Pasang Windows 10 versi 20H2 dengan Pembantu Kemas Kini Windows 10

Pelancaran untuk hari berikutnya masih ada beberapa hari lagi tetapi jika anda tidak dapat menahan keinginan untuk menggunakan versi terbaru Windows 10 pada peranti Windows 10 anda, anda boleh memuat turunnya menggunakan Pembantu Kemas Kini Windows 10. Pembantu Kemas Kini Windows 10 dapat membantu anda mengkonfigurasi Kemas kini Ciri Windows 10 di PC anda. Selain memasang kemas kini, sistem ini akan memastikan sistem anda tetap selamat dan memberikan ciri dan penambahbaikan terkini. Program ini dapat disebarkan dengan mudah ke PC Windows 10 yang belum diinstal kemas kini terbaru.

Pasang Windows 10 v 20H2 menggunakan Pembantu Kemas Kini Windows 10

Keseluruhan proses menjalankan alat ini cukup mudah. Anda boleh menjalankan alat ini sendiri dengan hanya mengunjungi laman web muat turun perisian Windows 10 dan mengikuti arahan di laman web untuk memasang versi terbaru Windows 10.

Yang perlu anda lakukan hanyalah mengunjungi Microsoft.com dan tekan butang ' Kemas kini sekarang ' yang kelihatan di halaman. Fail exe 729 bait akan dimuat turun ke komputer anda.

Pasang Windows 10 2004 menggunakan Pembantu Kemas Kini Windows 10

Semasa anda menjalankan alat, anda akan melihat skrin utama alat tersebut. Ini akan memberi tahu anda jika anda menjalankan versi terbaru Windows dan adakah PC anda mampu menjalankannya.

Klik pada Kemas kini sekarang untuk memulakan proses peningkatan.

Pasang Windows 10 2004 menggunakan Pembantu Kemas Kini Windows 10

Alat ini akan menjalankan beberapa pemeriksaan keserasian untuk PC dan ruang cakera anda yang diperlukan untuk memasang kemas kini.

Sekiranya semuanya kelihatan baik, Pembantu Kemas Kini akan melakukan ping kepada pelayan Microsoft.

Ini akan memberi anda dua pilihan,

  1. Tingkatkan PC ini sekarang
  2. Buat media pemasangan

Pilih pilihan pertama.

Sorotan utama dari keseluruhan proses peningkatan adalah bahawa semua fail anda akan selamat dan tepat di mana anda meninggalkannya. Sekiranya kaedah tersebut tidak berfungsi, anda boleh kembali ke versi Windows 10 sebelumnya kapan saja.

Pasang Windows 10 2004 menggunakan Pembantu Kemas Kini Windows 10

Pemasangan akan memakan masa dan PC anda akan dimulakan semula beberapa kali. Yang terbaik yang boleh anda lakukan ialah meminimumkan alat dan terus melakukan kerja anda.

Pada akhirnya, apabila prosesnya selesai, anda boleh memilih untuk menghidupkan semula PC dengan cara yang betul atau setelah beberapa lama untuk membolehkan perubahan itu berlaku.

Pasang Kemas Kini Pencipta Windows 10 menggunakan Pembantu Tingkatan Windows 10

Sekiranya anda tidak mengetahui versi Windows yang dipasang di sistem anda dan jika anda layak untuk Kemas kini, anda boleh memeriksa dengan mudah dengan mengklik butang Mula, memilih pilihan 'Tetapan', menavigasi ke Sistem dan memilih 'Tentang'.

Periksa tetingkap Perihal untuk melihat apakah anda layak untuk memasang versi terbaru.