Mengapa tyler lockwood mati?

tyler meninggal dunia daripada kehilangan darah kerana dia hanya serigala jadian pada musim 5 dia mati dan kembali sebagai manusia dengan jean serigala jadian tetapi kemudian pada musim 6 dia membunuh liv mengaktifkan sumpahan serigala jadiannya.

Kenapa Tyler perlu mati dalam Vampire Diaries?

Untuk membuktikannya dia telah mematikan sifat kemanusiaannya dan tidak ada yang menyelamatkannya, Damon membunuh Tyler, sama seperti Tyler kembali ke bandar. Terdapat harapan bahawa dia akan diselamatkan, tetapi ia tidak lama lagi jelas bahawa ia sudah terlambat. Penduduk Mystic Falls meratapi kehilangan rakan mereka, ketika peminat menjerit kepada Julie Plec.

Mengapa Tyler Klaus pergi?

Dalam Monster's Ball, Tyler mendedahkan kepada Caroline bahawa dia kembali ke Mystic Falls hanya untuk mengucapkan selamat tinggal kerana dia mahu pergi ke New Orleans untuk merosakkan kehidupan Klaus dan membalas dendam atas kematian ibunya, Caroline merayu dia untuk tidak melakukannya tetapi Tyler membuat keputusan untuk pergi.

Adakah Tyler Lockwood mati dalam Vampire Diaries?

Damon Membunuh Tyler Lockwood Di 'The Vampire Diaries' & Peminat Hancur. Minggu lalu ramai peminat bimbang bahawa Damon telah melintasi garisan yang tidak boleh dilaluinya, dan kini selepas episod malam Jumaat "An Eternity of Misery," yang paling teruk telah disahkan. Tyler Lockwood telah mati di The Vampire Diaries.

Mengapa Tyler kembali sebagai manusia?

Sebab Tyler menjadi manusia adalah kerana apabila Marcos meletakkannya di sempadan anti-sihir dia mati sebagai manusia dengan Jean serigala jadian jadi apabila mereka menghidupkannya semula dia hanyalah seorang manusia dengan Jaean serigala jadian.

The Vampire Diaries: 8x03 - Damon membunuh Tyler, Sybil memadamkan Bonnie dalam ingatan Damon [HD]

Adakah Tyler menjadi manusia semula?

Selepas Pengembara membunuh Tyler semasa musim 5, dia kembali dari manusia Sebelah Lain lagi. Walau bagaimanapun, semasa akhir musim 6, sumpahan Tyler telah diaktifkan semula apabila Liv yang hampir mati mendesaknya untuk membunuhnya untuk menyelamatkan dirinya. ... Anda akan baik-baik saja, Tyler. Anda adalah serigala jadian sekarang, terimalah ia.

Siapa yang berakhir dengan Tyler Lockwood?

Tyler akhirnya jatuh cinta Caroline, tetapi apabila Jules, seorang lagi serigala jadian, datang ke bandar dan memberitahu Tyler bahawa Caroline dan dua lagi vampire, Stefan dan Damon Salvatore, bertanggungjawab atas kematian bapa saudaranya, Tyler berasa dikhianati.

Adakah Damon benar-benar membakar badan Elena?

Tanpa menyangka ia adalah nyata dan hanya satu lagi halusinasi kejam di luar Batu Phoenix, Damon menuang petrol ke keranda dan badan Elena dan berhalusinasi melihat Elena terbakar hingga mati. Damon berasa ngeri dengan apa yang dia telah lakukan dan ini menunjukkan keranda Elena terbakar menjadi abu, walaupun ia adalah palsu.

Adakah Tyler mati apabila Klaus mati?

Tyler, bagaimanapun, kelihatan berpusing dengan kesakitan ketika dia mengarahkan Caroline pergi. Tetapi - amaran putar belit! – dia tidak mati kerana Klaus telah mati mengambil tempat tinggal sementara di dalam badan Tyler, terima kasih kepada mojo ajaib Bonnie!

Adakah Caroline mati?

Pada perlawanan akhir musim pertama, Caroline cedera parah dalam kemalangan kereta dan mengalami pendarahan dalaman. Damon Salvatore menyuap darah Caroline untuk menyembuhkannya. Kemudian malam itu, Caroline diselubungi hingga mati dengan bantal oleh Katherine Pierce, yang mendapat tahu bahawa Damon memberinya sebahagian daripada darahnya.

Adakah Caroline mencintai Klaus?

Dari situ, Klaus menunjukkan kasih sayang yang tulen untuk Caroline, dan tarikan serta cintanya terhadapnya terus berkembang apabila siri ini diteruskan. Mereka akhirnya menjadi kawan selepas dia membuktikan dirinya mempunyai kebaikan dalam dirinya. ... Dia berhasrat untuk menjadi cinta terakhirnya, tidak kira berapa lama masa yang diperlukan.

Siapa yang menjadikan Elena menjadi pontianak?

Bapa kandungnya, John, mengorbankan nyawanya sendiri untuk memastikan Elena hidup dan manusia. Walau bagaimanapun, Klaus membunuh ibu saudara Elena, Jenna, selepas mengubahnya menjadi pontianak, meninggalkan Jeremy satu-satunya saudara kandungnya yang masih hidup.

