Tema Krismas Windows 10, Kertas Dinding, Pohon, Skrin, Salji

Krismas sudah hampir, dan semua orang sudah dalam suasana pesta. Dari jalan ke jalan, kedai, dan rumah, semuanya sudah dihiasi dengan tema Krismas. Oleh itu, mengapa PC kita harus ditinggalkan? Yang saya maksudkan adalah bahawa apabila orang lain sudah mula merayakan Krismas, sistem komputer kita juga harus siap untuk Krismas.

Jadi, adakah PC anda sudah siap Krismas atau belum? Sekiranya tidak, artikel ini ditulis khas untuk anda. Hari ini dalam catatan ini kita akan memeriksa beberapa tema Krismas, wallpaper, screensaver dan idea lain yang menarik. Sebagai permulaan, mari kita bincangkan Tema Krismas Windows 10, Wallpaper, Skrin Skrin, pek tema Desktop, Lampu, Pemasa undur, Salji, Pokok, dll.

Sebelum anda memuat turun atau memasang apa-apa Screensaver, tema, atau barang lain daripada bukan Microsoft, laman web pihak ketiga, berhati-hati semasa pemasangan dan menarik diri daripada mana-mana tawaran pihak ketiga yang boleh dimasukkan dalam pakej muat turun.

Tema Krismas Windows 10

Themepack Lampu PercutianTema Krismas, Kertas Dinding, Pohon dan Skrin Skrin Windows 10

Jadi perkara pertama yang boleh anda lakukan ialah memuat turun tema Krismas yang menarik untuk PC anda. Periksa pakej bertema Lampu Lawatan ini dari Microsoft. Muat turunnya dan gunakannya. Tema ini dilengkapi dengan tayangan slaid dari 10 kertas dinding Krismas yang menarik yang secara lalai berubah setiap 10 minit, namun, anda dapat menyesuaikan tetapan dari pilihan Pemperibadian pada PC anda. Anda juga boleh memilih satu gambar sebagai latar belakang desktop anda jika anda tidak mahu tayangan slaid. Warna lalai dalam tema ini adalah Putih, tetapi lebih baik anda mengubahnya menjadi Merah untuk mendapatkan lebih banyak tema Krismas yang berwarna-warni dan berkilau dan mencerahkan PC anda. Muat turun temanya di sini.

Tema Twinkle Wish

Ini sekali lagi adalah tema percuma yang akan membuat Krismas PC anda siap. Tema ini dilengkapi dengan enam kertas dinding Krismas resolusi tinggi. Muat turun tema dan pergi ke pilihan Pemperibadian dalam Tetapan. Sekarang periksa menu lungsur di Latar Belakang dan pilih gambar atau tayangan slaid mengikut pilihan anda. Gambar dengan salji salji yang cantik, hiasan Krismas yang menarik, salji di mana-mana, dan lain-lain pasti akan memberi anda rasa perayaan semasa anda menghidupkan PC anda. Latar belakang desktop yang menakjubkan ini pasti akan menggandakan kegembiraan Krismas. Muat turunnya di sini.

Tema Cahaya Musim Sejuk

tema windows windows

Tema Krismas yang menarik ini merangkumi 9 hiasan latar kecil, hiasan kuki, lampu hiasan dan banyak lagi untuk memenuhi anda dengan keceriaan percutian. Lawati Microsoft Store untuk memuat turunnya.

Baca : Muat turun gambar Latar Belakang dan Latar belakang percuma untuk desktop Windows 10.

Kertas Dinding Windows 10 Krismas

Aplikasi Wallpaper Krismas percuma

Muat turun aplikasi Wallpaper Krismas Percuma dari Kedai Microsoft, dan anda boleh menghiasi PC anda dengan banyak wallpaper yang menakjubkan. Aplikasi ini mempunyai koleksi wallpaper yang sangat baik, dan lebih dari itu, ia juga membolehkan anda berkongsi wallpaper ini dengan rakan dan keluarga anda. Anda boleh berkongsi gambar berkualiti tinggi melalui mana-mana rangkaian media sosial. Ini adalah aplikasi intuitif dan juga membolehkan anda menyesuaikannya seperti yang anda mahukan. Aplikasi ini berfungsi pada PC, peranti Windows Mobile anda, dan Hololens. Muat turun aplikasinya di sini.

Aplikasi Wallpaper Krismas Ini sekali lagi merupakan aplikasi percuma di Kedai Microsoft yang menawarkan koleksi Kertas Dinding Krismas terbaik secara percuma. Aplikasi ini memberi anda kertas dinding untuk kedua-dua peranti mudah alih dan juga PC. Kertas dinding HD Krismas terbaik dioptimumkan mengikut skrin yang anda gunakan. Anda boleh menetapkan kertas dinding untuk telefon anda terus dari aplikasi. Aplikasi ini dikemas kini secara berkala, dan kertas dinding baru ditambahkan setiap hari. Muat turun aplikasinya di sini.

