10 aplikasi TV Live terbaik untuk Windows 10 PC

Saya masih ingat zaman 90an yang baik ketika TV bermaksud kotak video yang besar dan kami menukar saluran dengan menekan salah satu daripada lapan butang di set itu. Salurannya terhad, dan langganan mahal. Kami telah bergerak jauh sejak itu kerana jumlah salurannya sangat besar, langganan adalah wajar atau percuma, dan TV bermaksud bingkai LED tipis atau di telefon bimbit kami. Hari ini adalah aplikasi TV Langsung sepanjang masa!

Aplikasi TV langsung untuk Windows 10

Saluran terdiri daripada 2 jenis, saluran Percuma dan Udara. Sebilangan besar aplikasi TV Langsung ini akan mengenakan yuran langganan untuk saluran Bayar sambil membenarkan saluran Bebas dan disiarkan secara percuma.

Berikut adalah senarai aplikasi TV Live percuma teratas untuk peranti Windows.

Sukan dan TV Langsung :10 aplikasi Live TV teratas untuk Windows 10

Dinilai baik oleh pengguna, aplikasi ini, walaupun khas untuk sukan, telah menemukan pangkalan pengguna di semua kategori pengguna. Menyiarkan berita, sukan, filem dan banyak lagi, aplikasi Live Sports dan TV merangkumi lebih daripada 800 saluran. Walaupun semuanya tidak HD, aplikasi menstrimkan aliran langsung RTSP, RTMP, RTMPE, dan HLS. Menariknya, pangkalan data bersumber dari orang ramai, seperti SoundCloud. Sebaliknya, pengguna boleh menjadi sebahagian daripada komuniti yang sama dan menyumbang kepada saluran. Aplikasi ini boleh didapati di Kedai Microsoft di sini.

Filem Di TV Langsung :Filem Di LiveTV

Meliputi semua saluran utama, aplikasi FilmOn Live TV mengalirkan TV dalam definisi standard. Walau bagaimanapun, ia menjimatkan lebar jalur internet. Walaupun aplikasinya percuma, pengguna yang ingin melihat saluran mereka dalam HD mungkin dikenakan bayaran yang berpatutan. Katering AS, Eropah, Amerika Latin dan Asia, aplikasi FilmOn Live TV menunjukkan berita, sukan, saluran gaya hidup dan banyak lagi. Aplikasi ini tersedia untuk PC sahaja. Sekiranya anda suka, anda boleh memuat turunnya dari Kedai Microsoft.

TV YouTube :

Aplikasi ini sebenarnya dikaitkan dengan Youtube yang sebenarnya, dan penerbitnya adalah Google Inc. Ia berfungsi sama seperti saluran streaming Youtube tanpa memerlukan kotak kabel. Aplikasi ini serasi dengan Google Chromecast dan Apple Airplay.

YouTube TV mempunyai fungsi tambahan yang membolehkan menyimpan video DVD di awan hingga 9 bulan. Satu batasan adalah bahawa aplikasinya hanya tersedia di AS, walaupun merangkumi dua bahasa - Inggeris dan Sepanyol. Muat turun aplikasi dari Kedai Microsoft di sini.

TV Sling :

Aplikasi yang sangat popular, Sling TV menawarkan lebih daripada 100 saluran yang melibatkan berita, sukan, gaya hidup, dll. Tetapi bukan itu yang menjadikan aplikasi ini popular. Ia membolehkan streaming rancangan dan filem berdasarkan permintaan. Sling TV menawarkan program streaming dalam 18 bahasa termasuk bahasa Sepanyol, Hindi, dan Arab. Sling TV adalah salah satu aplikasi TV langsung paling popular di kedai Microsoft dan sangat digalakkan. Ini merangkumi saluran berita, sukan, kanak-kanak, filem, gaya hidup, dll. Sekiranya anda suka, dapatkan aplikasi dari Kedai Microsoft di sini.

NetTV Plus :

Satu fakta yang ketara mengenai aplikasi TV Langsung ini adalah bahawa penilaiannya lebih bergantung pada antara muka dan kemudahan penggunaan daripada ciri itu sendiri. Mungkin alasannya adalah bahawa orang tidak memerlukan lebih daripada asas-asasnya. NetTV Plus adalah contoh lain di mana aplikasi mudah dinilai dengan baik. Ia sesuai dengan Windows 10 dan yang dinilai baik. Dapatkan aplikasi dari Kedai Microsoft di sini.

Melalui jalan :

Aplikasi Viaway menawarkan 1,000 saluran, 10,000 filem dan rancangan TV, 100,000 podcast dan video dan 50,000 saluran radio Internet. Ini menjadikan Viaway salah satu aplikasi Live TV yang paling pelbagai yang menawarkan hampir semua perkara. Sekiranya sambungan internet anda membolehkan aplikasi mengalirkan video dengan lancar dan juga menawarkan perkhidmatan berasaskan awan. Kami dapat memperibadikan aplikasi dengan menetapkan kegemaran, barisan, dll. Aplikasi ini tersedia di Microsoft Store di sini.

TV Dunia (UWP) : TV Dunia (UWP) membantu menyalurkan sebahagian besar saluran utama di seluruh dunia pada Windows 10. Menawarkan lebih daripada 600 saluran, ia merangkumi UK, AS, Jerman, Brazil, Pakistan, dll. Aplikasi ini tersedia secara percuma di Kedai Microsoft di sini.

FXNOW : Salah satu aplikasi TV langsung yang paling berjaya, FXNOW menawarkan hampir semua saluran utama di AS. Pengguna boleh memainkan rancangan Langsung seperti video yang dimuat turun, memulakannya semula dari awal, menjeda mereka, memutarkannya semula, dll. Aplikasi ini juga menawarkan lebih dari 600 jam program berdasarkan permintaan. Dapatkan aplikasi dari Kedai Microsoft di sini dan nikmati pengalamannya.

TV untuk Windows :TV untuk Windows

Aplikasi TV untuk Windows menghubungkan pengguna ke rangkaian TV melalui ustvnow.com. Pengguna perlu mendaftar untuk rancangan di laman web yang sama (yang biasanya percuma). Selepas itu, pengguna dapat melihat semua saluran yang percuma di AS. Pada dasarnya, ini bermaksud aplikasi mengalirkan semua saluran seperti BBC, CNN, Discovery, Animal Planet, dll

Aplikasi ini adalah entiti pihak ketiga dan tidak mempunyai kaitan dengan ustvnow. Ia boleh dipasang dari sini.

Ayat U AT&T :Ayat U AT&T

Sebaik-baiknya, nama jenama cukup untuk mendorongnya ke senarai teratas, tetapi ulasan positif hanya menambah ceri ke dalam kek. Pengalaman ayat-U adalah satu daripadanya. Ia boleh digabungkan dengan rancangan AT&T biasa anda. Satu lagi ciri menarik aplikasi ini ialah ia dapat menukar telefon anda menjadi alat kawalan jauh. Aplikasi AT&T U-ayat boleh dimuat turun dari Kedai Microsoft di sini.

Beritahu kami yang anda gunakan.