Apakah episod elena bertukar menjadi pontianak?

10 Menjadi Vampire - "Kesakitan Tumbuh" S4. Episod pertama musim 4, "Growing Pains," menampilkan Elena yang menerima perubahannya. Terhadap usaha Bonnie, doppelganger terpaksa meminum darah manusia dan melengkapkan perubahannya menjadi salah seorang mayat hidup.

Siapa yang mengubah Elena menjadi pontianak?

Walaupun Bonnie cuba membantu Elena, peralihannya tidak dapat dielakkan, dan akhirnya, Stefan membunuh seorang pengawal untuk mendapatkan darah Elena sebelum terlambat. Walaupun Elena tidak pernah menginginkannya, dia menjadi vampire dengan bantuan Stefan dan Rebekah.

Adakah Elena menjadi vampire dalam Musim 3?

Dia akhirnya memilih Stefan pada akhir musim tetapi sebelum dia boleh memberitahunya, Elena lemas semasa mempunyai darah vampire dalam sistemnya. Semasa detik terakhir musim ketiga, dia bangun sebagai pontianak dalam peralihan.

Adakah Elena bertukar menjadi pontianak dalam Musim 2?

John memeras Alaric supaya mengembalikan cincinnya. Elijah muncul di rumah tasik memberitahu Elena bahawa perjanjian itu dibatalkan, tetapi Elena mengancam untuk membunuh dirinya dan menjadi pontianak supaya dia tidak lagi berguna kepadanya. Elijah memanggilnya dengan tebing, tetapi Elena menikam dirinya sendiri.

Apakah episod yang Elena pilih Damon?

Elena terutamanya akan terdedah kepada mereka semasa zamannya sebagai pontianak. Itu yang paling ketara berlaku semasa kesedihannya selepas kematian abangnya, Jeremy (Steven R. McQueen). Walau bagaimanapun, ia juga memainkan komponen yang akhirnya memilih Damon dalam The Vampire Diaries musim 4, episod 23, "Pengijazahan".

The Vampire Diaries ~ Elena Meninggal Dunia & Menjadi Vampire

Adakah Stefan benar-benar mencintai Caroline?

Stefan Salvatore menemui cinta dengan Caroline Forbes dalam musim akhir The Vampire Diaries. Walaupun rancangan itu pada mulanya tertumpu pada hubungannya dengan Elena Gilbert, ia beransur-ansur berpindah dari premis cinta segi tiga selepas Elena jatuh cinta dengan Damon.

Mengapa Damon meninggalkan Elena?

Selepas dia memberitahu perkara sebenar, mereka berdua memutuskan untuk memutuskan hubungan mereka kerana mereka menyedari bahawa mereka mempunyai terlalu banyak kawalan ke atas satu sama lain. Namun mereka akhirnya tidur bersama. Tetapi selepas itu, Elena memberitahu Damon bahawa dia perlu melepaskannya sehingga mereka dapat memikirkan perkara itu.

Mengapa Elena Gilbert tidak berada dalam musim 7?

Mengapa Elena Gilbert tiada dalam musim 7? Berikutan catatan emosinya, Nina memperincikan alasannya untuk meninggalkan rancangan itu dalam temu bual dengan Majalah Diri. Dia berkata bahawa sejak dia memulakan rancangan itu sebagai seorang muda berusia 20 tahun, dia mahu meneruskan pertumbuhannya sebagai pelakon di luar rancangan itu.

Bagaimanakah Damon bertahan dari gigitan serigala?

Pada penghujung musim lalu, Damon hampir mati akibat gigitan serigala jadian, tetapi Stefan menyuruh Klaus memberinya sedikit darah penyembuh gigitan serigalanya.

Bagaimanakah Elena masih hidup selepas Klaus membunuhnya?

Tanpa diketahui sesiapa pun semasa pengorbanan itu, Bonnie (Kat Graham) mengutuk Elena untuk memastikan dia hidup. dengan mengikat dia dan kuasa hidup John (David Anders).. Stefan (Paul Wesley) menawarkan dirinya kepada Klaus sebagai pengganti Jenna, tetapi Klaus tidak memilikinya. ... Elena bangun, sebagai manusia, jadi John mati.

Adakah Elena dan Katherine kembar dalam kehidupan sebenar?

