Ulasan Talent Driver: Mungkin perisian Driver Updater terbaik!

Sebilangan besar masalah di Windows disebabkan oleh pemacu peranti yang ketinggalan zaman, buruk atau rosak. Sebilangan besar komputer berjalan pada pemacu ketinggalan zaman selama berbulan-bulan, dan apabila terdapat kemas kini fitur yang tersedia untuk Windows 10, sistem itu tidak berfungsi, atau peranti tidak berfungsi seperti yang diharapkan. Satu lagi masalah yang berlaku kadang-kadang adalah bahawa kemas kini pemacu baru melalui sistem Windows Update menyebabkan masalah tersebut. Mengingat semua ini, dalam catatan ini, kami mengesyorkan Driver Talent . Ini adalah salah satu perisian pengemas kini pemacu terbaik untuk Windows yang patut anda cuba.

Driver Talent Driver Updater untuk Windows 10

Driver Talent adalah pemuat turun profesional, pengemas kini, dan mempunyai sistem sandaran untuk memastikan anda tidak akan kehilangan pemandu lama yang berfungsi dengan baik. Kali pertama anda melancarkan perisian, ia akan mengimbas semua pemacu yang dipasang di sistem. Selepas imbasan, ia akan mengetahui status pemandu dengan serta-merta, dan jika ada yang ketinggalan zaman. Sekiranya ya, ia boleh menawarkan cara langsung untuk mengemas kini pemacu tersebut. Mari kita lihat ciri-cirinya:

 1. Imbas dan Cari pemacu yang ketinggalan zaman
 2. Pemacu Sandaran dan Pemulihan
 3. Cari dan sandarkan Pemacu Periferal
 4. Pemacu Pra-Muat turun untuk PC lain
 5. Alat Bakat Pemandu

1] Imbas dan Cari pemacu yang ketinggalan zaman

Sebilangan kemas kini pada komputer riba di mana terlalu lama dilangkau, tetapi Driver Talent dapat mengetahuinya. Kemas kini untuk papan induk, penyesuai paparan, dan kad suara tersedia. Saya tidak menjangkakannya kerana kemas kini WIndows seharusnya mengurusnya, tetapi itu tidak berlaku.

Bakat Pemandu: Pemaju Pemacu Terbaik untuk Windows

Oleh itu, anda dapat melihat betapa pentingnya mencari pemandu seperti ini kerana mereka dapat meningkatkan prestasi, hayat bateri, dan menawarkan resolusi yang lebih baik.

Salah satu bahagian yang terbaik ialah Driver Talent memaparkan senarai pemacu versi lama, dan mengesyorkan yang terbaik. Namun, jika anda berpendapat versi sebelumnya berfungsi dengan baik, anda boleh memilih untuk memasangnya.

2] Sandaran dan Pulihkan Pemacu

Yang seterusnya dalam senarai ini adalah sandaran dan pemulihan pemacu. Tukar ke Pusat Penyelamat, dan anda mempunyai tiga pilihan — Pemacu Sandaran, Pemulihan Pemulihan, dan Nyahpasang Pemacu.

Ulasan Bakat Pemandu

Pemacu Sandaran: Secara automatik akan mengesyorkan anda senarai pemacu yang harus disandarkan. Pemacu ini biasanya adalah pemacu khusus OEM, dan mungkin sukar untuk mencarinya kemudian, terutamanya jika anda memasang semula OS di komputer. Proses sandaran agak cepat, tetapi ia juga bergantung pada jumlah pemacu dalam senarai sandaran.

Pulihkan Pemacu: Sekiranya anda mempunyai masalah dengan pemacu yang baru dipasang, anda boleh kembali ke versi lama menggunakan sandaran anda. Perisian ini menawarkan pemulihan satu klik untuk semua atau individu pemandu, yang menjadikannya sangat berguna. Penting untuk diperhatikan bahawa sandaran pemacu akan mengekalkan salinan versi sebelumnya juga.

Nyahpasang Pemacu: Jangan gunakannya melainkan anda tidak mempunyai pilihan. Ciri ini menyahpasang pemandu sepenuhnya dan tidak meninggalkan jejak.

3] Cari dan sandarkan Pemacu Periferal

Ini adalah salah satu ciri paling hebat dari Driver Talent yang boleh melakukan dua perkara:

 • Ia dapat mencari pencetak di rangkaian dan mengambil sandaran pemacu.
 • Ambil sandaran semua pemacu USB yang disambungkan juga. Sekiranya anda menggunakan papan kekunci dan tetikus tanpa wayar, ini akan berguna.

