Sambungan, Tambahan dan senarai Pemalam VLC Terbaik

Yang pemain media VLC merupakan salah satu pemain media pelbagai format yang paling popular boleh didapati secara percuma. Pemainnya kuat, super fleksibel, dan dapat disesuaikan dengan mudah. Anda boleh meningkatkan prestasi dan keupayaan pemain media VLC anda dengan menggunakan pemalam dan sambungan percuma yang tersedia dalam talian.

Sambungan, Tambahan & Pemalam VLC Terbaik

Dalam artikel ini, kami telah mengumpulkan beberapa pemalam dan pelanjutan terbaik yang boleh anda pasangkan pada pemain media VLC anda.

Penjejak Momen

Sambungan, Tambahan dan Pemalam VLC Terbaik

Dengan bantuan pemalam ini, anda boleh membuat penanda halaman atau cap waktu dari fail media. Cukup tangkap semua momen terbaik anda dalam video dan kembalilah kepada mereka setiap saat. Anda tidak perlu lagi mencari momen kegemaran anda secara manual lagi. Anda dapat menyimpan momen anda dengan nama khusus untuk bukan hanya satu tetapi beberapa fail. Pemalam ini juga membolehkan pengguna membuat pusat pemeriksaan dalam filem tertentu - yang bermaksud anda boleh kembali ke pusat pemeriksaan pada bila-bila masa kemudian.

Setelah anda membuat senarai momen dari beberapa video, buat senarai main untuk semua video tersebut. Anda akan dapat melihat keseluruhan senarai momen kegemaran anda dari keseluruhan senarai main. Anda boleh memuat turun pemalam dari sini.

Baca : Cara menambah Plugin & Sambungan pada VLC.

Pembersih senarai main

Ini adalah pemalam yang ringkas namun sangat produktif untuk mengekalkan senarai main. Pemalam membolehkan pengguna membuang fail pendua dari senarai main VLC mereka. Ia juga membersihkan senarai main dari fail yang telah dihapus atau dipindahkan dari lokasi sumbernya. Ringkasnya, ia membantu anda mengekalkan senarai main bebas sampah dan segar. Dapatkan pemalam secara percuma di sini.

Segerak Main

Sambungan, Tambahan & Pemalam VLC Terbaik

Ini adalah alat yang bagus untuk memainkan semula video yang sama pada komputer yang berbeza pada masa yang sama. Ini bermaksud bahawa anda dapat menonton video dari jauh dengan rakan anda pada masa yang sama. Cukup sambungkan ke pelayan yang sama dan pasang pemalam ini di semua komputer dan anda sudah bersedia untuk dilancarkan. Dengan Mainkan penyegerakan, seseorang dapat menggunakan fitur main balik seperti Maju, Mundur, Jeda, atau Main dan perubahan akan tercermin di semua sistem. Main Syn adalah percuma untuk dimuat turun. Dapatkan pemalam secara percuma di sini.

Radio TuneIn

Seperti namanya, dengan pemalam ini, anda boleh mendengar TuneIn Radio pada pemain media VLC anda. Ia mengambil senarai stesen yang tersedia secara automatik. Anda boleh menggunakan pemalam ini untuk menstrim stesen radio mana pun tanpa membuka penyemak imbas. Setelah dipasang, anda akan menemui ciri ini di bahagian Internet pemain anda. Dapatkan pemalam di sini.

Resume Media

Ini adalah satu lagi pemalam yang mudah tetapi berkesan untuk pemain media VLC anda. Ia membolehkan menyambung main semula dari kedudukan terakhir yang diketahui. Oleh itu, jika anda menutup fail video / audio selepas 3 minit, ia akan memainkan fail yang sama secara automatik dari 3 minit pada saat anda memainkannya. Ciri ini sesuai dengan kebanyakan pemain media seperti pemain MX di Android. Anda tidak perlu menavigasi / meneruskan video secara manual sehingga kedudukan anda sudah melihatnya. Muat turun Resume Media V3.40 dari sini.

VLSub

Ini adalah lanjutan yang luar biasa untuk pemain VLC anda. Gunakan pelanjutan pencari sari kata VLSub untuk mencari sari kata untuk mana-mana video dalam main balik masa nyata terus dari pemain VLC anda. Alat ini mencari sari kata dari OpenSubtitles.org menggunakan hash video yang sedang dimainkan. Muat turun pelanjutan VLC hebat ini dari sini.

Masa v3

Gunakan pelanjutan ini untuk memaparkan paparan masa berjalan dalam video yang diputar di layar. Ini adalah alat asas namun berguna, dan anda boleh memiliki sembilan kemungkinan posisi untuk memaparkan waktu bermain di layar. Anda juga dapat melihat masa berlalu dalam milisaat. Sambungan ini cukup berguna untuk penyunting video dan profesional baru. Dapatkan peluasan Time v3 secara percuma di sini.

Maklumat Crawler

Info crawler adalah peluasan yang mencari di internet dan mengembalikan maklumat yang berkaitan dengan fail media yang sedang anda mainkan. Anda boleh menyemak penilaian IMDB, mencari sari kata dari subscene.com, mencari Wikipedia, mencari lirik untuk muzik, dan banyak lagi. Alat ini menggunakan nama fail, nama album dan artis untuk mengambil maklumat yang berkaitan dari Google. Ini adalah alat yang luar biasa untuk dimiliki. Muat turun secara percuma dari sini.

Pengenalan dan Penerima Kredit

Tentukan panjang pengenalan dan kredit untuk episod, dan pelanjutan ini akan melangkau masa dari main semula. Ini mungkin salah satu alat terbaik untuk digunakan semasa anda menonton siri TV. Alat ini akan langsung bergerak dan melangkau beberapa minit awal secara automatik. Cubalah, dan anda pasti akan menggunakannya setiap kali tanpa gagal. Dapatkannya di sini.

Ingatlah Main Sekarang

Sekiranya anda banyak mendengar radio web dan ingin menyimpan butiran lagu & artis dari semua lagu yang telah anda dengarkan, ini adalah lanjutan yang tepat untuk anda. Ingat Bermain Sekarang mengekstrak maklumat dan metadata 'Sekarang Bermain' dan menyimpannya ke fail teks pada pemacu tempatan anda. Ia seperti menyimpan log semua lagu dari streaming. Dapatkan sambungan di sini.

Adakah saya terlepas apa-apa?