Perisian VPN percuma terbaik untuk Windows 10 PC

Perkhidmatan internet biasanya mengumpulkan semua maklumat peribadi kami semasa kami melayari; di sinilah kita memerlukan VPN . Setiap kali kami menggunakan sambungan hotspot WiFi awam percuma, semua data kami berisiko tersembunyi. Sekiranya anda pengguna internet yang gemar dan prihatin dengan privasi anda dalam talian, menggunakan perisian VPN percuma adalah pilihan yang lebih baik berbanding dengan perisian Proksi. Rangkaian Peribadi Maya menghubungkan PC anda dengan selamat ke pelbagai lokasi di seluruh dunia dan membantu anda dengan akses desktop jauh, perkongsian fail dan folder, dan sebagainya.

Perisian VPN memberi anda akses internet yang dilindungi dengan menambahkan keamanan ke jaringan publik dan swasta anda, baik itu sambungan internet anda atau sambungan Wi-Fi Hotspot. Dengan kata lain, ia menyembunyikan dan melindungi identiti anda dalam talian. Walaupun VPN tidak dapat membuat sambungan dalam talian sama sekali tidak dikenali atau tanpa nama, tetapi pasti dapat meningkatkan keselamatan dan privasi.

perisian vpn percuma

Perisian VPN percuma untuk Windows 10

Sudah waktunya untuk menggunakan perisian VPN juga untuk Keamanan & Privasi. Berikut adalah senarai perisian & penyedia perkhidmatan VPN percuma terbaik untuk komputer Windows 10/8/7. Semak imbas tanpa nama dan lindungi sambungan Internet anda setiap masa. Perhatikan bahawa kebanyakan dari mereka juga menawarkan versi berbayar yang memberi anda kelajuan lebih cepat dan membuka lebar jalur dan ciri tambahan.

Baca : Apa itu VPN, dan Mengapa kita harus menggunakan VPN?

1. VPN TunnelBear

TunnelBear perisian VPN sederhana tanpa proses pemasangan atau crapware yang rumit. Seperti kebanyakan ejen VPN lain yang disebutkan di atas, TunnelBear juga membuat penyesuai rangkaian maya yang digunakan untuk mengarahkan lalu lintas internet anda ke pelayannya di Jerman, UK, Perancis, Amerika Syarikat, dan beberapa negara lain. Program ini terdapat dalam versi percuma dan berbayar. TunnelBear menyekat semua laman web penjejakan dan membolehkan anda melayari secara bebas tanpa rasa takut untuk dijejaki atau diretas. Yang ini patut diperiksa!

2. Avira Phantom VPN

Perkhidmatan VPN percuma ini menyediakan akses yang selamat, dienkripsi, dan tanpa nama ke internet pada PC Windows anda dan juga peranti Android anda. Ini menyulitkan keseluruhan komunikasi antara PC Windows anda dan rangkaian dan memastikan privasi dalam talian anda. Ini adalah salah satu VPN yang paling dipercayai apabila berkaitan dengan transaksi kewangan yang dilakukan di rangkaian bersama. Ini memastikan bahawa tiada aktiviti dalam talian anda dijejaki oleh pihak ke-3. Seperti kebanyakan perisian VPN, Avira Phantom VPN juga memungkinkan anda mengubah alamat IP anda dan mengakses laman web yang dilarang di kawasan anda. Avira Phantom VPN adalah fail ringan dan dipasang pada PC anda dengan mudah.

3. Penyemak Imbas VPN Percuma Globus

Globus Free VPN menutupi alamat IP anda dan membolehkan anda mengakses laman web yang dilarang. Ia hadir sebagai pakej yang merangkumi ejen VPS dan penyemak imbas. Semasa anda memuat turun dan memasang ejen VPN, penyemak imbas secara automatik memasang dan disematkan ke bar tugas anda. Ia tanpa nama menyulitkan keseluruhan lalu lintas. Ejen VPN memberi anda IP UK secara lalai bersama dengan senarai alamat IP yang boleh anda pilih. Ejen VPN percuma ini mudah digunakan dan memberikan penjejakan dan perlindungan penuh terhadap pemerolehan data.

4. Betternet VPN

Mudah digunakan Perisian VPN sederhana ini dilengkapi dengan pengaktifan satu butang dan pastinya merupakan salah satu ejen VPN percuma terbaik yang ada. Betternet hadir dalam versi percuma dan berbayar di mana versi premium merangkumi beberapa ciri keselamatan tambahan. Direka untuk PC dan Telefon Pintar, Betternet tidak memerlukan langganan. Ini menyembunyikan alamat IP anda secara rawak dan membolehkan anda mengakses laman web yang dilarang di wilayah anda. Kelajuan dan kemampuan yang baik untuk mengelakkan kuki adalah beberapa ciri lain dari Betternet VPN.