Adakah Tyler adalah saudara kepada Klaus?

Tuanku mematuhi perintah langsung dan tidak langsung Tuanku untuk menunjukkan kesetiaannya. Ia disebut buat kali pertama dalam Smells Like Teen Spirit, apabila Damon mendedahkan Tyler adalah saudara kepada Klaus, dan sementara dia mengatakan bahawa ia sangat jarang berlaku dalam vampire, nampaknya ia tidak begitu jarang berlaku dalam kacukan.

Adakah Tyler benar-benar mati dalam Musim 8?

Damon memberitahu Matt bahawa dia membunuh Tyler Lockwood. Matt menemui mayat Tyler, mengesahkan Damon membunuhnya. Matt memberitahu orang lain tentang kematian Tyler dan apabila dia, Caroline, Stefan, dan Alaric pergi untuk mengebumikannya, mereka ditemui oleh Damon.

Adakah Jeremy bertukar menjadi pontianak?

Dia telah bertukar menjadi pemburu pontianak dan menjadi ahli The Five. Selepas membantu Shane membebaskan Silas, dia telah dipaksa oleh Katherine Pierce untuk menaikkan yang abadi, yang kemudiannya mengalirkan darahnya dan memenggal lehernya.

Bagaimana Matt mati?

Caroline cuba melawannya, tetapi Jonas menggunakan kuasanya padanya, Matt cuba menyelamatkannya, dan Jonas menikam lehernya. Semasa dia terbaring di atas lantai mati, Caroline memberikan darahnya untuk menyelamatkannya.

Adakah Stefan menjadikan Damon manusia?

Stefan memutuskan untuk mengambil penawar manusia dari uratnya sendiri, menjadikannya lebih cepat tua dan akhirnya, mencapai kematian. Semasa Damon sudah memegang Katherine sementara menunggu api neraka membunuh mereka berdua, Stefan menyuntik penawar kepada Damon. Stefan menyelamatkan Damon, yang kini seorang manusia, dan mati bersama Katherine.

Siapa yang membunuh Damon?

Damon dan Enzo Pada tahun 1953, Joseph Salvatore memikat Damon ke Mystic Falls untuk menyerahkannya kepada Dr.Whitmore. Selepas Joseph menyuntik Damon dengan vervain, Damon membunuhnya, tetapi Dr Whitmore memasuki bilik itu tidak lama kemudian dan menyuntik Damon dengan dos vervain yang lain.

Bagaimanakah Tyler mengkhianati Klaus?

Tyler menggunakan darah bayi untuk menjadikan seekor serigala jadian kacukan yang kemudiannya menjadi saudara kepada Hayley. Dia membunuh hibrid yang baru bertukar dan Hayley melarikan diri meninggalkan Klaus untuk berurusan dengannya.

Adakah Damon menipu Elena?

Adakah Damon menipu Elena? tidak.... Damon tidak menipu dia sekali pun. Melainkan anda mengira Sybil, tetapi kerana dia memadamkan Elena dari fikirannya dan meletakkan dirinya di sana.

Adakah Damon dan Elena mempunyai anak?

Dan ya, rancangan itu kemudiannya mengesahkan bahawa Damon dan Elena mempunyai beberapa anak - Jenna, Sarah Lillian dan seorang anak lelaki, Grayson.

Siapa yang membunuh Elena dalam Vampire Diaries?

Rebekah Mikaelson membunuh Elena di Jambatan Wickery, tidak menyedari darah vampire dalam sistemnya. Dia bangun sebagai pontianak pada akhir musim.

Adakah Elena dan Katherine kembar dalam kehidupan sebenar?

Di Mystic Falls, dunia fiksyen "The Vampire Diaries," doppelgangers seperti Elena Gilbert dan Katherine Pierce (Nina Dobrev) berleluasa. Dalam kehidupan sebenar, doppelgangers agak kurang biasa, tetapi mereka memang wujud. Laman web Twin Strangers ada di sini untuk membantu anda mencari milik anda.

Adakah Tyler berpihak kepada pontianak?

Tyler akhirnya jatuh cinta pada Caroline, tetapi mempersoalkan hubungan mereka apabila Jules, seorang lagi serigala jadian dan rakan Mason, memberitahunya bahawa Caroline dan dua lagi vampire, Stefan dan Damon Salvatore, membunuh Mason. Mengetahui bahawa ini adalah benar, Tyler berasa dikhianati dan condong ke arah saudara serigala jadian.

Bonnie kahwin dengan siapa?

Enam hari sebelum berusia 16 tahun, Bonnie berkahwin dengan rakan sekelas sekolah menengah Roy Thornton. Perkahwinan itu hancur dalam beberapa bulan, dan Bonnie tidak pernah lagi melihat suaminya selepas dia dipenjarakan kerana merompak pada tahun 1929. Tidak lama selepas itu, Bonnie bertemu Clyde, dan walaupun pasangan itu jatuh cinta, dia tidak pernah menceraikan Thornton.