Aplikasi Filem percuma terbaik yang terdapat di Kedai Microsoft untuk Windows 10

Menonton filem dan rancangan TV adalah salah satu masa lalu kegemaran kami, dan kami yakin perkara yang sama berlaku untuk banyak pengguna Windows 10. Oleh itu, persoalannya adalah apakah pilihan terbaik untuk menonton filem secara percuma? Kami telah menjelajahi Microsoft Store dalam usaha mencari aplikasi filem terbaik, dan meneka apa? Kami telah menemui beberapa dan dengan itu, anda akan mengetahui tentangnya hari ini.

Aplikasi Filem percuma untuk Windows 10

  1. Sony Crackle
  2. Popcornflix
  3. Flix Klasik

Sony Crackle

Aplikasi Filem percuma untuk Windows 10

Crackle sudah ada selama beberapa tahun, dan tujuan utamanya adalah untuk memungkinkan pengguna menstrimkan filem dan rancangan TV berkualiti tinggi secara percuma. Sekarang, anda tidak akan mengalirkan kandungan terkini, tetapi anda akan mendapat akses kepada beratus-ratus filem dan rancangan dari masa lalu.

Pernah terfikir untuk menonton filem The Matrix atau Bourne? Jangan risau kerana Crackle telah membuat anda dilindungi, tidak ada masalah.

Perlu diingat bahawa kerana ini adalah aplikasi Sony, filem yang anda dapati di sini semuanya berasal dari Rangkaian Sony. Selanjutnya, kandungannya dikunci di kawasan, yang bermaksud, jika anda tidak berada di negara yang disokong, kandungannya tidak akan berfungsi. Pada awal hari, ini sama sekali tidak berlaku, tetapi keadaan telah berubah jadi atasi.

Sekarang, kaedah terbaik untuk menyelesaikan masalah ini adalah dengan menggunakan VPN jika anda memilikinya. Cukup ubah wilayah anda ke Amerika Syarikat atau negara di Eropah, dan anda boleh pergi dari sudut pandangan kami. Muat turun Sony Crackle dari Kedai Microsoft.

Popcornflix

Sekiranya anda ingin menonton filem, rancangan TV, dokumentari, dan komedi sokongan secara percuma, maka Popcornflix adalah kawan baik anda pada masa ini. OK, jadi walaupun merupakan perkhidmatan yang berbeza dari Crackle, semua kandungan juga dikunci di wilayah, oleh itu, anda perlu berada di negara yang disokong atau menggunakan VPN.

Apa pun keadaannya, setiap rancangan di platform ini bebas ditayangkan selama yang anda mahukan. Tidak ketinggalan, antara muka pengguna mudah digunakan, jadi penonton seharusnya tidak menghadapi masalah untuk berkeliling.

Muat turun Popcornflix dari Kedai Microsoft.

Flix Klasik

Adakah anda menyukai filem klasik yang ditayangkan jauh sebelum anda dilahirkan? Itu bagus kerana Classic Flix mempunyai lebih dari seribu filem ini, dan teka apa? Mereka sama sekali bukan kawasan yang terkunci.

Muat turun aplikasi dari Kedai Microsoft, pilih filem yang ingin anda tonton, pilih kualiti main balik pilihan anda, kemudian tekan butang main.

Untuk bersikap adil, kami menemui beberapa filem dari tahun 90an juga. Tetapi sebenarnya, filem dari tahun 90an juga dianggap klasik dan semestinya lebih banyak ditonton dari segi kualiti video dan untuk orang muda.

Secara keseluruhan, semua aplikasi ini hebat, dan salah satu daripadanya memerlukan bayaran pembayaran. Satu-satunya kelemahan adalah hakikat bahawa beberapa aplikasi memerlukan penggunaan VPN jika pengguna tinggal di luar negara yang disokong. Muat turun Classic Flix dari Kedai Microsoft.

Beritahu kami kegemaran anda!