4] Pemacu Pra-Muat turun untuk PC lain

Bakat Pemandu: Pemaju Pemacu Terbaik untuk Windows

Sekiranya anda mempunyai profil perkakasan komputer lain, maka perisian tersebut boleh memuat turun perisian untuk komputer tersebut terlebih dahulu. Ini memastikan bahawa semasa anda menyiapkan komputer itu, anda mempunyai semua pemacu dengan anda. Dan jika anda cukup mahir, anda boleh memilih untuk menggabungkan pemacu dengan Windows 10 ISO. Dengan cara itu, anda boleh memasang pemacu bersama dengan pemasangan Windows. Semua pemacu disahkan WHQL atau rasmi, jadi mereka 100% selamat dan bebas iklan.

5] Alat Bakat Pemandu

Ia menawarkan tiga alat -

 • Pengesanan Perkakasan,
 • Pembaikan Auto, dan
 • Pembaikan Permainan.

Anda boleh menggunakan alat ini sekiranya berlaku kecemasan, dan melihat apakah ia berfungsi. Walaupun ia boleh diperbaiki, tetapi ia juga boleh berfungsi untuk anda.

Bakat Pemandu untuk Kad Rangkaian

Walaupun begitu, jika anda menghadapi banyak masalah dengan rangkaian anda, maka Talent Driver menawarkan versi tertentu untuk Network Card. Ia direka untuk memperbaiki pemandu tanpa wayar atau berwayar di luar talian, memuat turun pemacu dari perpustakaan mereka. Mengapa ia penting? Banyak orang bekerja dari rumah, dan jika masalah rangkaian sering berlaku, maka semua yang anda perlukan adalah gangguan. Ia berfungsi untuk semua penyesuai rangkaian yang biasa digunakan dan merangkumi semua ciri Driver Talent.

Kesimpulannya

Secara keseluruhan, Talent Driver adalah alat yang hebat yang dapat mengambil sandaran dari driver yang ada, dan juga memulihkannya apabila ada keperluan. Sama pentingnya ialah memastikan versi pemacu memastikan anda sentiasa mempunyai sesuatu yang berfungsi.

Walaupun dalam versi percuma, perisiannya sangat berguna. Versi percuma menawarkan:

 • Cari pemandu yang ketinggalan zaman, hilang, rosak, rosak, rosak, dan tidak serasi
 • Anda kemudian boleh memuat turun versi pemacu yang betul dan memasangnya.
 • Ia juga menyokong versi untuk pemacu.
 • Pulihkan pemacu rangkaian dari sandaran
 • Nyahpasang pemacu sepenuhnya tanpa baki fail

Tawaran khas untuk pembaca kami

Sekiranya anda membaca ini, dan merasakan Driver Talent adalah alat yang anda cari, kemudian gunakan kod kupon DT4TWC. Anda boleh menggunakannya untuk pembelian semua jenis lesen. Ikuti pautan ini untuk membeli Talent Driver atau anda boleh memuat turun & mencubanya terlebih dahulu di komputer anda. Perisian ini terdapat dalam bahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Portugis (BR), Rusia, Armenia, Jepun, Bulgaria, Poland, Turki, Yunani, Arab, Korea, Parsi, Slovenia, dan Sepanyol.

Program Rujukan Hunt

Kod Jemputan Rujukan Bakat Pemandu

Sekiranya anda merancang untuk membeli perisian, anda juga berpeluang masuk ke program rujukan mereka. Ini membantu anda mendapatkan lesen seumur hidup percuma untuk satu PC. Inilah cara ia berfungsi:

 • Apabila anda memasang perisian, ia akan menunjukkan ikon hadiah di atasnya.
 • Klik di atasnya, dan daftar dengan mengisi butirannya.
 • Setelah disahkan, setiap pengguna mempunyai kod jemputan untuk menghasilkan kupon potongan 20% untuk rakan.
  • Lesen 7 hari percuma untuk 1 PC akan dihantar jika pengguna menyelesaikan dua jemputan yang berjaya dengan pesanan yang sah.
  • Lesen seumur hidup percuma untuk 1 PC akan dihantar jika pengguna menyelesaikan lima jemputan yang berjaya dengan pesanan yang sah.

Catatan: Kupon hanya berlaku untuk pembelian lesen seumur hidup.