10 permainan permainan Kad dan Papan teratas untuk Xbox One

Mari kita terima bahawa permainan Kad dan Papan lama yang baik tidak akan pernah dapat diganti dengan yang serupa, bagi mereka yang menyukainya. Sama ada catur atau monopoli, pengelompokan permainan papan adalah pengalaman tersendiri.

Permainan kad & papan untuk Xbox One

Oleh kerana semuanya berubah dalam talian, begitu juga permainan papan. Yup, tidak dapat dinafikan bahawa bermain di papan papan akan selalu mengekalkan rahmatnya, tetapi bagi mereka yang ketagihan dengan Xbox mereka, berikut adalah senarai 10 permainan kad dan papan teratas untuk Xbox One:

Chess Ultra : Permainan kad & papan untuk Xbox OneCatur lama yang baik telah dibuat lebih menarik dengan membawa Chess Ultra ke Xbox One. Permainan catur lebih baik daripada bermain di papan jika catur, grafik menjadikannya "lebih nyata daripada yang nyata." Bahagian terbaik mengenai Chess Ulta adalah lawannya yang muram, yang memberikan rasa liar dan menakutkan pada permainan. Muzik yang tenang menambah aura semasa permainan.

Chess Ultra menyokong grafik 4k yang merupakan pengalaman tersendiri. Permainan ini mempunyai algoritma yang memberikan skor ELO kepada setiap pemain, sehingga menjadikan permainan berbilang pemain lebih menarik. Lihat lebih lanjut mengenai permainan di kedai Microsoft di sini.

Kereta Api Empire : Empayar KeretapiMonopoli akan terdengar membosankan apabila anda memulakan dengan permainan Empire Empire yang menakjubkan ini. Kisah tiga di Amerika Syarikat tahun 1830. Zaman pasca renaissance, industri ini berkembang pesat, dan kereta api adalah salah satu syarat utama untuk memberi makan revolusi. Dengan membina landasan kereta api, industri itu sendiri lebih merupakan persaingan kerana semakin baik hubungan, semakin kuat perdagangan dan semakin kuat negara. Permainan ini terdapat di Amazon.

Fable Fortune : Permainan kad dan papanPermainan kad yang dapat dikumpulkan, Fable Fortune adalah salah satu pilihan terbaik di antara permainan kad dan papan percuma. Permainan ini membolehkan pengguna memilih antara 6 pahlawan yang ditentukan, yang mana satu harus dipilih. Karakter yang dipilih harus berpihak kepada baik atau jahat dan dengan satu rakan di sisi anda, anda perlu mengalahkan musuh yang sangat kuat. Fable Fortune boleh didapati secara percuma di kedai Microsoft di sini.

Monopoly Plus : Monopoli PlusMonopoli lama yang baik hampir tidak dapat mencari pengganti, tetapi pengalaman telah ditingkatkan dengan membawanya ke Xbox. Menariknya, versi Xbox membolehkan pengguna mengubah peraturan permainan dan menetapkan tujuan dengan sewajarnya. Permainan 3D boleh dimainkan dalam talian dengan keluarga dan rakan. Ia membolehkan pemain menayangkan momen-momen penting dalam permainan dan membual tentangnya kemudian. Jadi ini adalah pengalaman monopoli yang sama, dengan lebih banyak kawalan di tangan anda. Beli Monopoly Plus dari Amazon di sini.

Pure Chess : Catur tulenPure Chess adalah salah satu permainan catur yang paling popular untuk Xbox, yang boleh dipercayai kerana kesederhanaan aplikasi. Permainan ini merangkumi tutorial untuk pemain sambil memutuskan skor ELO untuk orang lain dan menghubungkannya dengan pemain kelas sendiri. Semasa bermain dengan rakan, anda boleh mencabar hingga 8 rakan pada satu masa dan jika anda kekurangan mereka, sertai salah satu daripada 3 kejohanan utama dalam talian. Dapatkan permainan ini dari kedai Microsoft di sini.

Battleship : BattleshipKapal perang lama yang baik yang dimainkan di papan permainan menyatukan keluarga dalam satu permainan, sehingga menjadi tradisi. Kini ketika permainan semakin maju ke Xbox One, mereka berusaha menyimpannya sebanyak mungkin. Permainan ini melibatkan menembak dan memusnahkan kapal musuh sambil menyelamatkan kapal anda sendiri. Battleship untuk Xbox One mempunyai mod "Clash at Sea" baru yang menarik. Sekiranya anda suka, ia boleh dibeli dari Kedai Microsoft di sini.

Risiko: Urban Assault : Risiko: Serangan BandarKisah Risiko: Urban Assault berdasarkan masa depan. Berkat pemanasan global, glasier, dan lapisan es mencair menyebabkan permukaan laut meningkat. Kenaikan permukaan laut yang dihasilkan telah menyebabkan kekurangan makanan dan ruang, sehingga menyebabkan anarki dan kekuatan bagi mereka yang ingin mengawal sisa sumber. Oleh kerana benua-benua itu tidak dapat dibezakan dan pemerintah runtuh, puak-puak baru diciptakan, dan mereka saling berperang. Dapatkan permainan yang menakjubkan ini dari kedai Microsoft di sini.

Uno : TidakUno adalah satu permainan yang tidak dapat dilupakan oleh kanak-kanak. Malangnya, kita bukan lagi kanak-kanak, sehingga sukar mencari Unomates untuk bermain dengannya. Masalah ini diselesaikan dengan Uno untuk Xbox One yang membantu berhubung dengan pemain rawak dalam talian. Bahagian yang paling menarik ialah ciri sembang video semasa bermain dengan rakan. Permainan ini boleh didapati di kedai Microsoft di sini.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist : Yu-Gi-Oh!  Warisan DuelistPermainan kad yang sangat menarik, Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist melibatkan watak-watak Asia. Kita harus bertarung melawan lawan kita dan terus kehilangan atau memperdagangkan kad. Watak mistik berasal dari masa lalu dan masa depan, dan pemain harus memilih kad dengan bijak berdasarkan sifat watak. Beli permainan hebat ini dari Amazon di sini.

Hand of Fate / Hands of Fate 2 : Tangan Nasib 2Semasa pertama kali bermain Hands of Fate, pemikiran pertama adalah, mengapa tidak membuat permainan dengan watak langsung dari itu, mungkin seperti salah satu permainan seram itu. Permainan versi semasa adalah mengenai kemenangan watak lain dengan memainkan kad anda dengan betul, tetapi ia mempunyai daya tarikan tersendiri. Permainan diatur dalam dunia gelap, di mana watak-watak melompat melalui penjara bawah tanah. Lihat lebih lanjut mengenai permainan di sini.

Beritahu kami kegemaran anda!

Lihat juga Permainan Kad dan Papan ini untuk PC Windows 10.