Tukar latar belakang folder dengan Windows 7 Folder Background Changer

Kami dengan senang hati melepaskan Windows 7 Folder Background Changer . Aplikasi perisian mudah alih mudah alih ini, membolehkan anda mengubah latar penjelajah / folder di Windows 7.

UPDATE: Windows 7 Folder Background Changer telah dikemas kini menjadi v 1.1. Versi ini mempunyai pilihan untuk menyahpasang perubahan yang dibuat dan mengembalikan ke keadaan semula.

Tukar Latar Belakang Folder

Anda kini boleh menyesuaikan latar belakang folder penjelajah windows anda menggunakan kertas dinding atau gambar kegemaran anda!

Dengan menggunakan Windows 7 Folder Background Changer, anda juga dapat mengubah warna teks dan menunjukkan bayang-bayang di bawah teks untuk membantu menjadikan nama fail dan sub-folder anda menonjol! Anda juga boleh menggunakan latar belakang yang sama untuk semua sub-folder!

Setelah anda memuat turun dan mengekstrak aplikasinya, klik kanan padanya dan Jalankan sebagai Pentadbir . Versi 1.1 mempunyai pilihan untuk menyahpasang perubahan yang dibuat dan mengembalikan ke keadaan asal. Sebelum menjalankan ini atau alat lain, buatlah Titik Pemulihan Sistem terlebih dahulu , supaya anda sentiasa dapat kembali jika anda merasa memerlukannya.

Windows 7 Folder Background Changer v 1.1 telah dikembangkan untuk TWC, oleh ahli Forum TWC kami Kishan. Ia berfungsi pada Windows 7 & Windows Vista, 32-bit & 64-bit juga!

Sekiranya anda ingin menonton video panduan atau memberi maklum balas, anda boleh melakukannya di TWC Forum.

KEMASKINI: 26 Jan 2011. Nampaknya dari komen di forum bahawa program ini berfungsi untuk beberapa orang dan tidak berfungsi untuk yang lain. Oleh itu, buatlah titik pemulihan sistem terlebih dahulu sebelum mencuba alat ini.

Catatan ini akan menunjukkan kepada anda cara mengubah latar belakang folder di Windows 10.

Sekiranya anda menyukai perisian percuma ini, anda mungkin ingin melihat 70+ siaran perisian percuma kami yang lain untuk Windows di sini!