10 Adaptor Audio USB yang boleh dipasang terbaik hari ini untuk PC & Komputer riba

Peranti yang berbeza menggunakan port yang berbeza dan sistem yang berbeza untuk menghantar dan menerima isyarat. Perkara yang sama berlaku untuk isyarat audio. Beberapa peranti mungkin memerlukan bicu 3.5mm untuk menghantar isyarat dan beberapa mungkin memerlukan USB untuk yang sama. Anda tidak boleh menggunakan kabel USB untuk menyambung ke port lain secara langsung.

Penyesuai Audio USB terbaik yang boleh dipasang

Untuk mengatasi masalah ini, anda boleh menggunakan penyesuai audio yang berfungsi sebagai penghubung modifikasi isyarat antara 2 jenis isyarat. Berikut adalah senarai 10 penyesuai audio USB terpasang yang terdapat di Amazon.

1] AmazonBasics USB Type-C to USB 3.1 Gen1 Female AdapterPenyesuai Audio USB yang boleh dipasang Produk AmazonBasics adalah salah satu kegemaran saya. Amazon memberikan jaminan pertukaran tanpa pertanyaan eksklusif pada produk AmazonBasics, dan penyesuai audio mereka dilengkapi dengan jaminan 1 tahun. Penyesuai ini mempunyai port wanita USB dan port Type C untuk menyambungkannya ke peranti mudah alih. Salah satu aplikasi yang baik dari peranti ini ialah menyambungkan pemacu denyar anda ke telefon anda secara langsung. Penyesuai ini boleh dibeli dari Amazon di sini.

2] Penyesuai Suara Audio Stereo Luaran USB LZYCOPenyesuai Suara Audio Stereo Luaran USB LZYCO Syarikat memanggil Penyesuai Suara Audio Stereo Luaran USB LZYCO dan memperbaiki mudah untuk bicu 3.5mm yang gagal pada komputer. Cukup pasangkannya ke port USB 2.0 sistem anda (yang biasanya dihindari untuk pemindahan data sebenar), dan mulailah menggunakannya. Produk ini tidak memerlukan pemacu dan serasi dengan hampir setiap komputer kerana tidak terlalu lama untuk port USB 2.0. Penyesuai adalah salah satu pilihan termurah dalam senarai. Anda boleh membelinya dari Amazon di sini.

3] UGREEN USB 3.0 Hub 3 Port USB Sound Card 2 in 1 External Stereo Audio Adapter PenyesuaiUGREEN USB 3.0 Hub 3 Port USB Sound Card 2 in 1 External Stereo Audio Adapter audio oleh UGREEN ini adalah salah satu pilihan paling serba boleh yang terdapat dalam senarai. Peranti ini adalah hab lengkap yang mempunyai 3 port USB wanita, satu port USB lelaki, dan dua slot 3.5mm. Ia sangat sesuai bagi mereka yang merancang untuk menggunakan penyesuai untuk permainan. Ulasan memastikan bahawa produk tahan lama melebihi jaminan 1 tahun. Sekiranya anda menyukai produk tersebut, anda boleh menyemaknya di Amazon di sini.

4] Adaptor Audio USB yang bolehPenyesuai Audio USB yang boleh dipasang dipalamkan Plugable adalah salah satu jenama yang paling digemari di industri ini. Penyesuai audio oleh Plugable ini adalah peranti yang sangat mudah tanpa kabel terpasang. Satu hujungnya disambungkan ke port USB sistem anda dan ujungnya percuma untuk menyambungkan bicu 3.5mm. Mungkin, penggunaan terbaik peranti ini adalah sebagai pengganti cepat untuk port 3.5mm yang rosak pada sistem anda. Ia boleh didapati di Amazon.

5] UGREEN USB Sound Card External Converter USB Audio Adapter Penukar USBPenyesuai Audio USB Penukar Luaran Kad Suara UGREEN ke 3.5mm ini sesuai untuk mereka yang lebih suka sistemnya mudah. Penyesuai hanya mempunyai satu USB dan satu slot 3.5mm tetapi menawarkan kadar pemindahan yang cepat. Anda boleh menggunakannya dengan komputer riba mana pun kerana ia tidak memerlukan pemacu khusus. Produk ini menggunakan teknologi C-Media IC yang canggih untuk pemindahan data. Anda boleh membelinya dari Amazon di sini.

6] Sabrent USB External Stereo Sound AdapterPenyesuai Suara Stereo Luaran USB Sabrent Sabrent adalah jenama terkenal lain yang menjadikan periferal komputer. Peranti mereka terkenal dengan kualiti dan ketahanan. Penyesuai audio oleh Sabrent ini adalah mudah yang tidak memerlukan pemacu dan dengan itu serasi dengan hampir semua peranti. Anda boleh menggunakannya sebagai pengganti port 3.5mm yang salah pada sistem anda atau untuk peranti yang tidak mempunyai port 3.5mm. Penyesuai boleh didapati di Amazon.

7] Adaptor Audio StarTech 7.1 USB Adaptor AudioPenyesuai Audio USB StarTech 7.1 StarTech 7.1 USB kompleks, canggih, dan berbaloi. Peranti ini mempunyai beberapa port 3.5mm dan port USB. Ia sesuai untuk mereka yang profesional dalam industri audio. Alat kawalan dapat digunakan untuk mengubah volume dan membunyikannya. Oleh kerana penyesuai ini menggunakan pemacu, sila sahkan keserasiannya dengan komputer riba anda sebelum membelinya. Anda boleh membeli produk dari Amazon di sini.

8] Penyesuai Audio Luaran BENGOO Penyesuai audioPenyesuai Audio Luaran BENGOO BENGOO mempunyai input USB tunggal dan output 3.5mm. Bahagian terbaik adalah pilihan untuk kawalan kelantangan yang membolehkan pengguna meningkatkan suara melebihi kemampuan komputer riba itu sendiri, namun, pastikan pembesar suara anda dapat mengatasinya. Peranti tidak memerlukan pemacu dan dengan itu serasi dengan sistem apa pun. Anda boleh mematikan mikrofon dan / atau pembesar suara dari penyesuai itu sendiri menggunakan butang ON / OFF. Produk tersebut boleh dibeli dari Amazon di sini.

9] Micolindun External Sound Card USB Hubs Adapter Audio AdaptorPenyesuai Audio Hub USB Kad Suara Luaran Micolindun Micolindun Audio adalah peranti paling menarik dalam senarai ini. Penyesuai mempunyai satu slot input USB dan beberapa port output 3.5mm. Oleh itu, anda boleh menyambungkan semua peranti output audio anda seperti fon kepala, pembesar suara, dan lain-lain ke sistem yang sama pada masa yang sama. Adaptor Micolindun mempunyai chipset sendiri, dan dengan itu memerlukan pemacu, jadi sahkan keserasian peranti anda sebelum membelinya. Penyesuai boleh didapati di Amazon di sini.

10] CableCreation USB ke 3.5mm Jack Audio AdapterCableCreation USB ke Penyesuai Audio Jack 3.5mm Walaupun CableCreation masih merupakan jenama baru di pasaran, ulasan produk menjadikannya layak dalam senarai ini. Adaptor sederhana boleh digunakan sebagai pengganti jack 3.5mm yang rosak. Produk ini boleh dibeli dari Amazon.

Yang mana anda lebih suka?