Adakah elena kembali pada musim kelapan?

Dobrev kemudiannya akan bersatu semula dengan bekas pelakonnya dalam akhir musim 8, yang disiarkan pada bulan Mac. “Ia adalah mudah untuk kembali menjadi watak untuk perlawanan akhir. Saya bermain Elena selama enam tahun, jadi saya melompat kembali ke dalamnya, "kata Dobrev kepada Entertainment Weekly pada masa itu.

Apakah episod yang Elena kembali dalam Musim 8?

Pemutus. Pada 26 Januari 2017, diumumkan bahawa Nina Dobrev akan kembali sebagai Elena Gilbert dalam siri akhir. Pada akhir episod, "Ia Sudah Menjadi Hell of a Ride" pada 24 Februari 2017, ia telah mendedahkan bahawa Dobrev akan memainkan semula peranannya sebagai Katherine Pierce juga.

Adakah Elena ada dalam Musim 8?

Musim 8. Dalam episod akhir, Elena membuat penampilan. Apabila Bonnie yang lemah mati akibat loceng yang berbunyi, dia bertemu Elena di dalam hutan seperti mimpi. Elena memeluknya dan tertanya-tanya jika dia benar-benar telah mati.

Adakah Elena dan Damon kembali bersama dalam musim 8?

Selepas perhubungan yang bergolak, bolak-balik, Damon dan Elena kembali bersama pada penghujung musim, dan mereka memilih untuk mengorbankan diri mereka bersama-sama untuk menyelamatkan Stefan dan Alaric serta rakan mereka yang lain di Sebelah Lain.

Mengapa Elena kelihatan berbeza dalam Musim 8?

Mereka mungkin telah menemui yang lebih baik untuk perlawanan akhir. Rambut palsu itu mengerikan. Mereka sepatutnya membeli yang lebih baik. Ia dipisahkan secara berbeza dan lebih tinggi di dahinya yang merupakan dua sebab mengapa dia kelihatan berbeza.

The Vampire Diaries: 8x16 - Elena bangun, dia dan Damon Kiss, Pengebumian Stefan

Adakah Damon dan Elena mempunyai bayi?

Damon dan Elena mempunyai seorang anak perempuan. Dan namanya Stefanie Salvatore. Ia berita yang indah kerana kali terakhir kami melihat Damon dan Elena, mereka gembira dan menjalani kehidupan yang terbaik.

Adakah terdapat musim 9 Vampire Diaries?

Vampire Diaries musim 9, sekuel The Vampire Diaries, ialah dijangka disiarkan pada Mac 2021. Julie Plec, pencipta The Vampire Diaries, sebelum ini menyatakan bahawa mereka teruja untuk siri akhir. Walau bagaimanapun, Plec dan pencipta lain tidak mahu bercakap lebih lanjut mengenainya.

Adakah Elena Gilbert memakai rambut palsu dalam Musim 8?

Walaupun kebanyakan orang menjangkakan pelakon akan menjalani solekan atau perubahan rambut, adalah mengejutkan apabila mengetahui bahawa gaya rambut watak sebenarnya adalah rambut palsu, bukan potongan rambut. ... Tidak semuanya sudah tentu, tetapi dia memakai rambut palsu dalam dua peranannya daripada Elena dan Katherine.

Adakah Elena dalam Musim 7 sama sekali?

Musim 7. Elena tidak membuat penampilan tetapi kedengaran memanggil nama Damon apabila dia melawat bilik kebal Armory.

Apakah yang dibisikkan Stefan kepada Elena dalam perlawanan akhir?

Semasa kedua-duanya berkongsi pelukan, Stefan membisikkan sesuatu yang tidak jelas ke telinga Elena dan sebaik sahaja Bonnie memecahkan jampi tidur, Elena mendedahkan apa yang Stefan katakan: kata-kata terakhirnya adalah untuk Caroline. "Suatu hari, apabila anda bangun, beritahu Caroline saya mendengarnya.

Adakah Damon menjadi manusia semula?

The Vampire Diaries berakhir dua tahun lalu, dengan Damon Salvatore manusia baru lagi, menjalani kehidupan yang penuh dengan Elena Gilbert (Nina Dobrev). ... Inilah yang dikatakan Elena tentang Damon dalam perlawanan akhir: Walaupun selepas kehidupan kami yang panjang dan bahagia bersama, Damon masih bimbang dia tidak akan bertemu Stefan lagi, bahawa dia tidak akan mendapat ketenangan.

Mengapa Nina Dobrev pergi pada Musim 7?

Wataknya keluar dari siri apabila Kai Parker (Chris Wood) mengaitkan kehidupan Elena dengan Bonnie Bennett (Kat Graham) secara sihir. Ini bermakna dia hanya akan dapat bangun apabila Bonnie meninggal dunia.

Apa yang Katherine lakukan kepada Elena sebelum dia meninggal dunia?

