Adakah anda pelajar yang menjalankan Windows 7? Dapatkan Windows 8.1 percuma!

Sekiranya anda pelajar yang menggunakan Windows 7, anda kini boleh menaik taraf sistem anda ke Windows 8.1 Pro secara percuma. Onthehub menawarkan Windows 8.1 Pro secara percuma untuk pelajar sekolah yang mengambil bahagian. Hanya ahli institusi akademik yang mengambil bahagian dalam program ini yang layak memenuhi syarat untuk memesan perisian percuma ini.Windows 8.1 pro

Pelajar dari ribuan sekolah di seluruh dunia akan layak untuk mendaftar, dan ini termasuk sekitar 374 sekolah yang mengambil bahagian dari India juga!

Penawaran percuma ini hanya dapat digunakan dengan PC Windows 7 yang berjalan, dan jika anda menggunakan Windows Vista atau Windows XP, pertama-tama anda harus mendapatkan Windows 8 dan kemudian menaikkannya ke Windows 8.1 dari Windows Store. Setelah menaik taraf sistem, fail peribadi anda akan dipindahkan ke Windows 8.1 Pro dengan mudah.

Penawaran itu tidak tersedia untuk orang awam, dan anda mungkin perlu memberikan bukti hubungan akademik anda untuk memanfaatkan tawaran ini.

Windows 8.1 percuma

Windows 8.1 Pro merangkumi beberapa ciri fungsi yang ditingkatkan yang membantu anda mengakses satu PC dari yang lain dan untuk terus berhubung dengan rangkaian syarikat. Anda juga boleh menguruskan peranti anda dan menyulitkan data anda dengan Windows 8.1 Pro baru. Tambahan pula ia dilengkapi dengan fitur multitasking, prestasi pantas dan aplikasi terkini.

Dengan Windows 8.1 anda dapat memperibadikan PC anda dengan lebih banyak jubin, latar belakang dan warna dan juga dapat mengakses fail dan foto anda hampir di mana sahaja dengan SkyDrive terbina dalam. Windows 8.1 Pro juga menawarkan perlindungan data dan sambungan yang lebih baik kepada rangkaian sekolah anda melalui Gabungan domain.

Log masuk ke kedai web OnTheHub dan cari untuk mengetahui apakah institusi akademik anda disenaraikan dan layak untuk peningkatan percuma ke Windows 8.1 ini.