Skrin Skrin Windows 10 Krismas

Dapatkan Xmas

Sekiranya anda tidak mahu memuat turun tema, anda boleh memuat turun beberapa screensaver desktop yang menarik dan menarik pada Krismas ini. Terdapat beratus-ratus laman web di internet yang menawarkan kepada anda pelindung skrin Krismas yang berwarna-warni. Dapatkan Xmas adalah salah satunya. Laman web ini menawarkan screensaver desktop yang hebat secara percuma. Semoga menjadi manusia salji, dunia Krismas, pokok Krismas atau apa sahaja yang berkaitan dengan musim perayaan, anda akan mendapatkannya di sini. Laman web ini menawarkan wallpaper dan screensaver beresolusi tinggi. Saya memuat turun pokok Krismas animasi dari laman web ini yang terletak betul-betul di sebelah bar tugas saya dan menjadikan perayaan meriah. Muat turun screensaver animasi ini di sini.

Peri Krismas

Muat turun Christmas Elf dan hiasi PC Windows anda dalam satu masa. Ia bukan hanya screensaver. Aplikasi ini merangkumi semua yang anda perlukan untuk tema Krismas yang baik, seperti kepingan salji Krismas, lampu animasi dan nada merdu yang manis untuk mengucapkan Selamat Hari Natal. Muat turun alat, jalankan fail penyediaan aplikasi yang hanya memerlukan beberapa minit dan anda akan melihat ikon biru kecil di dulang sistem anda. Cukup klik pada ikon dan desktop anda akan siap dengan Krismas dengan kertas dinding, kepingan salji, lampu animasi dan muzik yang indah. Muat turun Krismas Elf di sini.

Perisian Snow Desktop untuk Windows 10

Salji desktop adalah sesuatu yang tidak akan menjadi tua. Ya, kami telah menggunakan salji desktop di PC kami selama bertahun-tahun sekarang, tetapi masih merupakan perkara terbaik. Salji salji sudah bermula, dan jalan-jalan menjadi putih, musim perayaan di sini lagi. Oleh itu, kita juga harus menghiasi PC kita dengan salji salji putih yang indah ini. Terdapat banyak aplikasi pihak ketiga yang menawarkan salji desktop untuk PC anda, tetapi di sini kita akan membincangkan mengenai Desktop Snow HD. Fail zip yang hanya beberapa saat untuk dimuat turun di PC anda dan kemudian anda dapat melihat kepingan salji yang indah melayang di seluruh skrin anda. Program ini cukup mudah dan tidak memerlukan konfigurasi khusus. Cukup muat turun program, sesuaikan beberapa tetapan mudah, dan anda boleh melakukannya. Sempurna! Bukan? Muat turunnya di sini.

Pokok Krismas Animasi untuk PC Windows

Pokok Krismas animasi yang indah ini pasti dapat menerangi desktop Windows anda dan memberi keceriaan kepada anda dan keluarga.

Lampu Krismas Animasi untuk Windows 10

Jadi, sekarang apabila kita mempunyai pokok Krismas dan kepingan salji, beberapa lampu Krismas dapat membuat keajaiban. Muat turun lampu Krismas animasi untuk desktop anda dan lengkapkan hiasannya. Ini sekali lagi adalah program sederhana yang datang dalam format fail zip dan hanya memerlukan beberapa saat untuk memuat turun di PC anda. Dengan pilihan pengaturan minimum, ini hanyalah program sederhana ringan yang tidak akan mengganggu kerja anda sama sekali dan akan memastikan Krismas PC anda sentiasa siap. Muat turunnya di sini.

Pemasa Countdown Krismas untuk Windows 10

Kini setelah seluruh PC dihiasi, akhirnya tiba Krismas Countdown. Muat turun undur Krismas ini dari Kedai Microsoft, dan aplikasi ini akan menunjukkan kepada anda hari, jam, minit, dan saat yang tepat untuk Krismas. Ini adalah sesuatu yang dianggap sebagai elemen penting dalam perayaan Krismas. Muat turun kaunter undur dari Microsoft.

Oleh itu, jika anda mahu menyiapkan Krismas PC anda, periksa Tema Krismas Windows 10 ini, Wallpaper, Skrin, pek tema Desktop, penyesuaian Bar tugas, dan banyak lagi! Dapatkan muat turun percuma Krismas anda di sini!

Tunggu, ada lagi!

  • Tema Krismas Windows 7
  • Tema Krismas Windows 8.1 / 8.