Cara memuat turun video Facebook Peribadi ke PC dengan cara mudah

Bagi mereka yang tidak mempunyai sedikit pun idea, adalah mungkin untuk memuat turun video Facebook peribadi . Masalahnya ialah seseorang tidak dapat melakukannya dengan alat yang digunakan untuk merebut kandungan video Facebook awam. Jangan bimbang, kerana kami berjaya menemui beberapa alat dalam talian dan luar talian yang dirancang untuk membantu dalam hal ini.

Pengguna rangkaian sosial yang popular mungkin mempunyai beberapa sebab mengapa mereka ingin memuat turun video peribadi, jadi masuk akal bagi kita untuk membincangkan cara menyelesaikan pekerjaan. Perlu diingat bahawa memuat turun video Facebook peribadi tidak begitu mudah jika dibandingkan dengan video awam

Cara memuat turun video Facebook Peribadi

Alat dalam talian berikut sangat sesuai untuk memuat turun video yang diswastakan di Facebook. Dari ujian kami, mereka masih belum berjaya.

  1. Penjagaan Vid
  2. Pemuat turun Video Plus
  3. FB Turun
  4. o Pemuat turun.

1] VidSaver

Yang pertama yang akan kita lihat hari ini tidak lain adalah VidSaver. Apa yang kami ada di sini adalah alat yang tersedia di web, dan seperti yang diharapkan, ia sangat mudah digunakan. Pengguna hanya perlu mengambil kod sumber video peribadi dengan menekan CTRL + U melalui komputer Windows 10, kemudian salin dan tampal kod tersebut ke dalam VidSaver. Setelah melakukannya, tekan butang yang tertera Ambil, dan anda boleh pergi.

Juga, ingat bahawa alat dalam talian ini juga menyokong muat turun video awam.

Lawati laman web VidSaver.

2] Pemuat turun Video Plus

Ini adalah untuk orang yang lebih suka memuat turun video tanpa melakukannya melalui laman web. Dengan memuat turun pelanjutan Chrome yang dikenali sebagai Video Downloader Plus, pengguna dapat mengambil video peribadi dengan mudah.

Perkara yang menarik mengenai Video Downloader Plus adalah hakikat bahawa ia boleh digunakan di tempat lain untuk memuat turun kandungan yang tidak dikaitkan dengan DRM. Ini bermaksud, jika anda melihat video di YouTube, anda dapat merakamnya untuk digunakan di masa depan.

Muat turun sambungan Video Downloader Plus.

3] FB Turun

Inilah masalahnya, apa yang kita ada di sini adalah program dalam talian yang direka untuk memuat turun video Facebook peribadi. Dan teka apa? Ia dicipta oleh orang yang sama di belakang Video Downloader Plus.

Sekarang, memuat turun video tidak semudah hanya menyalin URL dari bar. Melakukan perkara dengan cara ini hanya berfungsi untuk video awam.

Sekiranya anda ingin memuat turun kandungan peribadi, tekan CTRL + U pada komputer Windows 10 anda, dan itu harus membuka kod sumber halaman web. Salin kod sumber, kemudian tampalkan ke FB Down, dan teruskan dari sana.

Perlu diingat bahawa anda mesti melayari URL unik video tersebut. Menyalin kod sumber melalui feed berita tidak akan berfungsi.

Lawati laman web FB Down.

4] oDownloader

Cara memuat turun video Facebook Peribadi

Prinsip muat turunnya sama di sini ialah oDownloader, dan itu bagus kerana ini bermaksud tidak ada yang baru untuk dipelajari. Cukup salin kod sumber, tampal ke kawasan yang ada, dan muat turun.

Harap maklum bahawa laman web ini juga menyokong YouTube, Instagram, Twitter, dan banyak lagi.