4 aplikasi YouTube terbaik di Kedai Microsoft untuk Windows 10

YouTube adalah tempat terbaik untuk menonton video secara rawak orang yang melakukan sesuatu. Ada sebab mengapa platform ini mempunyai paling banyak video dan penonton jika dibandingkan dengan setiap pesaing lain. Sekarang, kita tahu bahawa Google masih belum menawarkan aplikasi YouTube Windows 10 rasmi untuk Kedai Microsoft , dan ini adalah sesuatu yang mungkin tidak akan pernah berlaku pada masa akan datang selagi Android popular dan Windows masih mati di telefon bimbit.

Aplikasi YouTube terbaik untuk Windows 10

Bagi orang yang lebih suka menonton YouTube melalui aplikasi daripada melakukannya melalui penyemak imbas web, kami sedia membantu. Terdapat beberapa aplikasi YouTube pihak ketiga di Kedai Microsoft, dan hari ini, kita akan membincangkan perkara berikut yang harus anda gunakan.

  1. myTube!
  2. WinTube untuk YouTube
  3. Tiub Hebat
  4. PWA YouTube.

1] myTube!

Aplikasi YouTube terbaik untuk Windows 10

Dari sudut pandangan kami, myTube adalah salah satu aplikasi YouTube terbaik di Microsoft Store, jika tidak, yang terbaik dari semuanya. Kami sangat menyukainya sehingga kami memutuskan untuk menyokong pembangun dengan membayar untuk membuang tambahan.

Aplikasi ini telah berjalan jauh selama bertahun-tahun walaupun terdapat beberapa masalah. Pembangun mendengarkan pengguna dan melakukan apa sahaja untuk meningkatkan perkhidmatan.

Kita harus menunjukkan bahawa pilihan ada untuk memuat turun video ke komputer Windows 10 anda. Selain itu, jika anda mahu, sangat mungkin memuat naik video ke saluran YouTube anda. Ia cukup mengagumkan, jadi jika anda mencari aplikasi YouTube pertama anda, maka myTube harus menjadi pertaruhan pertama anda. Muat turun myTube dari Kedai Microsoft.

2] WinTube untuk YouTube

Aplikasi ini cukup bagus, walaupun tidak mempunyai banyak ciri. Walau bagaimanapun, jika anda hanya berminat menonton video daripada memanfaatkan banyak ciri dan antara muka pengguna yang cantik, maka WinTube untuk YouTube adalah sempurna.

Perkara yang paling penting di sini adalah hakikat bahawa ia berfungsi dan melakukannya dengan sangat baik. Muat turun WinTube dari Kedai Microsoft.

3] Tiub Hebat

OK, jadi yang menarik dari aplikasi ini adalah hakikat bahawa ia cukup kaya dengan ciri dan berada pada tahap yang serupa dengan myTube. Malangnya, ia tidak stabil, dan itu boleh menjadi masalah dari semasa ke semasa. Anda lihat, Tube Awesome cenderung berfungsi dengan baik untuk satu ketika, dan selepas itu, ia hanya akan menurun.

Ini berpotensi untuk melampaui myTube, tetapi untuk beberapa alasan yang aneh, para pembangun gagal untuk menyelesaikan masalah secara berkala.

Dari segi fitur, pengguna dapat mengunggah video, memuat turun video, dan streaming konten dalam kualitas HD. Selain itu, iklan dapat membawa anda keluar dari pengalaman kerana mereka mengambil seluruh layar semasa video sedang ditayangkan. Muat turun Tube Hebat dari Kedai Microsoft.

4] YouTube PWA

Yang kami sukai mengenai YouTube PWA adalah kenyataan bahawa ia adalah pembungkus, yang bermaksud, pada dasarnya anda memuatkan laman web YouTube di dalam aplikasi. Sekiranya anda mahukan nuansa dan reka bentuk YouTube yang sebenarnya, maka inilah yang seharusnya anda gunakan.

Sebenarnya tidak banyak yang perlu dibincangkan di sini mengenai YouTube PWA. Sekiranya anda tahu bagaimana menggunakan YouTube di penyemak imbas web, maka anda tidak akan menghadapi masalah di sini. Muat turun YouTube PWA dari Kedai Microsoft.

Ada cadangan?