Mengapa nanas adalah tanda swinger?

Saya tahu apa yang awak fikirkan. Apa kaitan berayun dengan nanas yang gila? Nanas telah dikenali sebagai a simbol untuk sambutan hangat, perayaan dan layanan mesra. Oleh kerana simbolisme nanas, swingers telah menerima pakai buah itu untuk memberitahu orang lain yang berfikiran sama bahawa mereka dialu-alukan dan ingin berhubung.

Mengapa nanas dikaitkan dengan hayunan?

Rupa-rupanya, nanas di pintu anda adalah cara untuk memberitahu jiran anda bahawa anda seorang yang suka berayun. Nanas mewakili 'keramahan dan mesra' menurut siasatan mata-mata mata. Nanas yang diletakkan di anjung atau peti mel anda oleh swingers memberitahu semua orang bahawa ada parti swinger sedang berlangsung.

Adakah nanas petanda seorang yang berayun?

Nanas adalah tanda rahsia yang digunakan oleh swingers untuk mengenal pasti satu sama lain di khalayak ramai. Jika anda melihat nanas terbalik bermakna itu seseorang sedang giat mencari parti swinger.

Apakah yang dimaksudkan dengan tanda nanas?

Nanas diiktiraf sebagai ungkapan tradisional “selamat datang” di seluruh Selatan dan di kawasan di sepanjang Pantai Timur. Muncul pada semua jenis hiasan – daripada pengetuk pintu hingga selimut – buah melambangkan aset tidak ketara yang kami hargai di rumah: kemesraan, sambutan, persahabatan dan layanan mesra.

Nanas Terbalik dan maksudnya oleh Tom dan Bunny