Episod manakah damon dan elena berkumpul?

'The Vampire Diaries': Damon dan Elena (Musim 4, Episod 7) Itulah saat yang ditunggu-tunggu oleh peminat Delena: Damon dan Elena akhirnya mendapatnya. Dan, selepas beberapa pemalsuan, ia adalah urusan sebenar.

Musim apakah Elena dan Damon berkumpul?

Damon dan Elena akhirnya berkumpul musim 4, tetapi hubungan mereka jauh dari lancar. Kumpulan Mystic Falls mendapati bahawa Elena adalah saudara kepada Damon, dan terpaksa mengikut arahan vampire yang lebih tua.

Episod apakah Elena dan Damon tidur bersama?

Dalam episod seterusnya "Penjaga Adikku", Elena memberitahu Damon dia adalah punca dia dan Stefan berpisah dan pada penghujung episod Damon dan Elena akhirnya melakukan hubungan seks.

Adakah Elena dan Damon berkumpul dalam musim 3?

Elena terus menari-nari perasaannya terhadap Damon dalam musim 3. Semasa perjalanan jalan raya mereka ke Denver dalam "Heart Of Darkness," doppelganger akhirnya menyerah kepada keghairahan dan berkongsi sesi bermesra yang sengit dengan warga tua Salvatore di balkoni motel.

Mengapa Elena jatuh cinta dengan Damon?

Damon meragui perasaannya terhadapnya apabila didapati dia adalah saudara kepadanya, oleh itu terpaksa menggembirakannya. Selepas Elena kehilangan sifat kemanusiaannya, dia mengejek Damon, mengancam untuk kembali kepada Stefan kerana ikatan sire telah hilang. Namun, selepas dia memulihkan emosinya, dia mengaku cintanya pada Damon, memilih dia.

Damon dan Elena akhirnya bersama!! 4x23

Mengapa Damon meninggalkan Elena?

Episod ini berakhir dengan Elena dan Damon bergaduh mengenai hubungan mereka dan berapa banyak yang bergantung kepada yang lain. Mereka memutuskan untuk berpisah kerana cinta mereka membuat mereka sesuatu yang lain daripada apa yang mereka sebenarnya tetapi mereka berakhir di atas katil bersama-sama kerana mereka tidak dapat melawan apa yang mereka rasa antara satu sama lain.

Adakah Stefan benar-benar mencintai Caroline?

Stefan Salvatore menemui cinta dengan Caroline Forbes dalam musim akhir The Vampire Diaries. Walaupun rancangan itu pada mulanya tertumpu pada hubungannya dengan Elena Gilbert, ia beransur-ansur berpindah dari premis cinta segi tiga selepas Elena jatuh cinta dengan Damon.

Adakah Damon dan Elena mempunyai bayi?

Walaupun kebanyakan watak adalah baharu dan mendalami naratif mereka sendiri, ada satu daripada Legacies yang menarik perhatian semua orang. Sediakan diri anda untuk yang ini: Damon dan Elena mempunyai seorang anak perempuan. Dan namanya Stefanie Salvatore.

Apakah episod Damon mencium Elena di anjung?

Musim 1, Episod 22

Semasa akhir musim, perkara berubah menjadi perkara yang tidak dijangka apabila mereka berdua bercium di anjung depannya selepas perbualan intim.

Apakah episod yang dicium oleh Damon dan Elena?

Damon dan Elena tidak berkongsi ciuman sehingga episod 11 musim ini.

Bilakah Damon pertama kali bertemu Elena?

Interaksi Pertamanya dengan Damon Salvatore (Or So She Thought) Elean bertemu Damon Salvatore apabila dia datang mencari Stefan di Salvatore Boarding House dalam Musim 1, Episod 2.

Adakah Damon pernah makan Elena?

Damon mengakui apa yang dia lakukan kepada Stefan sebahagiannya kerana ia tidak berkesan, kebanyakannya kerana dia tahu ia akan masuk ke bawah kulit abangnya. ... Insiden itu juga merenggangkan hubungan Elena dan Stefan kerana dia beralih kepada Damon dan bukannya dia. "Awak makan dia, Elena.Awak suapkan dia.

Adakah Damon tidur dengan Rebekah?

