Bilakah sifat kemanusiaan caroline kembali?

Dalam Musim 6, Episod 14, "Tinggal, "Ibu Caroline Forbes, Elizabeth, meninggal dunia akibat kanser yang jarang berlaku, walaupun dia cuba menyembuhkannya dengan darah pontianak. Tidak dapat menahan kesakitan kematiannya, Caroline menukar suis kemanusiaannya sebelum Stefan memberitahunya bahawa dia mencintainya.

Apakah episod kemanusiaan Caroline kembali?

Rekap 'The Vampire Diaries': 'Kerana' Caroline menukar suis kemanusiaannya tepat pada masanya untuk Elena mengetahui kebenaran tentang penawar itu.

Bagaimanakah Caroline mengembalikan kemanusiaannya pada musim 6?

Caroline menghidupkan semula suis kemanusiaannya selepas melihat ingatan Stefan tentang ibunya dan tidak dapat membaca surat yang ditulisnya untuknya, setelah membakarnya dengan sifat kemanusiaannya yang masih hilang.. Lily membunuh manusia buat kali pertama sejak dihantar ke Dunia Penjara 1903.

Adakah Caroline akan menghidupkan kembali kemanusiaannya?

Caroline Forbes mematikan sifat kemanusiaannya pada musim keenam selepas kematian ibunya Liz dan Elena Gilbert menukar suis kemanusiaannya dalam musim keempat selepas kehilangan Jeremy. Kedua-dua pontianak membuktikan bahawa, walaupun menjadi orang yang baik, mereka memusnahkan apabila mereka tidak merasakan apa-apa.

Adakah Lily menghidupkan kembali kemanusiaan Stefan?

Lily tersentuh melihat Stefan selepas bertahun-tahun dan Stefan berhati-hati terhadapnya pada mulanya. Walau bagaimanapun, apabila Lily membesar-besarkan kisah hidupnya tentang bagaimana dia menjelajah bumi untuk Stefan. ini menyebabkan Stefan mendapatkan kembali kemanusiaannya, walaupun cerita Lily adalah pembohongan.

The Vampire Diaries 6x19 Caroline menghidupkan kembali manusia

Siapa teman lelaki Lily Salvatore?

Pada awal 2013, Lily akhirnya dibebaskan dari dunia penjaranya oleh Damon, Elena, dan Bonnie, dan membuat penampilan moden pertamanya dalam Let Her Go. Selepas bersatu semula dengan "keluarganya", dia merancang untuk menghidupkan semula kekasihnya, Julian dari Batu Phoenix.

Siapa yang mengembalikan kemanusiaan Stefan?

Stefan mengambil beberapa perjalanan jauh sebelum kami bertemu dengannya. Pada masa itu, ia sentiasa menjadi kawan baiknya, Lexi Branson, yang membawanya kembali. Dia juga kembali dalam The Vampire Diaries musim 3 untuk cuba membantu Elena menukar suisnya.

Mengapa Caroline menutup sifat kemanusiaannya?

Caroline Beri Stefan Ultimatum Epik di 'TVD' Boy, adakah ia bagus untuk kembali. ... Jika anda ingat, Caroline telah mematikan suis kemanusiaannya sebagai satu cara untuk mengelak daripada menangani kesedihannya atas kematian ibunya.

Adakah Stefan mematikan sifat kemanusiaannya lagi?

Dalam Musim 6, Episod 16, "The Downward Spiral," Stefan mematikan sifat kemanusiaannya semula apabila Caroline, dengan suis kemanusiaannya terbalik, mengancam untuk membunuh anak saudaranya, Sarah. ... Hanya apabila Damon membawa pulang ibu mereka, Lily, yang telah bertukar menjadi pontianak, barulah Stefan berjaya menghidupkan kembali sifat kemanusiaannya.

Adakah Damon menjadi manusia?

Damon adalah pontianak berusia 178 tahun dan keturunan jauh Silas. Sejak adik lelakinya, Stefan Salvatore, menyuntiknya dengan Penawar, dia kini manusia.

Adakah Klaus pernah mematikan sifat kemanusiaannya?

Klaus kemudiannya mengetahui dan memaksa Stefan untuk membunuhnya, tetapi apabila dia mampu menahan paksaan itu, Klaus membuatkan dia mematikan sifat kemanusiaan dan emosinya. Walau bagaimanapun, dia kemudiannya dapat mendapatkan kembali kemanusiaannya, yang dilihat apabila dia menyelamatkan nyawa Klaus untuk melindungi Damon, tetapi dia berpura-pura tidak mengambil berat tentang Elena lagi.

Apa yang berlaku apabila Elena mematikan sifat kemanusiaannya?

Damon memberitahu Elena untuk mematikan sifat kemanusiaannya. ... Rasa Elena yang kita kenal tidak akan pernah wujud. Dia mungkin pergi buat selama-lamanya. Selepas Stefan cuba memberitahunya bahawa mungkin akan tiba satu hari apabila dia mahu pulang, Elena — dengan emosinya dimatikan — membakar rumahnya.

Bagaimanakah Elena mendapatkan kembali kemanusiaan?

