Pemalam Skype, Alat & Perisian Terbaik untuk Windows

Semua orang menyedari klien Skype yang tersedia untuk banyak sistem operasi yang berbeza termasuk Windows, ChromeOS, iOS, Android, Mac, dan lain-lain. Salah satu sebab mengapa Skype begitu berjaya adalah selain daripada perbualan audio dan video dalam talian yang berkualiti tinggi, aplikasi ini menawarkan harga yang menjimatkan untuk memanggil telefon dan telefon bimbit ke lokasi mana pun di dunia.

Pemalam, Alat & Perisian Skype Terbaik

Yang tidak diketahui oleh kebanyakan orang ialah Skype juga menyokong pelbagai plugin & sambungan lain untuk Windows dan sistem operasi lain. Artikel ini akan memperkenalkan anda kepada beberapa plugin Skype terbaik yang membolehkan anda merakam panggilan audio dan menguruskan sejarah sembang anda. Beberapa pemalam juga membenarkan berkongsi papan putih dalam talian dengan kenalan anda semasa mesyuarat Skype. Aplikasi ini adalah aplikasi kecil yang dimasukkan ke klien Skype anda untuk memperkayakannya dengan ciri tambahan.

1] Idroo

Ini adalah aplikasi multi-pengguna interaktif yang direka khas untuk Skype. Ini membolehkan anda berkongsi papan gambar dengan kenalan Skype anda. Ia juga membolehkan pengguna melukis dan menulis di papan putih, anda akan dapat menambahkan gambar dan membuka beberapa halaman yang berbeza. Idroo sangat sesuai untuk berkongsi idea secara visual, terutamanya semasa perjumpaan dalam talian. Adalah mungkin untuk menyimpan halaman papan putih kerana fail Idroo atau fail yang sama dapat dieksport sebagai fail gambar. Anda boleh membuka sesi yang disimpan untuk berkongsi lagi. Aplikasi hebat ini hanya tersedia untuk Windows. Pengguna lain perlu menunggu lebih banyak masa untuk menggunakannya. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

2] Pelancar Skype Berbilang

Pemalam, Alat & Perisian Skype Terbaik

Adakah mungkin lebih daripada satu orang menggunakan Skype pada satu sistem? Pernahkah anda mencari kata laluan Skype anda setelah mengetahui bahawa orang lain telah masuk ke aplikasi? Multi Skype Launcher adalah alat percuma namun mudah yang membolehkan menjalankan beberapa akaun Skype pada satu komputer. Peluncur Multi Skype menghilangkan penyelesaian rumit yang diperlukan sebelumnya. Tetapi pengguna boleh menggunakan Peluncur Skype Multi bila-bila masa mereka perlu melancarkan Skype; aplikasi ini direka khas untuk melancarkan beberapa contoh Skype pada satu komputer secara serentak. Tidak kira sama ada anda berkongsi komputer dengan pengguna Skype yang lain, anda boleh memanfaatkannya. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

3] Perakam Skype MP3

Ini adalah satu lagi aplikasi menarik yang boleh digunakan untuk Skype. Anda boleh merakam semua perbualan Skype anda secara percuma dengan Perakam Skype MP3. Walaupun terdapat banyak aplikasi lain, perakam Skype masih merupakan salah satu perakam audio Skype terbaik untuk Windows. MP3 yang dirakam dilengkapi dengan ciri inovatif untuk keselesaan pengguna. Perakam Skype MP3 dapat digunakan secara percuma, Anda tidak perlu meningkatkan atau mengembalikan sejumlah wang untuk menggunakan fitur khas. Pengguna dapat mengesan panggilan serentak dan menyimpannya. Perakam Skype MP3 dapat disatukan dengan mudah dengan rakaman Persidangan Skype dan antara muka yang mudah digunakan. Ia berfungsi dengan baik pada Windows. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

Baca : Perakam Panggilan Skype Percuma untuk Windows 10.

4] Perakam video percuma untuk Skype

Dapatkan pemalam ini jika anda mencari perakam video percuma untuk Skype. Nampaknya kebanyakan perekam memerlukan wang atau merakam audio sahaja, tetapi terdapat beberapa had yang tidak dapat dilihat dalam perakam video percuma untuk Skype. Ini adalah program ringan dan sederhana yang dilengkapi dengan tiga tetapan berbeza, anda akan dapat merakam semua sisi, Merakam sisi lain dan Merakam audio sahaja. Tetapi masalahnya ialah anda tidak dapat merakam video sama sekali jika pihak lain tidak menghidupkan video. Anda boleh mengklik butang rakam semasa video dimatikan; perakam video percuma akan mula merakam secara automatik apabila dihidupkan. Ia boleh dimuat turun secara percuma dari laman utama.

5] Perakam Video Evaer untuk Skype

Kami telah merangkumi beberapa perakam video Skype di segmen ini. Namun, bagaimana jika anda memerlukan perakam video Skype dengan ciri-ciri canggih yang boleh anda gunakan. Nah, jawapannya ialah Evaer Video Recorder. Alat ini menawarkan mod rakaman video seperti Gambar dalam Gambar dan kedua-dua Bahagian. Selanjutnya, Evaer akan menyimpan panggilan Skype dalam HD. Pengguna juga dapat memilih rakaman automatik untuk mencetuskan Evaer secara automatik semasa panggilan Skype. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

6] Pamela untuk Skype

Pamela untuk Skype adalah aplikasi Skype berguna yang berguna yang membolehkan pengguna merakam Panggilan Skype dan juga memainkan audio semasa panggilan Skype. Aplikasi ini juga dapat digunakan untuk fitur lanjutan seperti memindahkan panggilan ke kenalan atau kumpulan lain. Yang dikatakan versi Asas membataskan rakaman panggilan selama 15 minit tetapi ini tidak boleh menjadi masalah bagi pengguna umum. Sekiranya anda seorang profesional atau memerlukan alat ini untuk tujuan perusahaan daripada Edisi Perniagaan semestinya sesuai dengan keperluan anda. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

7] Sejarah langit

Sekiranya anda mencari pengurus sejarah sembang untuk Skype, maka sejarah Sky adalah pemalam terbaik; Menguruskan perbualan menjadi lebih mudah dengan sejarah langit. Ini membolehkan anda mencari melalui perbualan yang disimpan mengikut tarikh. Anda boleh melalui sejarah sembang Skype dengan cepat melalui aplikasi carian dan penapis. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

8] SkypeTools

Sebilangan besar ciri inovatif dilengkapi dengan SkypeTools, pemalam penukar status dapat mengubah status anda sedangkan bot spam dapat menjangkau satu atau kenalan tertentu. Alat Skype bertujuan untuk membawa plugin dan pelanjutan yang terbaik untuk Skype pada Windows. Pakej ini merangkumi alat seperti Status Changer, Spam Bot, dan Messenger. Anda boleh memuat turunnya dari laman webnya.

Baca seterusnya : Perakam Panggilan Skype Percuma untuk Windows, untuk merakam panggilan video & audio Skype.