Di Mystic Falls, dunia fiksyen "The Vampire Diaries," doppelgangers seperti Elena Gilbert dan Katherine Pierce (Nina Dobrev) berleluasa. Dalam kehidupan sebenar, doppelgangers agak kurang biasa, tetapi mereka memang wujud. Laman web Twin Strangers ada di sini untuk membantu anda mencari milik anda.

Adakah Elena dalam versi asal?

Dilakonkan oleh Nina Dobrev, Elena membuat hubungan istimewa dengan rakan sejawatnya selama tiga musim sehingga mendedahkan bahawa dia bukan manusia, sama ada, tetapi seorang doppelganger. ... Kini dengan The Originals, Dobrev dapat memecat Elena sambil kembali menyertai keseronokan itu.

Siapa yang menggigit Elena dalam Diari vampire?

Sementara itu, Elena mencari Damon mengembara dan cuba membantunya tetapi dia menggigitnya memikirkan bahawa dia adalah Katherine. Dia berhenti tepat pada masanya sebelum dia membunuhnya dan Elena membawanya kembali ke rumah Salvatore.

Adakah Damon menjadi manusia?

Damon adalah pontianak berusia 178 tahun dan keturunan jauh Silas. Sejak adik lelakinya, Stefan Salvatore, menyuntiknya dengan Penawar, dia kini manusia.

Mengapa Elena mencium Damon ketika dia hampir mati?

Elena mengakui dia jatuh cinta dengan Damon dalam Musim 3 pada Hari Lahirnya. Itu adalah episod pertama Musim 3. Dia mencium Damon pada episod TERAKHIR Musim 2. ... Dan ia bukan hanya kerana mencintai Damon itu menakutkan, tetapi kerana dia mahu setia kepada Stefan.

Bolehkah vampire menggigit serigala jadian?

Jika pontianak di alam semesta Twilight menggigit manusia, pontianak itu akan bertukar menjadi pontianak (melainkan racun itu dikeluarkan, seperti yang berlaku dalam Twilight bersama Bella, James, dan Edward), tetapi jika pontianak menggigit serigala jadian, tiada apa yang akan berlaku kepada yang terakhir.

Apa werewolf menggigit Damon?

Sebaliknya, apabila Damon sendiri digigit Tyler Lockwood, serigala jadian baru pada Bulan Purnama keduanya yang tidak berubah sepenuhnya pada masa itu (dia masih berpakaian lengkap dalam bentuk manusia, dengan hanya mata dan taringnya yang telah berubah), mengambil masa kira-kira tiga hari untuk dia berada di ambang kematian.

Siapa yang memainkan Elena Musim 8?

Pemutus. Pada 26 Januari 2017, diumumkan bahawa Nina Dobrev akan kembali sebagai Elena Gilbert dalam siri akhir.

Siapa Nina Dobrev Dating 2020?

Nina Dobrev dan milik Shaun White percintaan angin puyuh telah menjadi sangat serius, sangat cepat. Alum Vampire Diaries dan pemain papan salji profesional mencetuskan khabar angin temu janji pada Februari 2020 apabila peminat menyedari bahawa mereka telah berkongsi foto yang sama dari perjalanan ke Afrika Selatan.

Apa yang Katherine lakukan kepada Elena sebelum dia meninggal dunia?

Katherine mendedahkan kepada Bonnie pada saat terakhir bahawa jika dia tidak dapat memiliki Stefan, tiada siapa yang boleh, terutama Elena. Jadi, sebelum dia meninggal, dia menyuntik dirinya dengan Dr.jarum Wes — yang bermaksud bahawa sekarang, Elena akan memberi makan kepada vamp juga. Adakah anda menangkap semua itu, HollywoodLifers?

Adakah Damon dan Elena mempunyai anak?

Damon dan Elena mempunyai seorang anak perempuan. Dan namanya Stefanie Salvatore. Ia berita yang indah kerana kali terakhir kami melihat Damon dan Elena, mereka gembira dan menjalani kehidupan yang terbaik.

Adakah Damon menipu Elena?

Adakah Damon menipu Elena? ... Damon tidak menipu dia sekali pun. Melainkan anda mengira Sybil, tetapi kerana dia memadamkan Elena dari fikirannya dan meletakkan dirinya di sana.

Adakah Elena menipu Damon dengan Stefan?

ya, Elena tidak setia dan tidak menghormati Stefan. Elena mencium Damon pada penghujung Musim 2, apabila dia dan Stefan MASIH BERSAMA. Tidak kira apa maksudnya, ia menipu.