Siapakah bulan atas 2?

Doma ialah ahli Twelve Demon Moons dan Upper Moon Two dalam siri Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer). Doma mempunyai badan yang berotot dan tona yang mudah dilihat oleh turtleneck merah ketat kulitnya dengan corak menitis darah. Dia mempunyai mata berwarna pelangi dengan kanji untuk Upper Moon Two tertulis di iris matanya.

Siapa yang melawan Upper Moon 2?

Doma (Peringkat Atas 2) Pertarungan dua bahagian menentang Doma ini bermula dengan Shinobu Kocho, Serangga Hashira, yang menyerang menggunakan pelbagai racunnya dalam percubaan untuk membunuh pembunuh kakaknya, Kanae. Walaupun dia akhirnya dikalahkan dan diserap oleh Doma, pengorbanannya bukan tanpa sebab.

Adakah Inosuke membunuh DOMA?

Dia tidak dapat memotongnya kerana dia dibekukan, jadi Inosuke, di tempat kejadian, muncul dan menggunakan Beast Breathing: Sudden Throwing Strike untuk melemparkan bilahnya ke arah Kanao untuk memberikan kekuatan tambahan yang diperlukan untuk memotong leher Doma. Mereka berjaya memenggal kepalanya, dan Peringkat Atas Dua dan patungnya mula hancur.

Siapa Bulan 3 atas?

Akaza ialah antagonis utama siri manga/anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba. Dia adalah Iblis yang bergabung dengan Dua Belas Bulan Syaitan, memegang jawatan Bulan Atas Tiga.

Siapa yang membunuh Bulan atas 3?

Iblis Akaza dari Kimetsu no Yaiba mati dalam arka kesebelas manga dan orang yang bertanggungjawab atas kematiannya sebahagian besarnya Tanjiro Kamado. Akaza dari Kimetsu no Yaiba, syaitan yang dikenali sebagai Upper 3 atau Upper Moon 3 dalam Twelve Kizuki, adalah watak penting dalam filem Mugen Train.

Semua 12 Demon Moon dan Kuasanya Dijelaskan! (Pembunuh Iblis / Kimetsu no Yaiba Every Kizuki)