Adakah jackson mati dalam versi asal?

Malangnya, Kematian Jackson adalah sebahagian daripada rancangan balas dendam Tristan terhadap keluarga Mikaelson. Sebelum Jackson meninggal dunia, dia menjelaskan kepada Hayley bahawa dia sanggup berdiri di sisinya walau apa pun. Kematian Jackson meninggalkan kesan yang besar kepada Hayley.

Musim apakah Jackson mati dalam versi asal?

Jackson Kenner (Musim 3, episod 10)

Adakah Jackson kembali hidup dalam versi asal?

Dalam sejam pertama pada tahun 2016, The Originals tidak bertangguh. Bukan sahaja Tristan menghabiskan hari-harinya dengan lemas di dasar lautan, tetapi Cami adalah vampire, dan Jackson sudah mati.

Dalam episod apakah Jackson mati?

Musim 4 'The Rookie' membawa bersamanya beberapa kelainan yang mengejutkan, yang paling tidak dijangka ialah kematian Pegawai Jackson West. Dalam episod akhir musim 3, La Fiera menculik Angela Lopez, dan semasa Jackson West cuba menyelamatkannya, dia mempertaruhkan nyawanya.

Adakah Hayley Suka Jackson?

Selepas bersekutu bersama untuk beberapa episod dan membentuk persahabatan yang rapat, kedua-dua Hayley dan Jackson bersetuju bahawa perkahwinan akan menyatukan puak werewolf. Jackson dan Hayley tidak lama kemudian jatuh cinta antara satu sama lain sebelum dan selepas perkahwinan mereka.

Kematian Jackson - The Originals 3x10

Adakah Elijah benar-benar mencintai Hayley?

Bekas Kekasih, Seksual; Mereka jatuh cinta antara satu sama lain, Mereka tidak dapat bersama secara romantik kerana Hayley telah berkahwin dengan Jackson; Hayley memilih untuk bersama Elijah pada akhirnya (walaupun dia berjanji untuk tidak kerana Jackson); Mereka adalah keluarga melalui Hope, Elijah ialah bapa saudara kepada anak perempuan Hayley; Mereka mempunyai setiap...

Adakah Elijah dan Hayley pernah tidur bersama?

Dia berkawan dengan Rebekah dan mengandung anak Klaus. ... “Bersama-sama, Mikaelson mendapat sedikit masa, yang membawa kepada peristiwa penting dalam hubungan Hayley dan Elijah: Mereka berdua tidur bersama selepas dia memberitahunya tentang perkahwinannya yang akan datang dengan Jackson."

Adakah Ketua Webber mati?

Kejutan Anatomi Grey: Richard Webber Memilih Meredith Grey Sebagai Proksi Penjagaan Kesihatannya. ... Apabila musim ke-9 Grey's Anatomy berakhir Seattle Grace Hospital dilanda ribut besar, meninggalkan Dr. Webber (James Pickens Jr.) terkena renjatan elektrik dan hampir tidak berpaut kepada kehidupan di ruangan bawah tanah.

Adakah GREY masuk penjara?

Dr. Gray menyerahkan dirinya semasa perlawanan akhir Musim 15. Dia mendapat seorang peguam yang cemerlang, yang membuat perjanjian bahawa dia hanya perlu melengkapkan waktu perkhidmatan masyarakatnya dan menghadiri perbicaraan mahkamah. ... Meredith enggan meninggalkan katil anak perempuannya semasa dia menjalani pembedahan, dan dia telah diberi hukuman penjara akibatnya.

Adakah April Kepner mati dalam anatomi GREY?

Walaupun dia masih hidup, kemalangan itu menyebabkan dia koma. Imannya dikuatkan sebahagiannya dengan tersedar daripada koma untuk mendapati Jackson (Jesse Williams) berdoa untuknya, tetapi ini memberi inspirasi kepadanya untuk membuat beberapa perubahan dalam hidupnya.

Siapa yang membunuh Jackson dalam versi asal?

Tidak lama selepas penculikan mereka, Hayley terpaksa menonton Jackson diseksa dan dibunuh oleh Tristan de Martel. Malangnya, kematian Jackson adalah sebahagian daripada rancangan balas dendam Tristan terhadap keluarga Mikaelson. Sebelum Jackson meninggal dunia, dia menjelaskan kepada Hayley bahawa dia sanggup berdiri di sisinya walau apa pun.

Adakah Freya jahat dalam asalnya?

Spoiler Originals Musim 2 mendedahkannya Rancangan Freya mungkin tidak sejahat itu seperti yang kelihatan semasa episod baru Isnin lalu. ... Freya hanya membuat satu penampilan yang sangat singkat di The Originals sejak dia mendedahkan dirinya kepada Rebekah dan memberitahu kakaknya untuk memberi amaran kepada abang mereka bahawa sesuatu akan datang.

Hayley berakhir dengan siapa?

