Dalam teks apakah maksud hati putih?

Emoji Hati Putih? menggambarkan gambaran klasik hati, berwarna putih atau kelabu. Ia biasa digunakan untuk mewakili cinta, sokongan, ikatan erat, dan kekaguman untuk perkara-perkara yang mempunyai kaitan dengan warna putih, seperti pakaian berwarna putih atau haiwan.

Apakah maksud ♡ daripada seorang lelaki?

Ia bermaksud "cinta” atau “Saya sayang awak” atau “Awak kawan baik saya, saya sayang awak” sesuatu seperti itu. Balas. - 147.29 Dis. 2012.

Apakah ? maksud dari perempuan?

Emoji Hati Biru ? menggambarkan perwakilan klasik hati, berwarna biru. Ia boleh digunakan untuk menyatakan kasih sayang, sokongan, kekaguman, kebahagiaan dan keseronokan—terutamanya terhadap pelbagai perkara yang mempunyai kaitan dengan warna biru, daripada Smurf hingga Universiti Duke hingga kesedaran autisme.

Apakah ? maksud dalam teks?

Emoji Hati Hitam adalah simbol yang menunjukkan kekosongan, kekurangan emosi kerana ia kelihatan seperti hati yang tidak bermaya. ... Ini boleh bermakna anda berasa emosi, mengalami hari yang gelap atau rasa jenaka yang tidak menyenangkan atau perkara yang menyedihkan.

Apakah maksud ❤ dalam menghantar mesej?

❤️ Emoji Hati Merah

Emoji hati merah digunakan dalam konteks emosi yang hangat. Ia boleh digunakan untuk nyatakan kesyukuran, cinta, kebahagiaan, harapan, atau pun genit.

WHITE HEART Maksud Emoji 🤍

Apakah maksud ini ??

The Emoji Hati Ungu ? menggambarkan gambaran klasik hati, berwarna ungu. Ia biasanya digunakan untuk mewakili cinta, sokongan, ikatan rapat, dan kekaguman untuk perkara yang mempunyai hubungan dengan warna ungu.

Apakah ? maksudnya?

The emoji hati yang semakin meningkat, ?, menunjukkan hati merah jambu atau merah yang dikelilingi oleh garis besar beberapa hati berwarna cerah sedikit dengan saiz yang semakin meningkat, yang menunjukkan bahawa jantung sedang mengembang. Ia digunakan untuk menyatakan luahan emosi seperti cinta, kegembiraan, kasih sayang, kebanggaan, dan juga kesedihan.

Apakah maksud ❤ daripada seorang lelaki?

Menggambarkan simbol jantung merah jambu atau merah berdenyut, emoji jantung berdegup digunakan sebagai bentuk intensif emoji hati merah ❤️, menyatakan cinta yang ghairah, kebahagiaan, keseronokan, dan juga obsesi. Ia juga boleh digunakan untuk menyampaikan idea atau perasaan kesihatan, kecergasan dan kehidupan.

Apakah maksud Black heart di Snapchat?

Teruskan membaca " Hati hitam … Ini bermakna anda dan pengguna Snapchat yang lain telah menjadi kawan baik selama dua minggu. Selain daripada makna biasa simbol ini -seperti kejahatan, kesedihan atau tidak disenangi antara lain- emoji ini boleh digunakan sebagai ikon untuk akaun anda.

Apakah maksud hati Hitam daripada seorang gadis?

? Hati hitam ?

Paling sering digunakan secara ironi, hati hitam adalah simbol cinta yang mendalam, memalukan, romantis.

Apakah maksud hati ini??

? Maksud – Emoji Hati Berputar

? Imej beberapa hati yang berputar dalam bulatan ialah simbol emoji untuk kegilaan dan jatuh cinta. Emoji ini boleh digunakan apabila menyatakan cinta atau suka kepada seseorang atau objek. Emoji Hati Berputar secara amnya bermaksud “Saya memuja ini!” atau “Saya sangat jatuh cinta dengan dia!”.

Adakah ? maksud Friendzone?

Emoji Hati Biru ialah emoji Zon Rakan tidak rasmi. Jadi jika orang yang anda cintai menghantar anda?, ia bermakna anda telah di zon rakan. ... Dan akhirnya, gunakannya jika anda mahu menjadi lelaki yang hebat hanya untuk memberitahu saudara anda betapa anda menghargai persahabatan mereka.

Apakah maksud ❣ emoji?

