Penyesuai Bluetooth luaran terbaik untuk komputer Windows 10

Dalam hubungan tanpa wayar jarak dekat, Bluetooth adalah salah satu yang paling mudah untuk disediakan. Namun, jika komputer Windows anda tidak disertakan dengan Bluetooth terpasang, anda memerlukan penyesuai Bluetooth luaran.

Penyesuai Bluetooth luaran untuk Windows 10

Saya telah menguji dan mencuba peranti di bawah dan mempunyai penyesuai Bluetooth luaran terbaik untuk Windows 10 .

  1. Penyesuai Bluetooth Zexmite
  2. Penyesuai Bluetooth Avantree
  3. Penyesuai Bluetooth Asus BT-400
  4. Penyesuai Bluetooth Mpow USB
  5. Penyesuai Bluetooth USB Sabrent
  6. Penyesuai Bluetooth USB yang boleh dipasang
  7. Penyesuai Bluetooth USB Soundbot
  8. Bluetooth Kinivo BTD-300
  9. Penyesuai Bluetooth ZTESY
  10. Penyesuai Bluetooth TECHKEY.

Kami akan melihat penyesuai Bluetooth berikut:

1] Penyesuai Bluetooth Zexmite

Penyesuai Bluetooth luaran

Zexmite Bluetooth Adapter adalah salah satu yang paling berpatutan yang terdapat di pasaran. Dibangun untuk tahan lama dan bahagian bawah hitam yang kukuh menjadikannya hampir penyamaran untuk komputer riba / PC. Ia serasi dengan Bluetooth 4.0. Penyesuai boleh didapati dari Amazon di sini.

2] Penyesuai Bluetooth Avantree

Penyesuai Avantree DG40S

Adaptor Bluetooth Avantree dibina dengan rapi dan lebih kurang saiz kuku jari anda. Seperti Zexmite, ia dibuat kecil, tetapi Avantree adalah syarikat yang terkenal di dunia untuk pembuatan peranti dan aksesori Bluetooth.

Avantree memberikan anda sambungan yang sangat stabil yang juga merupakan kelebihan besar untuk jenama ini. Sangat berbaloi kerana anda mendapat jaminan 2 tahun. Lihat lebih lanjut mengenai produk di Amazon.

3] Penyesuai Bluetooth Asus BT-400

Penyesuai USB ASUS USB-BT400

Asus adalah salah satu nama besar untuk komputer riba, komputer dan aksesori. Penjenamaan mungkin satu-satunya perkara yang membezakan penyesuai Bluetooth ini daripada yang lain. Ia berfungsi di mana-mana Windows, dan yang perlu anda pasangkan dan mulailah menggunakannya. Julat Bluetooth sangat baik. Sekiranya anda suka, anda boleh mempertimbangkan untuk membelinya dari Amazon.

4] Penyesuai Bluetooth USB Mpow

Penyesuai Bluetooth Mpow

Sekali lagi, Adaptor Bluetooth Mpow USB kecil ini dibina untuk bertahan lama. USP terbaik yang satu ini adalah ciri plug-n-play. Anda boleh menyambung ke mana-mana PC / Laptop generasi Windows dan mula menggunakan sambungan Bluetooth. Beli dari Amazon di sini.

5] Penyesuai Bluetooth USB Sabrent

Penyesuai Bluetooth USB Sabrent Micro Wireless

Dengan penyediaan yang sedikit hingga benar-benar sifar, anda boleh menggunakan Sabrent USB Bluetooth Adapter untuk menjadikan Windows / Laptop Windows anda menjadi mesin Bluetooth. Mudah digunakan dan dibina dengan kukuh, anda boleh bergantung pada penyesuai ini untuk menyelesaikan sebahagian besar tugas anda.

Dengan penyesuai ini, anda boleh menyambungkan sebarang peranti Bluetooth seperti fon kepala, tetikus Bluetooth, dan lain-lain. Penyesuai Bluetooth USB Sabrent boleh didapati di Amazon.

6] Penyesuai Bluetooth USB yang boleh dipasang

Bluetooth USB yang boleh dipasang

Plugable mungkin bukan nama besar dalam industri, tetapi mereka membina penyesuai Bluetooth luaran tahan lama dengan sangat baik. Asli untuk Windows 10 dan berfungsi pada hampir semua perkakasan lain juga. Anda boleh menyambungkan hampir mana-mana peranti, bahkan pad permainan. Lihat lebih lanjut mengenai penyesuai ini di Amazon.

7] Penyesuai Bluetooth USB Soundbot

Penyesuai Soundbot SB342-BLK

Ini adalah pilihan lain yang sangat baik jika anda mempunyai Windows 10. Salah satu perkara terbaik mengenai SoundBot ialah ia juga serasi dengan Bluetooth 3.0, 2.0 dan 1.0. Oleh itu, anda boleh menggunakan yang ini di hampir semua peranti dan semua peranti Windows. Anda boleh membelinya dari Amazon.

8] Kinivo BTD-300 Bluetooth

Kinivo BTD-400

Kinivo ramping dan serasi dengan Windows 10. Mudah disediakan, dan anda mendapat sambungan Bluetooth yang kuat dengan semua peranti lain. Pasang hampir semua perkara dari pad permainan ke fon kepala dan lain-lain. Penyesuai Kinivo boleh didapati di Amazon di sini.

9] Penyesuai Bluetooth ZTESY

Penyesuai Bluetooth ZTESY

Dengan pilihan plug and play dan cukup ramping untuk tidak menyekat semua port, anda boleh menggunakan ZTESY untuk semua versi Bluetooth sehingga 4.0. Sesuai dengan Windows 7/8/10, dan penyambungan yang sangat baik. Dibina untuk bertahan lama, anda boleh menyambungkan semua peranti dengan mudah ke komputer riba / desktop anda.

Dan akhirnya!

10] Penyesuai TECHKEY Bluetooth

Penyesuai Bluetooth TECHKEY

Dengan jarak 33 kaki, ini adalah pilihan terakhir kami untuk penyesuai Bluetooth luaran terbaik untuk PC / Komputer Windows 10 anda. Dengan sambungan yang boleh dipercayai, dan reka bentuk kecil, anda boleh menyambungkan semua peranti wayarles anda dan menikmati.

Anda juga mendapat kualiti audio kelas atas untuk streaming audio, iaitu, Ia dilengkapi dengan Penerima EDR yang membolehkan anda mengalirkan audio dari USB ke Stereo Headphone.

Penyesuai Bluetooth mana yang harus anda ambil?

Inilah masalahnya, jika anda mencari sesuatu yang bertahan lama maka Avantree adalah pilihan anda. Ia dibina untuk jangka masa panjang, dan pada dasarnya, ia adalah Windows 10 asli.

Namun, jika anda mencari sesuatu yang berpatutan dan berkualiti, maka Zexmite adalah pilihan anda. Oleh itu, lepaskan wayar yang tidak diperlukan dan pasangkan hampir semua peranti dengan komputer riba / PC anda.

Adakah penyesuai anda ada dalam senarai penyesuai Bluetooth luaran terbaik kami? Beritahu kami dalam komen.