5. SecurityKiss VPN

Ini tentu saja perisian VPN sederhana dengan nama pelik. Namun, ia mengaku melindungi semua data anda dari penyadap. Dengan proses pemasangan yang sangat mudah, program ini tidak membawa crapware atau bar alat atau tambahan tersembunyi. Walaupun pelayan lalainya berpusat di AS, Rangkaian maya yang dibuat oleh versi SecurityKiss percuma membolehkan anda mendapatkan IP UK, Kanada, Jerman, atau Perancis.

6. Spotflux

Spotflux adalah perisian VPN percuma yang membuat sambungan terenkripsi dan membantu anda melayari web yang selamat dan tanpa gangguan memindahkan data anda. Program ini bukan hanya melindungi data anda dari penggodam tetapi juga menghalang agensi internet menjejaki aktiviti dalam talian anda dengan memberikan alamat DNS dan alamat IP secara rawak. Selain itu, Spotflux juga mengimbas dan membuang perisian hasad dari sambungan masuk anda.

7. Neorouter VPN

Ini adalah penyelesaian VPN konfigurasi sifar percuma untuk PC anda. Ia menyokong pelbagai platform termasuk Windows, Linux, Mac, Android, iOS, dan banyak lagi. Neorouter dilengkapi dengan sokongan P2P (hubungan peer-to-peer antara komputer), penyediaan klien mudah alih, dan bangun jauh (bangunkan PC anda ketika disambungkan ke rangkaian). Rangkaian yang selamat melindungi lalu lintas internet anda pada sambungan yang dikongsi dan membantu anda berkongsi fail dan folder dengan rakan anda dan bermain permainan rangkaian.

8. VPN Perisai Hotspot

Dengan Hotspot Shield terpasang di PC anda, anda boleh melayari dengan selamat walaupun di hotspot WiFi awam. Ini memberikan anonimiti lengkap serta proksi, menambah lebih banyak keselamatan anda dalam talian. Walaupun perisian ini membuat beberapa perubahan pada laman utama anda dan juga memasang beberapa bar alat secara paksa, ia berkesan apabila ia mengenai privasi dan kerahsiaan dalam talian anda. Terowong maya Hotspot Shield membolehkan anda menyembunyikan IP anda dan memilih sesiapa sahaja dari senarai drop-down yang merangkumi UK, Jepun, Australia, dan AS. Sambungan dengan VPN ini mungkin putus pada waktu lalu lintas yang padat.

PETUA : Muat turun VPN ini untuk memberikan Windows anda Perisai Privasi Terunggul.

9. Hola Unblocker VPN Percuma

Ini adalah alat mudah yang membolehkan anda melewati sekatan dan melayari laman web yang disekat di wilayah anda. Tidak seperti ejen VPN lain dalam senarai di atas, Hola Unblocker mempunyai alat bernama Internet Accelerator, yang mempercepat kelajuan internet anda dan juga mengurangkan penggunaan lebar jalur. Ini adalah alternatif yang mudah dan cepat untuk proksi untuk menyembunyikan alamat IP anda dan menyemak imbas dengan selamat.

10. CyberGhost Secure VPN

Tersedia dalam versi percuma dan juga premium, CyberGhost adalah salah satu penyelesaian VPN percuma terbaik untuk PC Windows anda. Ini adalah perkhidmatan VPN peribadi yang mudah digunakan yang menyembunyikan semua aktiviti internet biasa dan identiti anda dari penggodam. CyberGhost Secure VPN juga membolehkan anda menipu alamat IP anda dan tetap selamat. Ciri-ciri penting lain dari CyberGhost Secure VPN Free termasuk akses ke pelayan percuma, lalu lintas 1GB / bulan, ketersediaan terhad, lebar jalur terhad kepada 2 Mbps, dan pemutus paksa setelah 6 jam. VPN Premium CyberGhost mereka boleh didapati dengan JIMAT besar! KEMASKINI : Cyberghost telah menghentikan versi Percuma.

Perisian VPN percuma yang serupa yang mungkin anda ingin lihat:

 • Perisian VPN Sumber Terbuka Freelan
 • VPN Satu Klik
 • Ultrasurf
 • TOR
 • Betternet
 • Penyemak Imbas Jumpto
 • Sembunyikan.Me
 • kuatSwan
 • VPN tanpa jejak
 • Psiphon
 • VPN Windscribe
 • ProtonVPN
 • NordVPN
 • Buku VPN
 • VPN Panda Percuma.

Beritahu kami jika anda menggunakan perisian VPN dan jika ya, yang mana.

cyberghost vpn