Ralat Laman Netflix - Kami tidak dapat memproses permintaan anda

Netflix adalah peneraju pasaran penstriman dalam talian di AS. Ramai pengguna bergantung pada aplikasi ini untuk menonton filem dan siri TV. Walaupun aplikasinya paling sempurna, banyak pengguna telah melaporkan Ralat Laman Netflix - Kami tidak dapat memproses permintaan anda dengan kerap dengan Netflix.

Ralat Laman Netflix

Ralat Laman Netflix - Kami tidak dapat memproses permintaan anda

Kesalahan ini biasanya berlaku semasa memuat halaman carian Netflix atau filem / rancangan tertentu. Kesalahan tersebut meminta anda kembali ke laman utama Netflix. The Ralat Netflix Site, Kami tidak dapat memproses permintaan anda adalah disebabkan oleh cookies rasuah, isu-isu pelayar, dan masalah server. Cubalah langkah penyelesaian masalah berikut secara berurutan untuk menyelesaikan masalah:

  1. Cuba log masuk pada peranti lain
  2. Kosongkan kuki Netflix dari penyemak imbas web
  3. Mulakan semula / ubah / kemas kini penyemak imbas
  4. Tukar peranti
  5. Putarkan kuasa rangkaian.

1] Cuba log masuk pada peranti lain

Salah satu penyebab utama ralat ini adalah masalah sementara dengan pelayan. Dalam kes ini, sama ada Netflix atau beberapa laman webnya tidak sesuai untuk semua orang. Untuk mengasingkan sebab ini, cuba buka Netflix pada peranti lain yang disambungkan ke rangkaian yang sama. Sekiranya ia berfungsi dengan baik, teruskan ke langkah selanjutnya. Sekiranya ia tidak berfungsi pada peranti lain, tunggu sebentar.

2] Kosongkan kuki Netflix dari penyemak imbas web

Kosongkan kuki Netflix

Sebilangan besar laman web berkeras menyimpan kuki di sistem anda dan Netflix tidak terkecuali. Kuki ini disimpan sebagai fail luar talian dan membantu mengenali sesi dan laman web semasa anda membukanya semula. Oleh itu, setiap sesi dimuat lebih pantas daripada yang pertama. Walau bagaimanapun, jika kuki yang berkaitan dengan Netflix rosak, kesalahan dalam perbincangan mungkin berlaku.

Dalam kes ini, anda boleh membersihkan kuki dengan pergi ke pautan - netflix.com/clearcookies . Melakukannya juga akan mengeluarkan anda dari Netflix.

3] Mulakan semula / ubah / kemas kini penyemak imbas

Kemas kini Google Chrome

Keluar dari penyemak imbas dan mulakan semula itu boleh membantu kadang-kadang. Sekiranya tidak berjaya, cuba gunakan penyemak imbas yang lain sebentar. Anda juga boleh mempertimbangkan untuk mengemas kini penyemak imbas anda ke versi terkini.

4] Tukar peranti

Peranti yang disokong oleh Netflix

Semua peranti tidak serasi dengan Netflix. Sekiranya peranti anda tidak serasi dengan Netflix, anda mungkin menghadapi Ralat Laman Netflix. Berikut adalah senarai peranti yang disokong oleh Netflix.

5] Putarkan kuasa rangkaian

Kadang-kadang, Netflix tidak dapat mengenali rangkaian, dan untuk alasan ini, anda perlu menghidupkan sistem. Prosedur untuk melakukannya adalah seperti berikut:

  • Tukar OFF modem, router, dan komputer.
  • Tukar ON modem sahaja dan tunggu selama 30 saat.
  • Tukar ON router dan tunggu selama 30 saat.
  • Kini beralih ON sistem.

Semoga ini dapat menyelesaikan masalah.

Ralat Laman Netflix