Damon mengambil cincin siang Elena untuk menyeksanya dalam episod ini, tetapi dia memberikannya semula kepadanya pada penghujung episod. Elena berisiko mati oleh matahari untuk membuktikan bahawa Damon dan Stefan tidak akan membunuhnya untuk memaksanya mendapatkan kembali kemanusiaannya.

Bagaimanakah Stefan dan Caroline mendapatkan kembali kemanusiaannya?

Sebaik sahaja Caroline menyedari Lily berada di sana untuk mengembalikan kemanusiaan Stefan, dia memaut dada Stefan (bukan hati) supaya dia dapat menjauhkan diri daripadanya. Lagipun, sifat kemanusiaan Stefan juga boleh menukar suisnya. ... Damon menyuapkan seluruh ucapannya terlebih dahulu, tetapi Stefan menganggap ia tulen. Perikemanusiaannya dihidupkan kembali.

Apakah episod Caroline hamil?

Pada penghujung episod yang mengejutkan "Terbaik Dihidangkan Sejuk," kami mendapati sesuatu yang benar-benar mengubah hidup pelajar kolej itu (ya, seperti yang kami ingatkan minggu lepas, dia masih bersekolah!). Caroline Forbes hamil!

Adakah Bonnie sukakan Kai?

Musuh, Bekas sekutu yang tidak mahu, Mereka bercumbuan sesama sendiri sekali; Kedua-duanya cuba membunuh dan menyakiti satu sama lain, Kai meninggalkan Bonnie di Dunia Penjaranya, Kai membantu menyelamatkan Bonnie dari Dunia Penjara, Kai menyukai Bonnie pada satu ketika tetapi akhirnya cuba membunuhnya, Bonnie membenci Kai kerana apa yang dia lakukan terhadapnya di Penjara ...

Adakah Stefan menjadi pontianak lagi?

Apabila keadaan mula menjadi tidak terkawal, Stefan secara tidak dijangka dibunuh oleh Julian, seorang warlock Pengembara, semasa cuba melindungi Caroline, tetapi dia dibangkitkan selepas Damon, Rancangan Caroline dan Elena untuk membawanya pulang dari The Other Side berjaya.

Adakah sifat kemanusiaan Katherine hilang?

Yeah, ia dimatikan atau dihidupkan sepenuhnya. Perkara dengan Katherine ialah apabila Elena menghilangkan sifat kemanusiaannya, dia berkata "Sekurang-kurangnya saya menangani perkara buruk yang saya lakukan dan bukannya mematikan sifat kemanusiaan saya." Klaus dan Katherine mempunyai sifat kemanusiaan mereka, hanya mereka menyembunyikan emosi mereka untuk menjadikan mereka kelihatan lebih kuat.

Mengapa Caroline membenci Stefan dalam Musim 6?

Caroline risau tentang Stefan sebab dia boleh hilang ingatan lagi, dia bersedia untuk menyertainya dan Enzo dalam perjuangan menentang pengembara untuk melindunginya, Stefan memberitahunya bahawa dia akan baik-baik saja dan dia akan melakukannya untuknya juga tetapi Caroline memberitahunya bahawa jika mereka menggoreng otaknya maka dia akan bunuh mereka, Stefan...

Mengapa pontianak mematikan kemanusiaan mereka?

Vampire, seperti manusia, adalah makhluk emosi tetapi mempunyai faedah mengawal emosi mereka dengan mengubahnya dimatikan. ... Apabila mereka ingin merasa semula, mereka boleh menghidupkannya atau menumpulkan emosi mereka dengan berada di "tengah".

Berapa umur Damon Salvatore apabila dia menjadi vampire?

Lahir Damon Salvatore ialah abang kepada Stefan Salvatore. Beliau 24 ketika dia menjadi pontianak. Damon bertempur dalam Perang Saudara untuk Konfederasi tetapi meninggalkan beberapa lama selepas Katherine Pierce tiba untuk tinggal di rumah Salvatore.

Adakah Elena dan Damon mempunyai bayi?

Damon dan Elena mempunyai seorang anak perempuan. Dan namanya Stefanie Salvatore. Ia berita yang indah kerana kali terakhir kami melihat Damon dan Elena, mereka gembira dan menjalani kehidupan yang terbaik.

Siapa yang mengubah Elena menjadi pontianak?

Walaupun Bonnie cuba membantu Elena, peralihannya tidak dapat dielakkan, dan akhirnya, Stefan membunuh seorang pengawal untuk mendapatkan darah Elena sebelum terlambat. Walaupun Elena tidak pernah menginginkannya, dia menjadi vampire dengan bantuan Stefan dan Rebekah.

Apa yang berlaku Stefan Salvatore?

Selepas 8 musim melindungi Mystic Falls daripada ancaman ghaib, Stefan Salvatore (Paul Wesley) meninggal dunia dalam siri akhir daripada The Vampire Diaries. Dalam langkah yang tidak mementingkan diri sendiri, Stefan mengorbankan dirinya supaya abangnya Damon (Ian Somerhalder) boleh berbahagia selamanya bersama Elena (Nina Dobrev).

Berapa lama Stefan seorang ripper?

Dia sembuh daripada Virus Ripper dalam While You Were Sleeping selepas menjadi ripper untuk 3 minggu sejak Gerhana Hati Penuh.