Perisian Kemas kini Pemandu percuma terbaik untuk Windows 10

Mempunyai pemacu peranti yang betul untuk peranti anda sangat penting untuk berfungsi dengan baik sistem komputer dan juga peranti perkakasan yang terpasang. Pemacu adalah komponen utama dalam sistem komputer, tetapi kita sering mengabaikannya yang mungkin menimbulkan pelbagai masalah prestasi dalam jangka masa panjang.

Memastikan pemacu dikemas kini ke versi terkini membantu anda mendapatkan prestasi terbaik dari perkakasan anda. Tetapi memang benar, sebilangan besar dari kita tidak mengemas kini pemacu kecuali mereka ditawarkan oleh Kemas Kini Microsoft.

Perisian Kemas kini Pemandu untuk Windows 10

Berikut adalah senarai 10 perisian percuma terbaik untuk mengemas kini pemacu anda dan memastikan PC Windows 10/8/7 anda berjalan lancar. Perisian ini membolehkan anda mengemas kini pemacu peranti dengan mudah tanpa kesulitan, dan sangat berguna bagi mereka yang tidak mahu mengunjungi laman web pengeluar untuk memuat turun pemacu atau memeriksa kemas kini pemandu secara manual.

1. Pemandu BerkembarPerisian Kemas kini Pemandu Percuma

Double Driver adalah perisian percuma untuk membuat sandaran Windows Driver. Beberapa pemacu tidak mudah didapati dalam talian, dan ada kalanya kita tidak mempunyai CD Pemandu dan ingin menyandarkan beberapa pemacu terpasang yang penting, di sinilah Pemandu Berkembar membantu anda. Ini adalah alat yang sangat mudah dan berguna yang tidak hanya membolehkan anda memeriksa maklumat terperinci mengenai pemacu yang dipasang di PC anda, tetapi juga membantu anda mengambil sandaran, memulihkan dan menyimpan pemacu yang dipilih dengan mudah.

2. Pemasang Pemacu SnappyPasang dan Kemas kini Pemacu dengan Pemandu Snappy secara Profesional

Snappy Driver Installer adalah alat yang berguna yang membolehkan anda memasang dan mengemas kini pemacu pada PC Windows anda. Ini adalah aplikasi terbaik untuk digunakan jika anda baru-baru ini memformat PC anda atau mengemas kini OS kerana ia boleh berfungsi di luar talian dan anda tidak memerlukan sambungan internet untuk berfungsi. Sekiranya dipilih pilihan, perisian ini juga memberi tahu pengguna setiap kali kemas kini tersedia.

3. Utiliti Kemas Kini Pemacu Intelpemacu intel

Utiliti Kemas kini Pemacu Intel dari Intel secara automatik mengenal pasti, mencari dan memasang pemacu yang dikemas kini untuk sistem komputer anda dan memastikan sistem anda sentiasa dikemas kini. Perisian ini memeriksa sistem secara menyeluruh, mencadangkan kemas kini pemandu yang diperlukan pada PC anda dan memuat turunnya hanya setelah mendapat kebenaran anda. Ia tidak mengumpulkan maklumat peribadi dan boleh dipasang dengan mudah. Antara muka yang mudah dan mesra pengguna menjadikannya layak untuk ditambahkan ke senarai perisian kemas kini pemacu percuma untuk mesin Windows.

4. Doktor Perantidoktor peranti mengemas kini pemacu

Decide Doctor adalah perisian percuma untuk Windows PC yang mengimbas cakera keras komputer dan memeriksa apakah terdapat beberapa kemas kini baru yang tersedia untuk pemacu. Perisian ini terkenal dengan imbasan terperinci kerana dapat mencari pemandu yang tidak dikenali yang biasanya tidak dapat dikesan oleh Windows Device Manager lalai. Pangkalan data Device Doctor merangkumi hampir semua pengeluar peranti perkakasan utama dan kini mempunyai pemacu untuk lebih daripada 13 juta peranti dan PC.

PETUA : Baca Ulasan DriverFix kami . Perisian kemas kini pemacu ini secara automatik dapat mengenal pasti pemacu peranti yang rosak atau ketinggalan zaman dan menawarkan untuk mengemas kini mereka dengan versi terkini.

5. Autodetect Pemandu AMDAutodetect Pemandu AMD

AMD Driver Autodetect mengimbas keseluruhan sistem operasi serta kad grafik mesin Windows anda dan melihat apakah ada kemas kini yang tersedia. Perisian ini juga membolehkan anda memuat turun kemas kini rasmi hanya dengan satu klik. Alat pemasangan dan pengesanan automatik yang mudah adalah ciri utama alat Autodetect Driver AMD.

6. Monitor Kemas kini DUMoMonitor kemas kini pemandu

DUMo Update Monitor adalah perisian percuma Windows yang secara automatik memeriksa sama ada versi pemacu terkini dipasang perkakasan pada sistem anda dan membantu anda memastikan komputer anda sentiasa terkini & selamat. Dengan Dumo dipasang pada PC anda, anda tidak perlu memeriksa kemas kini secara manual; alat ini menghantar pemberitahuan kepada anda setiap kali terdapat kemas kini untuk pemacu pada PC anda.

Ini termasuk bundleware - jadi ingatlah untuk memuat turun versi Lite.

7. Snail Drive berjanji untuk memberi anda kemas kini pemandu yang tepat.

8. Utiliti Dell Update akan membantu anda memuat turun atau mengemas kini Pemacu Dell

9. IObit Driver Booster Free adalah pengemas kini Pemandu Peranti percuma yang baik untuk Windows PC.

Jangan lupa untuk membuat titik pemulihan sistem terlebih dahulu sebelum anda mengemas kini pemacu peranti anda.

Mesin Windows mesti mempunyai pemacu yang dikemas kini, tidak kira anda telah berpindah ke versi sistem operasi yang lebih baru atau tidak. Mengemas kini pemacu secara berkala membantu anda mendapatkan prestasi terbaik PC dan peranti perkakasan lain yang terpasang. Sekiranya anda merasa memerlukannya, anda boleh merujuk pada catatan ini, untuk mengenal pasti masalah perkakasan komputer. Pergi ke sini jika anda perlu Menyelesaikan & menyelesaikan Masalah Pemacu Peranti.

Pasang dan Kemas kini Pemacu dengan Pemandu Snappy secara Profesional