulk dengan mencapai tahap 22.

Bagaimana anda mendapat Jennifer Walters hitam dan merah?

Anda mendapat kulit Red She-Hulk dalam Fortnite dengan membuka kunci Jennifer Walters biasa terlebih dahulu oleh mencapai tahap 22. Untuk mendapatkan kulit Red She-Hulk, anda mesti mencapai tahap 29 dan melengkapkan semua Cabaran Kebangkitan watak untuk membuka kunci emote Gamma Overload.

Apakah tahap yang anda perlu miliki untuk mendapatkan emas Jennifer Walters?

Jennifer Walters Foil Gaya Kulit

Kerajang perak: tahap 110. Kerajang emas: tingkatan 150.

Di manakah saya boleh beremosi sebagai Jennifer Walters?

Berakhir ke sebelah timur laut Camp Cod terdapat kawasan latihan yang disediakan dengan banyak sasaran di sekelilingnya, dan di antaranya anda akan menemui bekalan pasu Fortnite yang lain. Di mana sahaja anda menemui mereka, hancurkan salah satu pasu dan kemudian emote sebagai Jennifer Walters untuk mendedahkan emote terbina dalam She-Hulk untuk watak itu.

Di manakah anda memecahkan pasu untuk Jennifer Walters?

Tanah di Dirty Docks, timur peta. Pergi ke gudang pusat dan anda akan dapati banyak pasu, musnahkan pasu dan kemudian gunakan emote "Gamma Overload". Jika anda telah melakukan segala-galanya dengan betul, cabaran akan selesai dan anda akan serta-merta berubah menjadi She Hulk.

Bagaimana anda memecahkan pasu sebagai Jennifer Walters?

Lokasi pasu: Camp Cod

Ia berehat di kawasan lapang berhampiran pusat pulau, tempat anak panah menghala. Kalau sesat sikit, cari payung kuning dan dekat sana. Hanya hancurkan pasu dengan alat penuaian pilihan anda, kemudian buka roda emote anda.

Di manakah pasu She-Hulk?

Dok Kotor, timur – terdapat sebuah rumah lama yang besar. Masuk ke dalam dan anda akan melihat sekumpulan pasu bersama-sama. Mereka berwarna biru. Hancurkan beberapa, ia terapeutik, dan kemudian pilihan muncul untuk emote yang mengubah anda daripada Jennifer Walters kepada She-Hulk.

Adakah mitos She-Hulk dalam permainan?

Sepanjang beberapa minggu lepas, Musim 4 telah memperkenalkan banyak Avengers yang berbeza dengan kebolehan mitos. Tambahan terbaru ialah She-Hulk's keupayaan mitos, yang mungkin sudah diatasi.

Adakah kuasa kuat She-Hulk?

Dia Penumbuk Hulk adalah sebuah kuasa besar dalam Fortnite: Battle Royale. Ia telah ditambah dalam Bab 2: Musim 4. Ia digugurkan oleh Stark Supply Drones.

Bagaimanakah anda membuka kunci She-Hulk hijau?

Lawati pejabat Jennifer Walter sebagai Jennifer Walters, hapuskan pengikut Doktor Doom sebagai Jennifer Walters, dan akhirnya emote sebagai Jeniffer Walters selepas memecahkan pasu. Sebaik sahaja anda melakukan ini, anda akan membuka kunci emot Gamma Overload secara automatik, memberikan anda keupayaan untuk berubah menjadi She-Hulk.

Berapa tinggi Jennifer Walters?

Bagi ketinggian watak - Jennifer Walters - apabila dia tidak memecahkannya sebagai She-Hulk, Marvel Fandom menyatakan bahawa dia 5' 10”.