Dari mana jordan dari seluruh Amerika?

Kehidupan awal. Behling dilahirkan di Columbus, Ohio dan diadopsi oleh Mike dan Carol Behling, tetapi dibesarkan di Columbus, Indiana. Dia adalah biracial dan diambil sebagai anak angkat oleh keluarga kulit putih. Dalam video YouTube Mac 2020 dia menyatakan bahawa bapanya berketurunan Nigeria dan ibunya berketurunan Jerman dan nama belakangnya adalah Jerman.

Berapa umur Jordan pada All American?

Berapa umur pelakon Jordan All American? Sehingga 2021, umur Michael Evans Behling ialah 24 tahun. Pelakon itu akan menyambut hari lahirnya yang ke-25 pada 5 Mac.

Adakah Jordan Baker dari All American berkulit hitam?

Jordan ialah quarterback permulaan dalam pasukan bola sepak Beverly High bapanya Billy. Michael adalah bintang pelbagai sukan di sekolah menengah yang pergi bersaing dalam trek selama dua tahun di Indiana State University. Jordan ialah anak kepada bapa kulit hitam dan seorang ibu berkulit putih, manakala Michael diambil sebagai anak angkat dalam keluarga kulit putih.

Adakah Jordan mempunyai anak dalam All American?

Simone Hicks (dahulunya; Baker) ialah pelajar di Sekolah Tinggi Beverly Hills. Dia dan Jordan tidur bersama pada satu ketika, membenarkannya memperdaya Jordan untuk berfikir bahawa dia telah mengandungnya, kerana bapa sebenar anaknya tidak boleh dipercayai. ... Dalam musim 3, dia memberikan anak angkat.

Adakah Olivia dan Jordan Baker benar-benar kembar?

Olivia Baker ialah watak utama dalam siri The CW All American. Dia digambarkan oleh Samantha Logan. Dia adalah anak perempuan Billy Baker dan Laura Baker dan adik kembar Jordan Baker. Dia berkawan baik dengan teman wanita Layla dan Spencer James.

simone disayangi oleh jordan di seluruh amerika

Apakah nama sebenar Jordan Baker?

Michael Evans Behling (lahir 5 Mac 1996) ialah seorang pelakon Amerika. Dia terkenal dengan peranannya sebagai Jordan Baker di All American.

Mengapa Jordan marah kepada Spencer?

Lebih teruk lagi, sejurus sebelum perlawanan kejohanan negeri, Beverly High dan South Crenshaw telah bergaduh hebat antara satu sama lain, atas sebab yang tidak terkira banyaknya: Crenshaw marah kepada Spencer kerana membantu Jordan berlatih, Jordan juga marah kepada Spencer kerana menumpahkan kacang kepada Coach Baker, JJ dan Jordan berselisih ...

Berapa umur Olivia Baker dalam kehidupan sebenar?

Umur Samantha Logan

Olivia Baker sentiasa kelihatan bijak melebihi usianya, mungkin membantu Samantha Logan beberapa tahun lebih tua daripada wataknya. Dilahirkan, 21 Oktober 1996, Logan bertukar 24 tahun pada tahun 2020 menjadikannya salah seorang ahli termuda pelakon "remaja".

Berapa tinggi Darnell dari All American?

Kami terikat kerana ketinggian kami. Saya 6'3 dan dia 6'4. Dia seorang lelaki yang besar dan saya memberitahunya kadang-kadang saya rasa saya terlalu tinggi.

Adakah Spencer Paysinger benar-benar ditembak?

Spencer Paysinger yang sebenar tidak pernah menjadi mangsa tembakan berkaitan kumpulan seperti yang dilihat dalam musim kedua All American. Bercakap kepada ESPN, penerbit Robbie Rogers berkata: "Ia adalah kisah sebenar, ia diilhamkan daripada kisah benar, dan oleh itu adalah baik untuk meletakkan wajah kepada cerita itu.

Adakah Olivia serasi dengan Spencer?

Walaupun kedua-duanya mempunyai banyak isu lalu yang perlu diselesaikan, Spencer dan Olivia menamatkan musim 3 bersama-sama. Pada akhir musim, mereka juga bersetuju untuk meletakkan label pada hubungan mereka dan mendedahkannya mereka memang boyfriend dan girlfriend kepada rakan dan keluarga mereka.

Adakah Spencer dan Olivia tidur bersama?

Saya gembira mereka tidak tidur bersama, tetapi hubungan emosi masih curang. Dan Liv mahu meletakkan musim panas di belakang mereka. ... Dia jelas jatuh dari gerabak sepanjang musim panas, dan penjelasan yang mungkin adalah bahawa Spencer tahu.

Adakah dakwah benar-benar mempunyai anak perempuan?

Adakah anak perempuan Preach akan membencinya kerana membunuh ibunya? ... Kebanyakan watak juga sepatutnya baik dengan kematian Mo, kecuali seorang: anak perempuannya, Amina (Ella Simone Tabu). Mo mengesahkan kepada Preach bahawa dia ialah bapa kepada anaknya selepas kanak-kanak itu menemui Preach dan mendedahkan kebenaran kepadanya sendiri.

Adakah Spencer James benar-benar mempunyai kawan bernama coop?

Bekas pemain bola sepak profesional Spencer Paysinger di Warner Bros. ... Beberapa bahagian cerita Paysinger telah diubah pada skrin termasuk watak Coop, yang asalnya ditulis sebagai kawan baik lelaki Spencer dari South-Central. Sebaliknya, Coop ialah kawan baik lesbian Spencer, dimainkan oleh pelakon dan penyanyi rap Bre-Z (“Empayar”).

Siapa ayah Jordan Baker?

Billy Baker

Billy ialah bapa Jordan. Mereka mempunyai hubungan yang paling rumit dalam rancangan itu.

Siapakah Jordan Baker berdasarkan dalam kehidupan sebenar?

Jordan Cody Baker (lahir 11 Oktober 1992) ialah pemain bola keranjang profesional Amerika yang kini menjadi pengawal untuk Vaqueros de Agua Prieta dari CIBACOPA Mexico. Perwatakannya berdasarkan yang sebenar Pemain bola sepak profesional Afrika Amerika Spencer Paysinger. Cummings juga mempunyai didikan yang istimewa.

Adakah Billy menipu Laura?

Tetapi kelemahan dan semua mereka sentiasa mencintai satu sama lain. Bagaimanapun segala-galanya runtuh dalam Rahsia Terbaik apabila Billy memberitahu Laura bahawa dia mempunyai hubungan sulit dengan Grace. Dia patah hati dan hampir tidak mahu ada kaitan dengan Billy.

Adakah Billy Baker berdasarkan orang sebenar?

Semua orang Amerika adalah lebih daripada drama sukan. Siri CW—diilhamkan oleh kisah benar tentang bekas pemain NFL Spencer Paysinger—menyelidiki kehidupan Spencer James (Daniel Ezra) selepas Jurulatih Billy Baker (bintang Broadway Taye Diggs) merekrutnya ke program bola sepak elit di Beverly Hills High School.

Adakah Jordan Baker mengandung seseorang?

Maklumat biografi

ialah teman wanita Jordan Baker -- yang dipercayainya adalah bapa kepada anaknya yang belum lahir -- padahal sebenarnya itu Dane Kohler.