Perlindungan Virus & ancaman anda diuruskan oleh organisasi anda

Windows Defender adalah barisan pertahanan terakhir yang berkaitan dengan Windows 10, jadi apabila ia gagal, kemungkinan akan menjadi salah dengan lebih banyak cara daripada satu. Untuk memastikan komputer anda selamat, kami sarankan sentiasa memeriksa apakah Windows Defender dalam keadaan baik. Sekarang, baru-baru ini seorang pengguna komputer mengeluh tentang kesalahan yang dia temui di Windows Defender. Kesalahan yang dimaksudkan adalah seperti berikut:

Perlindungan Virus & ancaman anda diuruskan oleh organisasi anda.

Perlindungan Virus & ancaman anda diuruskan oleh organisasi anda

Inilah ralat yang timbul dan bukannya pilihan pengimbasan biasa, jadi bagaimana sekarang? Cukup sukar untuk mengetahui apakah punca masalahnya di sini, tetapi kita boleh membuat beberapa ringkasan untuk mendapatkan penyelesaian.

Apa yang perlu kita lakukan di sini adalah mengembalikan Windows Defender ke bentuk biasa di mana semua pilihan ditunjukkan. Dalam keadaannya sekarang, pengguna tidak dapat mengimbas virus, jadi kita dapat memastikan komputer Windows 10 terganggu dengan teruk.

Perlindungan Virus & ancaman anda diuruskan oleh organisasi anda

Memperbaiki masalah ini dengan Windows Defender adalah yang terpenting, dan kami yakin bahawa cadangan ini harus membuat semuanya betul

Apa yang perlu anda lakukan, di sini, adalah membuka kotak carian, kemudian taipkan CMD. Dari sana, klik kanan pada Command Prompt, kemudian pilih Run as Administrator.

Setelah CMD aktif dan beroperasi, sila salin dan tampal perintah berikut di dalamnya dan tekan Enter:

REG HAPUS "HKLM \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows Defender" / v DisableAntiSpyware

Akhirnya, but semula komputer, dan kemudian periksa apakah masalah anda akhirnya dapat diselesaikan.

Baca berkaitan : Beberapa tetapan diuruskan oleh organisasi anda.

Perlindungan Virus & ancaman anda diuruskan oleh organisasi anda