Dayakan DreamScene di Windows 7. Muat turun DreamScene Activator

Kami dengan senang hati melepaskan Windows 7 DreamScene Activator. Ini adalah aplikasi mudah alih kecil percuma yang membolehkan anda mengaktifkan DreamScene untuk Windows 7 , 32-bit, dan 64-bit juga!

Pengaktif DreamScene

Anda yang terlepas ciri DreamScene Windows Vista Ultimate, di Windows 7, kini boleh menambahkannya dengan mudah ke Windows 7.

Muat turun dan Jalankan Windows 7 DreamScene Activator sebagai Pentadbir. Sekiranya anda mendapat ralat pengecualian yang tidak ditangani, cukup klik Teruskan.

Seterusnya, klik Dayakan DreamScene.

Penjelajah sekarang akan dimulakan semula dan DreamScene akan diaktifkan.

Alat pertama akan menyalin DreamScene.dll ke % WinDir% \ System32 & DreamScene.dll.mui ke % WinDir% \ System32 \ en-US .

Kemudian ia akan menambah kunci & nilai pendaftaran yang diperlukan dan memulakan semula penjelajah.

Setelah penjelajah dimulakan semula, pengguna akan dapat menggunakan DreamScene.

Sekiranya anda memerlukan beberapa pemandangan, anda boleh mencarinya di internet di sini . Program ini menyokong format video .mpg & .wmv.

Di Windows 7, anda perlu mengklik kanan pada video dan Tetapkan sebagai latar belakang desktop. Dengan mengklik kanan pada desktop anda boleh menjeda atau memainkan DreamScene !!

Windows 7 DreamScene Activator v 1.1 , telah dikembangkan untuk TWC, oleh ahli Forum TWC kami Kishan. Ia berfungsi juga pada Windows 7 32-bit & Windows 7 64-bit!

Sekiranya anda ingin memberi maklum balas, anda boleh melakukannya di TWC Forum. Untuk melihat perisian percuma yang lebih hebat dari The Windows Club, sila klik di sini!