Dalam I Love You, Goodbye, Hayley berkahwin Jackson, menamatkan sebarang kemungkinan dia dan Elijah untuk memulakan hubungan percintaan (buat masa ini). Elijah membenarkan Hayley dan Jackson melarikan diri dari Dahlia bersama anak saudaranya dan anak perempuannya, Hope.

Adakah Ribka mati dalam bentuk asal?

Ribka membunuh diri dalam tubuhnya yang fana untuk memastikan Marcel yang terpaksa daripada menamatkan hidupnya kerana arahan Klaus. Seperti yang dia jangkakan, kematian jasad tuan rumahnya menyebabkan rohnya kembali ke jasad asalnya.

Adakah Marcel mati dalam Musim 4?

Untuk menghukum mereka, Klaus membelasah Rebekah di hadapan Marcel. Kemudian pada tahun itu, Marcel ditembak oleh gabenor, bapanya sendiri, semasa cuba membebaskan beberapa hamba. Marcel yang hampir mati meminta Klaus untuk mengubahnya dan menentang kehendak Klaus, dia berbuat demikian.

Bagaimanakah Aurora mati?

Ribka menemuinya dan memberikan sedikit darahnya, menyuruhnya menghargai nyawanya sebagai manusia. Dia disembuhkan oleh darah pontianak dalam sistemnya. Bagaimanapun beberapa saat kemudian, berharap dapat bersatu semula dengan Klaus, dia membunuh diri dengan membuang dirinya keluar tingkap dalam percubaan untuk menjadi pontianak seperti Lucien.

Adakah Meredith mendapat Alzheimer?

Pengguna mendakwa cerita itu akan diakhiri dengan momen bulatan penuh untuk Meredith. Kemudian dalam hidup, kononnya dia menjadi mangsa penyakit Alzheimer dan berakhir di kemudahan hidup dibantu, sama seperti ibunya: Ellis Grey (Kate Burton).

Berapa lamakah Meredith GREY berada dalam penjara?

Jadi, ya, Meredith dipenjarakan kira-kira 20 saat, yang tidak sesuai, tetapi semua orang kelihatan baik dan dia hanya menunggu untuk dibebaskan pada Halloween apabila kami terserempak dengannya.

Musim apakah Meredith pergi ke mahkamah?

Anatomi kelabu Musim 16, Episod 8 Rekap: Perbicaraan, Er, Pendengaran Meredith Grey. Foto: Ihsan ABC. Sudah tiba masanya untuk pendengaran Meredith (Ellen Pompeo) untuk mengetahui sama ada dia boleh menyimpan lesen perubatannya.

Bagaimanakah Dr Bailey meninggal dunia?

Miranda Bailey membawanya ke bilik pembedahan. Selepas dia melarikan diri dari hospital, dia akhirnya kembali untuk menjalani pembedahan lain untuk pembuangan beg kolostomi. Ia selepas pembedahan menyebabkan dia koma dan meninggal dunia.

Mengapa ayah Meredith menamparnya?

Meredith tidak pernah tahu bagaimana rasanya mempunyai bapa, malah memberitahu Thatcher perkara ini apabila dia datang ke hospital untuk pemindahan hati. ... Mereka mula menebus kesalahan apabila isterinya Susan menolak mereka, tetapi selepas kematian mengejut Susan, Thatcher menampar Meredith, menyalahkannya atas kematian isterinya.

Adakah Dr Alex Karev meninggal dunia?

Alex ditembak di hospital oleh suami pesakit yang meninggal dunia, tetapi terselamat dengan bantuan Lexie dan Mark. Semasa menjalani rawatan, dia meminta Izzie dan memberitahunya untuk tidak pergi lagi.

Adakah Hayley berkahwin dengan Elijah?

Hayley dan Elijah bersatu semula di The Originals, tetapi Klaus masih ditahan oleh Marcel. ... Sebelum Elijah digigit oleh Marcel, peminat akan mengingatinya dia dan Hayley akhirnya berkumpul. Dan peminat Haylijah pasti gembira mendengar bahawa lima tahun terpisah tidak mengubah perasaan mereka.

Adakah Elijah mencium Hayley?

Pada permulaan Musim 4, Hayley menyelamatkan Elijah dan Mikaelson yang lain dan menyedarkan mereka daripada lena selama lima tahun. Setelah bersatu semula, Elijah memberikan Hayley jaketnya untuk menutupi tubuhnya yang kosong, dan pasangan itu berkongsi ciuman yang penuh ghairah.

Adakah Hailey cemburu dengan Elijah dan Gia?

Semasa "Exquisite Corpse" kami melihat Hayley sedikit cemburu bahawa Gia dan Elijah sedang bermalam, tetapi kami juga melihat Gia berdiri teguh dengan cinta sejati Elijah. Haylijah mungkin telah mengacaukan kepala Elijah dan menyuruh dia mendahulukan Hayley dan Hope daripada dirinya, tetapi Gia di sini sekarang dan sudah tiba masanya untuk dia meneruskan.