❣️ Emoji a tanda seru hiasan di mana hati membentuk bahagian atas simbol dan bulatan bahagian bawah biasanya digunakan untuk menekankan persetujuan tentang sesuatu yang sangat disukai atau digemari oleh seseorang. Seolah-olah berkata "Saya sangat bersetuju dengan ini!" atau “Saya menyokong ini dengan sepenuh hati!”. ? kandungan. ❣️

Apakah ? bermakna pada Snapchat?

Emoji Smirk ?

Jika anda melihat emoji ini, ini bermakna anda begitu kawan baik seseorang, tetapi mereka bukan kawan baik anda. Pada asasnya emoji Snapchat ini bermakna orang ini paling banyak berinteraksi dengan anda, tetapi mereka bukanlah seseorang yang paling anda berinteraksi dengan anda.

Apakah ? bermakna pada Snapchat?

? kebakaran - Anda berada di Snapstreak! Anda telah menangkap orang ini setiap hari, dan mereka telah membentak anda kembali. Bertambah dengan bilangan hari berturut-turut. ... 100 emoji muncul di sebelah api apabila anda berulang-alik dengan seseorang selama seratus hari berturut-turut. ⌛ Hourglass — Snapstreak anda hampir tamat.

Apakah maksud Black Heart daripada seorang budak lelaki?

Hati hitam menggambarkan seseorang atau sesuatu yang dilihat secara semula jadi jahat atau korup secara asasnya.

Apakah maksud warna hati?

Setiap warna hati bermaksud sesuatu yang berbeza. Sebagai contoh, yang hati kuning adalah untuk persahabatan, hati merah adalah untuk cinta sejati dan berpanjangan, dan hati ungu bermaksud tarikan fizikal. Hati hijau adalah untuk alam semula jadi dan Hari St Patrick, manakala emoji hati hitam bermaksud kesedihan atau rasa jenaka yang gelap.

Untuk apa slanga Hammer?

kata kerja transitif. Jika anda mengatakan bahawa seseorang memukul orang lain, anda bermaksud bahawa mereka menyerang, mengkritik, atau menghukum orang lain dengan keras. Demokrat menegaskan mereka akan terus memalu Presiden mengenai rancangan cukainya.

Apakah yang dimaksudkan dengan hati putih daripada seorang lelaki?

Hati putih boleh digunakan untuk menunjukkan cinta yang murni, yang tidak boleh dimusnahkan.

Bagaimanakah anda mendapatkan Emoji hati Putih?

Emoji Hati Putih (U+1F90D) telah dikeluarkan oleh Unicode pada 2019, sebagai sebahagian daripada Unicode Versi 12.0. JoyPixels menganjurkan White Heart dalam kategori Simbol.

Adakah terdapat emoji hati putih pada iPhone?

Hati Putih pada Apple iOS 13.2

Beginilah cara emoji White Heart muncul pada Apple iOS 13.2. Ia mungkin kelihatan berbeza pada platform lain.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan emoji hati putih pada iPhone?

Pastikan anda mempunyai sandaran semasa sebelum mengemas kini. Kemudian, semak untuk melihat sama ada anda dapat mencari emoji: Gunakan emoji pada iPhone, iPad dan iPod touch anda. Emoji hati putih akan ditunjukkan dengan hati yang lain di bawah bahagian "Simbol".. Jaga diri.

Adakah terdapat emoji Hati Putih baharu?

Emoji hati putih, digunakan untuk cinta dan kasih sayang. ... Watak alternatif yang dikenali sebagai White Heart Suit juga tersedia, tetapi tidak bertujuan untuk mempunyai rupa emoji. White Heart telah diluluskan sebagai sebahagian daripada Unicode 12.0 dalam 2019 dan ditambahkan pada Emoji 12.0 pada 2019.

Apakah maksud Putih ❤?

Emoji Hati Putih menggambarkan perwakilan klasik hati, berwarna putih atau kelabu. Ia biasa digunakan untuk mewakili cinta, sokongan, ikatan erat, dan kekaguman untuk perkara yang mempunyai kaitan dengan warna putih, seperti pakaian berwarna putih atau haiwan.

Apakah hati erti persahabatan?

Apakah Emoji Hati Kuning ? maksudnya? Emoji hati kuning, ?, boleh menyampaikan cinta, sama seperti simbol hati atau emoji lain, tetapi warna kuningnya sering digunakan untuk menunjukkan kesukaan dan persahabatan (berbanding dengan cinta romantis).