Dalam episod Break On Through, Sage meyakinkan Damon untuk mendekati Rebekah untuk mengetahui sebab dia bertanya tentang pokok. Damon menggoda Rebekah dan kedua-duanya akhirnya bercium dan melakukan hubungan seks semula.

Musim apakah Elena dan Stefan berpisah?

The Vampire Diaries | Musim 2 Episod 6 | 2x06 | Adegan Perpisahan Elena Dan Stefan.

Dengan siapa Stefan berakhir?

Caroline sangat kecewa selepas Stefan dan dia berpisah. Caroline memutuskan untuk kekal setia kepada Alaric untuk dua anak Alaric. Stefan dan Caroline akhirnya berakhir bersama, yang menamatkan cinta tiga tahun selama tiga tahun ini.

Apakah yang berlaku kepada Elena dan Damon dalam Musim 6?

Dalam The Vampire Diaries musim 6, episod 2, "Yellow Ledbetter", dia dapat memudahkan permintaannya. Selepas beberapa percubaan yang gagal, Elena mengaku kebenaran: bahawa dia telah jatuh cinta dengan Damon semasa secara teknikal masih bersama Stefan. ... Melarikan diri, dia bertemu semula dengan Elena yang baru amnesia.

Apakah episod dalam Musim 4 yang Damon dan Elena bercium?

'The Vampire Diaries': Damon dan Elena (Musim 4, Episod 7) Itulah saat yang ditunggu-tunggu oleh peminat Delena: Damon dan Elena akhirnya mendapatnya.

Adakah Damon mencium Elena atau Katherine dalam Musim 1?

duduk di tepi tempat duduk kami, menggigit kuku kami...) Damon (Ian Somerhalder) baru sahaja mencium "Elena," (Nina Dobrev) yang ternyata adalah Katherine, yang kemudiannya melakukan pembunuhan beramai-ramai ketika Elena sebenar berjalan melalui pintu.

Siapa anak perempuan Elena dan Damon?

Stefanie Rose Salvatore ialah watak berulang pada Legacies serta watak tetamu di The Originals. Stefanie ialah anak perempuan ahli sihir Damon Salvatore dan Elena Gilbert yang belum diterokai; adik perempuan Jenna Salvatore; dan kakak kepada Sarah-Lillian dan Grayson Salvatore.

Adakah Elena mengandung bayi Stefan?

Adakah Elena mengandung bayi Stefan? Stefan dan Elena pertama kali bertemu.. elena dan menyedari Stefan adalah sesuatu tentang dia. Elena hamil dan Selepas Elena memberitahu stefan elena dan Stefan berkahwin dengan makhluk kecil yang tumbuh di dalam perutnya TIADA PELANGGARAN HAK CIPTA BERTUJUAN!

Adakah Stefan mempunyai anak?

Stefan Salvatore dan Valerie Tulle Anak yang belum lahir adalah janin yang pertama kali disebut dalam Age of Innocence. Kanak-kanak ini dibunuh oleh Julian pada tahun 1863. Dalam mimpi Stefan, dia adalah seorang budak lelaki berusia sebelas tahun bernama Jacob yang, nampaknya, manusia.

Siapakah jodoh Stefan?

Peminat Delena mungkin akan marah jika Stefan dan Elena disambung semula secara romantis, tetapi rancangan itu telah membuat satu titik sepanjang musimnya dengan menekankan fakta bahawa manusia Elena adalah pasangan jiwa Stefan, dan Elena terpaksa bertukar menjadi vampire untuk bersama Damon.

Siapa Paul Wesley Dating Now 2020?

Dia menjual kediamannya di Los Angeles selepas bercerai dengan DeVitto pada penghujung 2013. Sehingga Februari 2019, Wesley berkahwin dengan Ines de Ramon.

Siapakah cinta sejati Stefan?

1 Elena Gilbert

Caroline pernah memanggil Stefan "cinta epik Elena." Stefan mungkin bukan cinta dalam hidup Elena, kerana dia akhirnya jatuh cinta pada abangnya, tetapi Elena sentiasa menjadi cintanya. Tidak ada sesiapa, sebelum atau selepasnya, yang Stefan suka cara dia mencintai Elena.