Katherine mendedahkan kepada Bonnie pada saat terakhir bahawa jika dia tidak dapat memiliki Stefan, tiada siapa yang boleh, terutama Elena. Jadi, sebelum dia meninggal, dia menyuntik dirinya dengan Dr.jarum Wes — yang bermaksud bahawa sekarang, Elena akan memberi makan kepada vamp juga. Adakah anda menangkap semua itu, HollywoodLifers?

Adakah Elena sebenarnya sudah mati dalam Musim 7?

Dalam proses ini Stefan ditanda dengan pedang sekali lagi memaksa dia untuk lari daripadanya. Enzo memberitahu Damon itu Elena masih hidup dan dilindungi dengan baik oleh orang-orangnya dan bahawa dia sedang berhalusinasi kematiannya.

Siapa yang menggantikan Elena dalam Vampire Diaries?

'Diari Pontianak': Nikki Reed Menggantikan Nina Dobrev Sebagai Elena? The Vampire Diaries musim ke-8 sedang dalam penerbitan dan peminat siri ghaib sedang menunggu untuk melihat Nina Dobrev kembali ke rancangan itu selepas pemergiannya.

Siapa yang mendapat bayaran paling banyak dalam Vampire Diaries?

Sebagai salah satu daripada tiga peneraju utama, Somehalder menerima salah satu daripada gaji tertinggi pelakon, dilaporkan memperoleh $40,000 setiap episod menjelang penamat rancangan (sementara hari gaji awalnya tidak dilaporkan pada masa ini). Pada masa ini, dia mempunyai anggaran nilai bersih $8 juta.

Apakah darah palsu pada Vampire Diaries?

Nah, di set The Vampire Diaries, darah palsu yang digunakan untuk menggambarkan makanan ringan vampire, adalah sebenarnya boleh dimakan. Jadi, jika ada yang sedikit lapar, mereka boleh memakannya, kerana ia mengandungi sirap jagung, ekstrak pudina dan bahan-bahan lain yang sedap.

Adakah mereka benar-benar minum alkohol dalam Vampire Diaries?

Damon betul-betul mabuk teh ais.

Adik-beradik Salvatore itu pasti suka minum, dan budak lelaki, adakah mereka suka bourbon mereka (walaupun pada pukul 11 ​​pagi). Tetapi Wesley mendedahkan bahawa, pada hakikatnya, pelakon sedang menikmati gambar teh ais yang enak.

Kenapa Vampire Diaries Dibatalkan?

Penarafan mula merosot tanpa kehadiran Elena di rancangan itu. Siri ini kemudiannya mengalihkan tumpuannya kepada watak lain, seperti Caroline Forbes (Candice King) dan Bonnie Bennett (Kat Graham). Akhirnya, pelakon pertunjukan Julie Plec mendedahkannya itu adalah keputusan mereka untuk menamatkan siri ini dan bahawa mereka tidak dipaksa untuk membatalkan.

Apakah yang berlaku kepada Damon dan Elena pada penghujung Musim 8?

Akhirnya, Elena dan Damon mendapat pengakhiran yang agak menggembirakan

Alaric dan Caroline mengenangkan hadiah Damon — rumah agam Salvatore, yang telah mereka jadikan Sekolah Asrama Salvatore untuk Kaum Muda dan Berbakat, menubuhkan siri spin-off "Legacies."

Episod mana Elena dan Damon berkahwin?

"Matahari Lubang Hitam" ialah episod ke-4 musim keenam siri Amerika The Vampire Diaries dan keseluruhan episod ke-115 siri itu. "Black Hole Sun" pada asalnya disiarkan pada 23 Oktober 2014, di The CW.

Adakah Caroline hamil?

Caroline Forbes mengandung! Tetapi tidak dengan bayi teman lelakinya Stefan Salvatore—dengan kembar bekas gurunya (DAN TUNANG BAKAL) Alaric Saltzman. Whaaaaa? Ternyata, penulis TVD telah menghasilkan cara yang genius untuk menulis dalam kehamilan walaupun hakikatnya pontianak tidak boleh hamil.

Adakah Stefan mempunyai anak?

Stefan Salvatore dan Valerie Tulle Anak yang belum lahir adalah janin yang pertama kali disebut dalam Age of Innocence. Kanak-kanak ini dibunuh oleh Julian pada tahun 1863. Dalam mimpi Stefan, dia adalah seorang budak lelaki berusia sebelas tahun bernama Jacob yang, nampaknya, manusia.

Siapa anak perempuan Damon dan Elena?

Stefanie Rose Salvatore ialah watak berulang pada Legacies serta watak tetamu di The Originals. Stefanie ialah anak perempuan ahli sihir Damon Salvatore dan Elena Gilbert yang belum diterokai; adik perempuan Jenna Salvatore; dan kakak kepada Sarah-Lillian dan Grayson Salvatore.

Siapa ayah bayi Katherine?

Dalam musim keempat akhir The Vampire Diaries, Graduation, Katherine tidur dengannya Niklaus Mikaelson dan mengandungkan anak perempuannya, Adyelya.