Simulator dan Emulator iOS terbaik untuk Windows 10 PC

Sebilangan besar pengguna desktop mungkin memikirkan cara menggunakan aplikasi iOS di peranti Windows; sebilangan orang mungkin pembangun aplikasi iOS yang mahukan emulator iOS terbaik yang berfungsi dengan sempurna untuk sistem operasi Windows. Dalam siaran ini, kami akan memberitahu anda apa yang dimaksudkan dengan emulator bersama dengan senarai emulator terbaik untuk Windows yang akan membantu anda dalam menggunakan aplikasi iOS. Emulator ini juga mengembangkan dan menguji aplikasi iOS anda pada Windows anda.

The Emulator adalah perisian atau perkakasan yang membolehkan anda menggunakan sistem operasi kegemaran anda pada OS semasa anda tanpa memasangnya pada peranti anda. Dengan kata lain, emulator membolehkan komputer anda berkelakuan seperti komputer lain yang berjalan pada sistem operasi yang berbeza. Ini juga membolehkan anda menggunakan perisian atau aplikasi pada peranti anda yang direka khusus untuk beberapa mesin lain.

Tidak seperti emulator, Simulator berfungsi dengan hanya mencipta aspek persekitaran dari perisian. Simulator sangat bagus jika anda ingin bersenang-senang di samping dan bermain beberapa permainan. Walau bagaimanapun, simulator gagal ketika memenuhi keperluan pembangun.

Simulator iOS & Emulator untuk PC Windows

Berikut adalah senarai Emulator dan Simulator iOS terbaik untuk komputer Windows.

1] Selera.io

Emulator ini dianggap sebagai salah satu emulator iOS terbaik untuk Linux dan windows. Appetize.io memberi anda akses mudah untuk memuat turun dan menjalankan iOS serta aplikasi Android pada peranti anda. Anda boleh mengembangkan dan menguji aplikasi iOS atau Android dengan mudah menggunakan emulator ini. Ia juga berfungsi dengan baik untuk menjalankan aplikasi dengan sempurna tanpa masalah. Anda boleh menggunakan perisian ini secara percuma selama 100 minit pertama; kemudian anda perlu membayar 0,05 $ seminit untuk mengakses Appetize.io.

2] Penerbangan Uji Xamarin

Ini adalah salah satu pilihan terbaik untuk anda menggunakan aplikasi iOS kegemaran anda pada peranti Windows atau komputer peribadi yang dimuatkan dengan sistem operasi Windows. Emulator ini emulator mesra pengguna yang memberikan sokongan lanjutan yang dilanjutkan. Memasang emulator pada Windows anda adalah mudah. Ingat bahawa penerbangan Uji Xamarin dibayar dan tidak ada perkara seperti 'Percuma' dalam kamus pembangunnya. Anda boleh memuat turun Xamarin Test Flight dari halaman utama.

3] Emulator IMAME

emulator iMAME boleh didapati di App Store secara percuma sekarang. Emulator yang inovatif membolehkan anda menjalankan ribuan tajuk arked klasik untuk memiliki ROM yang asli. Emulator iMAME merangkumi permainan arcade yang popular untuk dijalankan. Adakah anda gemar bermain permainan arked lama? Sekiranya anda mencari cara untuk memainkan permainan klasik lama di peranti anda, mungkin menggunakan emulator iMAME adalah cara terbaik ?. Emulator akan sangat berguna untuk menggunakannya untuk memainkan semua ROM yang sah yang telah anda salin sendiri dari peranti lain. Kononnya, Emulator iMame ditarik dari app store dan hanya dapat dipusingkan. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai IMAME di sini.

4] iPadian

Simulator iOS & Emulator untuk PC Windows

Anda tidak akan menghadapi kesukaran menggunakan emulator ini sekiranya pernah menggunakan iPad. Oleh kerana UI-nya sama dengan iPad, seseorang dapat dengan mudah menemukannya mesra pengguna serta mudah menggunakan emulator. Mesej dan pelbagai aplikasi lain yang menjadi kegemaran anda dapat diakses dengan mudah. Anda boleh menikmatinya secara langsung di peranti Windows anda juga jika anda sudah memasang aplikasi di iPad anda. Peranti ini akan menjadi salah satu emulator iOS terbaik yang terdapat di luar sana dengan antara muka pengguna yang sangat baik dan ciri inovatif. iPadian tersedia dalam kedua-dua versi; anda juga akan mendapat versi percuma dan berbayar. CATATAN : Sila baca komen di bawah sebelum memuat turunnya.

5] Emulator Ripple

Ia adalah emulator persekitaran mudah alih pelbagai platform. Ripple emulator telah dirancang untuk pengembangan dan pengujian aplikasi HTML5 mudah alih. Ini adalah lanjutan dari penyemak imbas Google Chrome yang membolehkan anda melihat dengan cepat bagaimana penampilan dan fungsi aplikasi anda di pelbagai telefon bimbit. Untuk sementara waktu, ia menawarkan kemampuan untuk melihat ke bawah aplikasi mudah alih anda. The Ripple Emulator boleh dimuat turun dari Google Chrome Store.

Beritahu kami jika kami terlepas!

Pergi ke sini jika anda mencari Android Emulator untuk Windows 10.